Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
6 minut temu, Roman176 napisał(a):

serio ty nie umiesz znaleźć nic o jachcie ?  ... gdyby tak wpisać jachty z kpo i co tam jest ? 

dać mu link, czy jeszcze się pośmiejemy? :D 

ale żeby taki oświecony, dla którego większość jest głupia, nie umiał sobie znaleźć?

Opublikowano
16 minut temu, Ulman napisał(a):

Nic . Czekam na dane na których ty się opierasz.

jak to jest, że światła elita narodu nie potrafi znaleźć informacji ogólnodostępnych, które przedstawił rząd?

masz tu, żebyś nie płakał, dane wszystkich firm, z całej polski: nazwa, adres, kwota i cel refundacji

podziękuj pisowskiej ciemnocie za przygotowanie

https://kamienikupa.com/files/kpo-horeca.html

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, racyl napisał(a):

Przecież lepiej nic nie robić jak zawsze gdy rządzi PO

No tylko PiS buduje takie elektrownie, które zaraz burzy xD 

Krzyczeli jakie to PO złe, bo nie zbudowało, oni zbudowali i zaraz zburzyli bo elektrownia nieopłacalna xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

Niemcy rozbierają farmy fotowoltaiczne na morzu północnym bo bez dotacji ten prąd z wiatru jest za drogi a tusk się chwali budową na bałtyku 

image.jpeg

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, racyl napisał(a):

Niemcy rozbierają farmy fotowoltaiczne na morzu północnym bo bez dotacji ten prąd z wiatru jest za drogi a tusk się chwali budową na bałtyku 

Rozbierają farmy fotowoltaiczne bo nie ma wiatru ?? Ciekawe, ciekawe xD Takie teorie to chyba tylko u Danuśki, Rachonia i w tej ich całej tubie propagandowej xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

@racyl weź ty już odstaw ten internet i propagandę pisu bo bredzisz farmy fotowoltaiczne się nie opłacają bo wiatru nie ma przekop mierzei dla większej grupy społeczeństwa? Czegoś ty się naćpał od rana? No chyba, że na trzeźwo te brednie wypisujesz. Tak jak wasi propagandyści z was debili robią tak tu nikogo nie znajdziesz tak głupiego. Potem się dziwicie i obrażacie że was ciemnota nazywają ale potwierdzacie za każdym razem, że to racja.

5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Rozbierają farmy fotowoltaiczne bo nie ma wiatru ?? Ciekawe, ciekawe xD 

Większość ich bełkotu oparta jest na fejkach manipulacji i wierze, że jest jeszcze jakiś głupszy niż oni odbiorca na to.

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Z tym kpo w horeca jest dokładnie tak samo jak z importem zboża z ukrainy. Przedsiębiorcy zrobili to zgodnie z prawem. Wytyczne programu na to pozwalały. I teraz truskawka na torcie: kto podpisał wytyczne? Wieść gminna niesie, że zrobił to niejaki Puda w 2023 roku.

Edytowane przez jacek1296
Opublikowano

KPO możę ramy przyjmowała PIS ale to już 3 lata temu covid sie skończył wieć PIS już w to nie mieszać 

KPO TO JEST POŻYCZKA ! jakby ktos za pomniał więc oddamy za to wszyscy , za te jachty chociaż ciekawe co za te 600 tys można kupić , może promocja była 

Opublikowano

Dziś 11 sierpnia, czyli trzecia rocznica słynnej niemieckiej operacji „rtęć”.

kolejna akcja niszczenia polski, zorganizowana przez niemców z udziałem po, tvn, onet, patocelebrytów i całej rzeszy po-łgłówków

Opublikowano
11 minut temu, jarecki napisał(a):

KPO możę ramy przyjmowała PIS ale to już 3 lata temu covid sie skończył wieć PIS już w to nie mieszać 

KPO TO JEST POŻYCZKA ! jakby ktos za pomniał więc oddamy za to wszyscy , za te jachty chociaż ciekawe co za te 600 tys można kupić , może promocja była 

Jeden z polityków już jakiś czas temu powiedział, że powinniśmy się zastanowić, czy wogóle jest nam to potrzebne i czy się nam to opłaca. Zapewne piszący w tym temacie wiedzą kto to był 🤔

Opublikowano
24 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Jeden z polityków już jakiś czas temu powiedział, że powinniśmy się zastanowić, czy wogóle jest nam to potrzebne i czy się nam to opłaca. Zapewne piszący w tym temacie wiedzą kto to był 🤔

🙋Cicho Qwazi bo cię tu zjedzą 🤭 tu jest coś podobne jak sekta 😁🙆

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Większość ich bełkotu oparta jest na fejkach manipulacji i wierze, że jest jeszcze jakiś głupszy niż oni odbiorca na to.

wszystkie religie na tym mechanizmie oparte i cała dziedzina zwana polityką i ja nie widzę różnicy między pisdzielcami a poparańcami w skali posługiwania się tym mechanizmem i używając podobnych argumentów przeciwko którymkolwiek samodeklarujesz się jako  produkt skuteczności tej "technologii" tych drugich

faktem jest że Niemcy demontują infrastrukturę farm wiatrowych i faktem jest że popaprańce lobbują za budową takowych w Polsce a to czy owi Niemcy tylko rozbierają zużyte czy technologicznie przestarzałe czy rzeczywiście wszystkie bo utrzymanie tego jest droższe niż wartość energii zeń pozyskanej bo technologia jako taka nie zdaje egzaminu to nikt nie pofatyguje się ustalić bo i tak powszechnie wiadomo że to co Niemiec wyrzuci; Polak kupi i jeszcze biznes sobie na handlu tym zbuduje chociażby na przykładzie rynku motoryzacyjnego czy maszyn rolniczych i słuszną jest obawa że i to samo dzieje się z tymi wiatrakami. Tusk ma dobre układy ze szkopami i to żadna tajemnica i jeśli ktoś może machloje robić na niemieckim złomie to naturalnym prawdopodobieństwem On i Jego przydupasy. Taki sam mechanizm obciąża pisdzielców w kwestii machlojek z jankesami i jednakowo krytycznie należy się przyglądać zarówno jednym jak i drugim

Po raz pierwszy mamy sytuację gdy i jankesy i szkopy technologicznie przegrywają z Azjatami i to już na całej linii wyłączając może jeszcze dominację jankeską na orbicie Ziemi i czy możesz mi wskazać w Polsce kogokolwiek z polityków który potrafił by machloje na Niemcach czy Amerykanach, potrafił zrobić w porozumieniu z Chińczykami czy okolicznymi tamtego regionu?
ja nie widzę takiego; no ale przecież nie jestem wszystkowidzący to może mi kto pomoże takowego wyszukać? ;)

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, racyl napisał(a):

ten przekop dla większej grupy społeczeństwa a nie dla jednostek powiązanych z PO

A ja durny myslałem że dla jednostek pływających. A łon dla społeczeństwa jednak.No to sie wyjaśniło.😂

• Haha 2