Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, jarecki napisał(a):

po wyborach ma wrócić temat trzeciej i kolejnej płci 

na jaka sie zdecydujesz ?? masz juz jakies preferencje ??

image.png.1c47e09274af540ef64a480ef5677fa2.pngimage.png.0eed895a0eaf86a24872edaf10834006.png

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał(a):

na jaka sie zdecydujesz ?? masz juz jakies preferencje ??

napisałem co było w filmie , co do trzeciej płci to by trzeba było zrobic badanie , technicznie jest możliwość trzeciej płci ale musiało by być potwierdzone badaniami a nie tym co sie komuś ubzdura w głowie , swego czasu w trzodzie chlewnej trafiały się swinki które miały w srodku jądro , to być może i u ludzi  , u kobiet które mają sporo testosteronu istniej możliwość zarobkowania w najstarszym zawodzie 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Roman176 napisał(a):

i po uja napisałeś ? masz nasrane w tej głowie ?  prawdziwy Ślązak na pewno jest lepiej bo rudy rządzi ?

ale ty masz odjazd .... jak byś jadł muchomory ...   zadajesz pytanie z odpowiedzią ze jest lepiej 😂

gdybyś wiedział jaka platforma jest fałszywa jak okłamała Ślązaków 2014 partią RAś   ty napiszesz mi ze jest lepiej  ....

jebać kraść tępić !!!!!!!!!!!!!!    ale na pewno jest lepiej @hubertuss 😂

Sprawa wrocławskiego WIOŚ. "Znikające nazwiska" i zgłoszenie naruszeń
Czytaj więcej na https://wydarzenia.interia.pl/dolnoslaskie/news-sprawa-wroclawskiego-wios-znikajace-nazwiska-i-zgloszenie-na,nId,7893399#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome

Dwóch kolejnych urzędników Wojewódzkiego Inspektoratu Ochrony Środowiska we Wrocławiu składa zawiadomienia o nieprawidłowościach w urzędzie - ustaliła Interia. Tymczasem z inspektoratu zniknęły nazwiska części osób przebywających na zwolnieniach lekarskich. Usunięto je z tabliczek przed biurami.
Czytaj więcej na 

Według ustaleń Interii dwóch pracowników w trybie ustawy o sygnalistach dokonało zewnętrznych zgłoszeń naruszenia prawa w WIOŚ we Wrocławiu. Wcześniej informowaliśmy o jednym zgłoszeniu sygnalisty. Pisma wpłynęły do Rzecznika Praw Obywatelskich i Kancelarii Prezesa Rady Ministrów. Rozwiązania wprowadzone przez ustawę o sygnalistach mają chronić osoby, zgłaszające łamanie prawa oraz zabezpieczać ich przed działaniami odwetowymi ze strony pracodawców.

Reklama

Zgłoszenia wiążą się ze sprawą, którą szeroko opisaliśmy w Interii. Część pracowników Wojewódzkiego Inspektoratu Ochrony Środowiska (WIOŚ) na Dolnym Śląsku skarży się na trudną atmosferę i negatywne działania przełożonej - wojewódzkiej inspektor Beaty Merendy. W październiku dwie osoby oficjalnie zgłosiły mobbing. Część urzędników mierzy się z problemami zdrowotnymi i złym stanem psychicznym, spowodowanymi - jak mówią - stresem w pracy.

Beata Merenda zaprzecza wszelkim oskarżeniom ze strony podwładnych- To pomówienia - powiedziała Interii, podkreślając, że dobrze traktuje pracowników.

co wy pier**l...........   @hubertuss wam powie ze na pewno jest lepiej   https://wydarzenia.interia.pl/dolnoslaskie/news-pracownicy-o-nieprawidlowosciach-w-wios-ministerstwo-reaguje,nId,7889038

Burza w dolnośląskiej PO. Poszło o sztab Rafała Trzaskowskiego
Czytaj więcej na https://wydarzenia.interia.pl/wybory/prezydenckie/news-burza-w-dolnoslaskiej-po-poszlo-o-sztab-rafala-trzaskowskieg,nId,7887612#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome

Maurycy Graszewicz, bliski współpracownik szefa dolnośląskiej PO Michała Jarosa, ma współkierować sztabem wyborczym Rafała Trzaskowskiego na Dolnym Śląsku. Taka zapowiedź miała paść na posiedzeniu zarządu dolnośląskiej Platformy. Nie potwierdza jej dotychczas sam Jaros. Mimo to, w strukturach wrze, część działaczy jest oburzona. Powód? Graszewicz jest kojarzony z aferą hejterską i ostrymi atakami na środowisko urzędującego prezydenta Wrocławia Jacka Sutryka.
Czytaj więcej na https://wydarzenia.interia.pl/wybory/prezydenckie/news-burza-w-dolnoslaskiej-po-poszlo-o-sztab-rafala-trzaskowskieg,nId,7887612#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome

ale gdzie korzystać z hejteruw  to nie prawda na pewno jest lepiej 

soki z buraka i reszta powstaje sama prawda @racyl ?

a gdzie nic nie brałem bo mało , ja nie wręczam ja biorę 

Jacek Sutryk reaguje na zarzuty. "Nie wręczyłem żadnej łapówki"
Czytaj więcej na https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-jacek-sutryk-reaguje-na-zarzuty-nie-wreczylem-zadnej-lapowki,nId,7856173#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome

Widzę Roman zabolało, że Kaczyński którego tak popierasz nazwał was zakamuflowaną opcją niemiecką. Cóż ci poradzę taka prawda. Możesz się wypierać prawdy wyzywać ale twój Kaczyński ma cię za Niemca. Który jest mu potrzebny tylko przy urnie.

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Opublikowano

wnetrostwo zarowno u swin i ludzi wystepuje dosyc czesto .

znam ze 2 panie lekkich obyczjow[jedna nawet dzsiaj widzialem ] ale z jakich powodow -procz pieneidzy-to robia to nie badalem.

Opublikowano
2 godziny temu, mirro napisał(a):

Zaraz chory. Ot normalnie taka aspołeczna jednostka, no chyba że faktycznie flaszkę przyniesie. Wtedy można dyspensy udzielić i niech Colę se łyka.

No gdzie! A jak nad ranem alkohol normalny się skończy i sięgniesz po amol , to czym go zapijesz?

• Haha 1
Opublikowano

wnęter to wieprzek któremu jądro zostało uwięzione w srodku , ja napisałem o swinkach , bywały takie swinki ze nie miały narządów do rozrodu [ macicy ] a miały jądro w srodku

10 minut temu, jacus napisał(a):

wnetrostwo zarowno u swin i ludzi wystepuje dosyc czesto .

znam ze 2 panie lekkich obyczjow[jedna nawet dzsiaj widzialem ] ale z jakich powodow -procz pieneidzy-to robia to nie badalem.

w firmie w której pracowałem była sprzataczka która lubiała się bzykac i dawała kazdemu za darmo ale zdecydowała się i wyjechała do niemiec do domu publicznego wiec prócz kasy lubiła jeszcze sex 

Opublikowano
3 godziny temu, jahooo napisał(a):

niby śmieszne ale kto jest w UE to z cyrku się nie śmieje bo nawet ten osiołek według UE nie jest zeroemisyjny , trzeba mu zadać paszy z dodatekiem jak w mlekowicie to wtedy tak - stanie się zeroemisyjny ale co wtedy z siewnikiem ??? tez mu trzeba oś ekologicznego zaaplikować :)  - niestety doszliśmy do takich absurdów w kołchozie UE 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, marks50 napisał(a):

niby śmieszne ale kto jest w UE to z cyrku się nie śmieje bo nawet ten osiołek według UE nie jest zeroemisyjny , trzeba mu zadać paszy z dodatekiem jak w mlekowicie to wtedy tak - stanie się zeroemisyjny ale co wtedy z siewnikiem ??? tez mu trzeba oś ekologicznego zaaplikować :)  - niestety doszliśmy do takich absurdów w kołchozie UE 

Źródła stresu w gospodarstwie rolnym – wyniki ankiety 

Pośród innych czynników, wskazywanych przez ankietowanych jako źródła stresu w rolnictwie, znalazły się: 

natężenie pracy w okresie siewu, żniw, itd. – 48,6 proc., 

brak opłacalności produkcji rolnej – 48,4 proc., 

awarie sprzętu rolniczego – 37,6 proc., 

wpływ warunków atmosferycznych/klęski żywiołowe – 36,9 proc., 

problemy finansowe – 36,0 proc., 

choroby roślin i zwierząt – 29,1 proc., 

brak czasu na życie rodzinne, odpoczynek i hobby – 24,2 proc., 

spłata kredytów zaciągniętych na inwestycje w gospodarstwie – 23,8 proc., 

długotrwała, monotonna praca – 21,1 proc., 

załatwianie spraw urzędowych, dostosowanie się do zmian przepisów – 18,7 proc., 

problemy zdrowotne – 15,4 proc. 

Po co się stresować ?.

Opublikowano
1 godzinę temu, DTaras napisał(a):

Fetyszyzm dotyka kobiety również...

Ale czy ta Pani aby nie obiecywała jakiej solidnej orgietki "temu Jarkowi"? 🤣

31 minut temu, jarecki napisał(a):

w firmie w której pracowałem była sprzataczka która lubiała się bzykac i dawała kazdemu za darmo

Aż się boję zapytać o rekrutację do tej firmy i pytania przy tej okazji zadawane. Chyba że jako bonus w ofercie podawano współpracę z ta Panią sprzątaczką.🤣

• Haha 1
Opublikowano

https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-tajne-manewry-francji-wyszly-na-jaw-cwiczyli-obrone-kijowa,nId,7893914

Coś kombinuja , coraz wiecej kolumn wojskowych przez Lublin ciągnie , co prawda jak wracałem z W-wy to tylko mijałem jakieś wojskowe ciężarówki bez jakiegoś znacznego sprzętu ale na TT pojawiają się filmiki z transportami -ale czy to prawda ??? Aż strach że kiedyś się obudzę i nie będzie teleranka .

Opublikowano
50 minut temu, jarecki napisał(a):

wnęter to wieprzek któremu jądro zostało uwięzione w srodku , ja napisałem o swinkach , bywały takie swinki ze nie miały narządów do rozrodu [ macicy ] a miały jądro w srodku

w firmie w której pracowałem była sprzataczka która lubiała się bzykac i dawała kazdemu za darmo ale zdecydowała się i wyjechała do niemiec do domu publicznego wiec prócz kasy lubiła jeszcze sex 

zycie rozne zna przypadki..

chcieliscie ja zameczyc i uciekla ??

image.png

Opublikowano

W lubelskim to nawet za bardzo poligonów nie ma no ale skoro francuzi "coś kombinowali" :) to i nasze wojsko "cos zakombinuje " :) i jadą na grzyby lub ryby . Chyba że bardzo sie nudzą to niech mi podwórek odśnieżą :) . 

Opublikowano
1 minutę temu, marks50 napisał(a):

ale skoro francuzi "coś kombinowali"

Pokombinował ale gościu co pisał założenie tego francuskiego ćwiczenia. Kiedyś dostałem zesłanie do S3 brygady i szef operacyjnej rzucił mi do napisania założenie do jednego z ćwiczeń. No to walnąłem twórczość zaawansowaną i zaniosłem do zatwierdzenia.  Na tym zakończyła sie moja tam kariera i wróciłem do swojej roboty na kompanii. Nadmienię tylko że facet wyglądał jakby diabła zobaczył po tej lekturze, a jedyne nadające się do zacytowania słowa , to takie że chyba mnie już całkiem w tym Iraku pojebało i dla dobra wszystkich powinienem albo znowu zgłosić się na wyjazd , albo piznąć się w baniak. A ja nic takiego nie zrobiłem, tylko wyszło iż nijak nie odniesiemy sukcesu w tym ćwiczeniu, a to jest nie do przyjęcia.🤣 

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Widzę Roman zabolało, że Kaczyński którego tak popierasz nazwał was zakamuflowaną opcją niemiecką. Cóż ci poradzę taka prawda. Możesz się wypierać prawdy wyzywać ale twój Kaczyński ma cię za Niemca. Który jest mu potrzebny tylko przy urnie.

🤪🌈aż mi kątki ze śmiechu rozerwało .... dziewczynę już znalazłeś ?  

Opublikowano
Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

zawsze musisz się odezwać i zrobić z siebie idiotę :D 

znowu chciałeś pogrążyć romana i znowu pogrążyłeś siebie :D 

kaczyński, zakamuflowaną opcję niemiecką, nazwał sprzedawczyków niemieckich, kumplujących się z peowcami, którzy na zlecenie i za pieniądze niemców, mówią, że istnieje naród śląski i język śląski, których celem jest robienie chaosu w polsce

a nie polaków mieszkających na śląsku, takich jak roman

• Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano

a ta opcja zakamuflowana to RAS  

@hubertuss akcja niszczenie rolnictwa z kasy podatników

Zapraszam we wtorek, 10 grudnia 2024 na warsztaty, które poprowadzi Iga Wo z Akcja Demokracja w Filii 22 Miejska Biblioteka Publiczna we Wrocławiu. Zaczynamy od projekcji dokumentu "Katastrofa na talerzu" prod. Green REV Institute. Potem rozmawiamy o systemie żywnościowym, prawach konsumentów i prawach człowieka, rolnictwie, podziale dóbr, diecie, sprawiedliwości konsumenckiej.
👉 Miejska Biblioteka Publiczna we Wrocławiu Filia 22 (Nowy Dwór, budynek CK Pafawag)
👉 10.12.2024 godz. 16:00

brawo pisojebacy 
Opublikowano

Taki Volkswagen kosztuje w Chinach obecnie ok. 90 tys. złotych. A w Polsce, jego odpowiednik, 240 tys. zł. Czy może mi ktoś wyjaśnić tę szokującą różnicę ?

4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Znaczy czemu mam upaść, no i cZemu tego oczekujesz?

To cię uszczęśliwi?

mam to napisać ze jak se zagłosowałeś tak masz ? czy jeśli ty zagłosowałeś żeby innym było źle to ciebie życzę tego  samego masz na to na co zasłużyłeś ?  

image.png

Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał(a):

mam to napisać ze jak se zagłosowałeś tak masz ? czy jeśli ty zagłosowałeś żeby innym było źle to ciebie życzę tego  samego masz na to na co zasłużyłeś ?  

O przestań...

Ja chcę żeby wszystkim było dobrze.

Gdzie żeś widział bym życzył komu źle?

Normalnie mnie oczerniasz....oj nie ładnie...

Opublikowano

należysz do ok 4% rolników co zagłosowało za rudym ... ziemia znowu idzie w pizdu atak na rolników w czasie strajku dzielenie ludzi  to jego specjalność ... 100 konkretów 100kłamstw  

Wstrzymano produkcję węgla koksującego w ukraińskiej kopalni węgla Pokrowske.
Kopalnia, położona kilkanaście km na zachód od Pokrowska, to jedyne źródło pozyskiwania węgla do produkcji koksu w Ukrainie, kluczowego składnika w procesie wytwarzani stali. Uruchomiona została w 1990 roku, wydobywa około 5 milionów ton, zatrudnia około 2,2 tyś pracowników.
Gdyby Ukraina utrzymała kontrolę nad tą kopalnią, produkcja stali na Ukrainie może osiągnąć 10 mln ton stali w 2025 r. Jeśli jednak kopalnie zostaną utracone, na co się zanosi, wartość ta może wynieść 2-3 mln ton, co oznaczałoby spadek o 70 lub więcej proc.
Jesteśmy dziś praktycznie jedynym dostawcą węgla koksowego w Unii Europejskiej. Wiedzą o tym już Niemcy, zainteresowani złożem "Dębieńsko". Czy wie o tym nasz rząd
Źródło

image.png

Opublikowano (edytowane)

Przypomnę że już wcześniej rolnicy problemy mieli...

Asf, piątka, otwarcie się na ukrow....kto to zapoczątkował?

No napisz Roman tak szczerze....

Jak ja marzyłem na strajkach, by przeciw temu protestować, to ty się śmiałeś z nas...

Teraz jakieś zarzuty mi robisz?

Jak tak można? jak???

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Like 1