Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, mirro napisał(a):

"- Z czego pan żyje? - zapytał Mazurek.

- Jestem zatrudniony w stowarzyszeniu Roty Marszu Niepodległości. Biorę tam wynagrodzenie w wysokości trzech tysięcy złotych - odpowiedział."

łoooooo a to można płacić poniżej płacy minimalnej?

można; za ułamek etatu
no tu by wychodziło za jakieś ... pół?

i znów te skojarzenia ;) xD

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
6 minut temu, dysydent napisał(a):

można; za ułamek etatu
no tu by wychodziło za jakieś ... pół?

Yyyyyyyy ale jak można być narodowcem i patriotą na pół etatu? Aaaa drugie pół to co? 

Opublikowano

3 godziny temu, Ulman napisał(a):

Masz rację , jak za kasę rządową lata mąż poślicy to powinni sami zapłacić.  A tak z innej beczki - rząd wysłał też samolot po naszego drugiego w historii astronautę.

Mąż poslicy a drugi astronauta, a właściwie pierwszy, bo poprzedni to był pierwszy kosmonauta, to ta sama osoba.

Uważasz że dobrze zrobili?

Ty pierwszy, teraz twoja kolej na odpowiedź.

Opublikowano

To że mąż poślicy i astronauta to ta sama osoba wiem doskonale i dlatego drę łacha. 

Czy dobrze zrobili ? Moim zdaniem tak i niezależnie kto by rządził to tak powinno być.  

Opublikowano

Masz rację , jak za kasę rządową lata mąż poślicy to powinni sami zapłacić.  A tak z innej beczki - rząd wysłał też samolot po naszego drugiego w historii astronautę. Uważasz że dobrze zrobili?

a za ewakuacje kazali sobie zapłacić  🤣 

Opublikowano

Adam Bodnar

Anomalie nie zakłócały końcowego wyniku wyborów prezydenckich i wyboru Karola Nawrockiego. 
Wszystko wskazuje na to, że zaprzysiężenie Karola Nawrockiego na prezydenta odbędzie się zgodnie z planem 6 sierpnia.

Szymon Jadczak
Czyli najpierw rozkręcili hucpę, która podważała zaufanie do państwa i demokracji, a kilka tygodni później przyznają, że to była lipa.

Image

• Like 1
Opublikowano

Rządowym samolotem poleciała zona naszego drugiego w dziejach Polaka w kosmosie. Tak ci żal dupsko ściska że jest posłanką od Tuska? Po co robicie z kolegami z siebie takich idiotów? Aż tak wóda i PISchoza na dekiel sadzi?

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał(a):

Czy dobrze zrobili ? Moim zdaniem tak i niezależnie kto by rządził to tak powinno być.

kijem gonić socjalistyczną hołotę, chcą latać to niech sobie zarobią :D 

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał(a):

jestem absolutnie za pod warunkiem ze zabierzemy hołocie wszelkie PISowskie  socjale.

Jak chcą wydawać niech sobie zarobią😁

czyli są równi i równiejsi

ps. gdybyś nie zauważył, teraz socjale są peowskie, pis już nie rządzi, chyba, że u ciebie jest inaczej :D 

Opublikowano

Nie ma równych i równiejszych . Jedni przeżerają 60 mld socjalu za darmochę a inni za darmochę latają samolotami. Tylko tyle że ty masz pretensje o 400 tys a nie o 60 mld

a kto zaczął motłoch napasać darmową kasą? Przypadkiem nie prawicowy lewak Kaczyński?

Opublikowano
4 godziny temu, Ulman napisał(a):

Nie ma równych i równiejszych . Jedni przeżerają 60 mld socjalu za darmochę a inni za darmochę latają samolotami. Tylko tyle że ty masz pretensje o 400 tys a nie o 60 mld

a kto zaczął motłoch napasać darmową kasą? Przypadkiem nie prawicowy lewak Kaczyński?

nazywasz dzieci motłochem? to się nazywa transfery społeczne ładnie ci się odkleja już 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, Ulman napisał(a):

jestem absolutnie za pod warunkiem ze zabierzemy hołocie wszelkie PISowskie  socjale.

Jak chcą wydawać niech sobie zarobią😁

na szczęście prawdziwi wolnościowcy i prawicowcy nie żyją z pisowskich socjali, tylko na maminym i tatowym garnuszku, tak zarabiają na siebie🤣

Edytowane przez Takeda
Opublikowano
6 godzin temu, Ulman napisał(a):

jest jednak różnica, jak 60mld przejada 38 mln obywateli, a jak grupka 400

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, jahooo napisał(a):

jest jednak różnica, jak 60mld przejada 38 mln obywateli, a jak grupka 400

Nie ma żadnej różnicy, i jedno i drugie to marnotrawienie pieniedzy ... 

Za miedzą mam idealny przykład takiego marnotrawienia, nie opłaca się im iść do pracy bo więcej z socjali dostają niż jakby poszli do pracy i stracili te socjale, to jest patologia społeczna a nie pomoc ...

• Like 2
Opublikowano
17 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

nie opłaca się im iść do pracy bo więcej z socjali dostają niż jakby poszli do pracy i stracili te socjale, to jest patologia społeczna a nie pomoc ...

Po prostu umieją liczyć a nie tyrać za darmo😆

• Like 1