Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, mirro napisał(a):

Ale żeby prostaka chronić przed prostactwem? Azali możebne to?🤣

jeżeli przed prostactwem innych to jest to wręcz konieczne
jeśli jego samego to próbowano i takich kuracji ale jak dotąd żaden pacjent jej nie przeżył

Opublikowano
4 minuty temu, dysydent napisał(a):

Stosunkowo wielu ma nadzieję na powrót społeczeństwa feudalnego i w swej głupocie wierzy że to oni załapią się do restytuowanej warstwy szlacheckiej :P

A potem przychodzi zdziwienie i okrzyki - "to nie tak miało być".😂

Opublikowano
2 minuty temu, nie napisał(a):

jeszcze musi mieć partię, która zdobędzie odpowiedni % głosów w skali całego kraju

przypomnę - bo już kolejna strona af - piszemy o Braunie
Jeśli startuje teraz w tych wyborach i nie będą na tyle sfałszowane na ile się obawiam (podejrzewam że Ty też masz podobne obawy) to już sam Jego wynik w tych wyborach może być wystarczającym fundamentem do zbudowania takowej

Opublikowano

Tomasz Borejza

Aleksandra Twaróg z KO zabiegała o utworzenie w Krakowie stanowiska rzecznika praw ucznia. 

Aleksander Miszalski stworzył takie stanowisko.

Konkurs na jego objęcie wygrała Aleksandra Twaróg, która w konkursowym teście uzyskała 80 procent.  

Inni uzyskali 96 procent.

Aleksandra Twaróg była asystentką Miszalskiego.

Kto mieszka w Krakowie, ten w cyrku się nie śmieje.

.................

Wczoraj dowiedzieliśmy się, że pani Ola wygrała konkurs, choć nie miała najlepszego wyniku w konkursowym teście. 

Dziś dowiadujemy się, że miała... najgorszy.

Rekrutacje u Miszalskiego zaczynają wyglądać jak mecze okręgówki w czasach Fryzjera.

dymać peowskich frajerów :D 

Opublikowano
2 minuty temu, dysydent napisał(a):

przypomnę - bo już kolejna strona af - piszemy o Braunie
Jeśli startuje teraz w tych wyborach i nie będą na tyle sfałszowane na ile się obawiam (podejrzewam że Ty też masz podobne obawy) to już sam Jego wynik w tych wyborach może być wystarczającym fundamentem do zbudowania takowej

przy konfederacji nie ma szans na swoją partię, która mogłaby się dostać do sejmu

Opublikowano

a to zależy jak potoczy się sytuacja gospodarcza w Polsce bo jeśli źle, a coraz więcej na to wskazuje; to tłuszcza zawsze będzie szukać winnych a Braun skwapliwe takowych wska... już wskazuje ;)

Opublikowano
Godzinę temu, Ulman napisał(a):

Ciekawe jaki %  Obajtberg z tego przytulił

Misę że nawet pisowcom się nie śniło to ile on przytulił na dobrej zmianie. te wszystkie lipne interesy Samer i jakaś spółka do zakupu ropy której nie było to był planowany wał i potrzebny był szubrawiec którego nawet ABW nie chciało. Sprzedaż Lotosu to są grube interesy z których zgarną grubą dolę. Morawiecki ze swoimi działkami to przy nim biedak.

54 minuty temu, DTaras napisał(a):

A Ochojską już zostawili w spokoju?

Chwilowo pewnie.

Teraz, jarecki napisał(a):

Braunowi senat pozostanie i jest na tyle wyrazisty że kto wie . To pokazuje że konfederacja ma problem ze sobą , taki zlepek indywidualności raczej 

Nawet pisowcy o nim piosenki śpiewali. Jeśli Nowogrodzki przegra być może pis się rozpadnie i będą na prawicy jakieś przetasowania kto wie.

Opublikowano
9 minut temu, nie napisał(a):

Tomasz Borejza

Aleksandra Twaróg z KO zabiegała o utworzenie w Krakowie stanowiska rzecznika praw ucznia. 

Aleksander Miszalski stworzył takie stanowisko.

Konkurs na jego objęcie wygrała Aleksandra Twaróg, która w konkursowym teście uzyskała 80 procent.  

Inni uzyskali 96 procent.

Aleksandra Twaróg była asystentką Miszalskiego.

Kto mieszka w Krakowie, ten w cyrku się nie śmieje.

.................

Wczoraj dowiedzieliśmy się, że pani Ola wygrała konkurs, choć nie miała najlepszego wyniku w konkursowym teście. 

Dziś dowiadujemy się, że miała... najgorszy.

Rekrutacje u Miszalskiego zaczynają wyglądać jak mecze okręgówki w czasach Fryzjera.

dymać peowskich frajerów :D 

przyjedz do krakowa .szpital babinskiego czeka na takich jak ty..

inne wschodniopolskie przybytki nie daly rady,moze nasi sie wykaza.

jest jakis okreg gdzie ilosc wariatow jest na tyle duza zeby brazowy zostal senatorem ??

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)

kiedyś peowcy chcieli upamiętniać bandytów ruskich  a teraz chcą upamiętniać bandytów z upa

Z polskimi przyjaciółmi powołaliśmy grupę roboczą składającą się z renomowanych, znanych historyków z obu stron, koordynowaną przez ministerstwa kultury. Ukraińska i polska część tej grupy przekazały sobie nawzajem listy miejsc pamięci, których upamiętnienieniem zainteresowane są obie strony - szef MSZ Ukrainy Andrij Sybiha

Nasze podejście jest takie, że domagamy się uhonorowania i godnego poszanowania ukraińskiej pamięci również w Polsce. Teraz poczekajmy na decyzje strony polskiej - dodał szef ukraińskiego MSZ

------------

niemcy przysłali zełeńskiego żeby podratował spadające notowania trzaskowskiego, ale chyba im nie wyszło :D 

muszą dbać o swojego

R. Trzaskowski zdecydował, że posadzi na Placu Centralnym 102 drzewa z Brandenburgii. Dziś poznaliśmy koszt 56 z nich – ponad 906 tys. zł

to jest ten patriotyzm gospodarczy trzaskowskiego, dba o swoją duchową ojczyznę

Edytowane przez nie
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, jarecki napisał(a):

Braunowi senat pozostanie i jest na tyle wyrazisty że kto wie . To pokazuje że konfederacja ma problem ze sobą , taki zlepek indywidualności raczej 

a ja sądzę (czyli trochę niżej od - twierdzę) że właśnie pozbyła się jednego ze swych głównych "problemów" i wymiana pokoleniowa już jest w.. u  Nich faktem gdy w reszcie band politycznych nawet się nie zanosi
Bosak z Mentzenem to nie geniusze ale nie na tyle głupcy aby tego nie uznawać i póki nie zdominowali sceny politycznej to będą działać razem
a że do tego daleko to sensu nie ma futuryzować co (ew.) później

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano

Oni się zawsze kogoś pozbywają w zeszłym roku był JKM teraz Braun a w zanadrzu czeka Wilk który wybijał się na czołowe miejsca w konfie w mediach się udzielał do czasu aż się napił i ostro nawywijał.

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, dysydent napisał(a):

a ja sądzę (czyli trochę niżej od - twierdzę) że właśnie pozbyła się jednego ze swych głównych "problemów" i

To przynajmniej już wiedzą "czym się nie dać zaszczepić".🤣

@galan99 jak byś chciał, to podsyłam Ci powód do paniki. 

Przysłali mi kwit z WCR żebym pędził do nich, bo nowy przydział mobilizacyjny chcą mi nadać. Przypadek?🤣

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
22 godziny temu, Ulman napisał(a):

A PIS nie mógł go wziąc za d*pę ? 8 lat na to mieli.

a ty chyba za młody na Skaldów. klasyka wjeżdża, ta sama którą stosują teraz rządzący co do pisiorów.  Gonimy białego króliczka, aczkolwiek go nie łapiemy. Owsik był wrogiem i jako taki musi trwać, gdyż nie warto w polityce pokonać przeciwnika, bo może pojawić się nowy nieznany. A tak ja ciebie ty mnie, i jebać proletariat. Twoja konfa też się uczy. wy***ali korwina, wy***ią brauna i zostaną rasową establishmentową partią z widokami na rządzenie razem ze zgromadzeniem narodowym, AfD i  braćmi włoskimi w UE.

Owsik zdecydował się stanąć po stronie sporu politycznego, robił kampanię wyborczą z sepsy dla KO to go jebać jak pis za pikniki rodzinne, ten sam casus.

• Like 1
Opublikowano
15 minut temu, mirro napisał(a):

Przysłali mi kwit z WCR żebym pędził do nich, bo nowy przydział mobilizacyjny chcą mi nadać.

pewnie potrzebują do głoszenia propagandy :D 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, hubertuss napisał(a):

Oni się zawsze kogoś pozbywają w zeszłym roku był JKM teraz Braun a w zanadrzu czeka Wilk który wybijał się na czołowe miejsca w konfie w mediach się udzielał do czasu aż się napił i ostro nawywijał.

to samo co Herr Tusk robi od lat w platformie

BTW nowy rok, nowe podatki, zwyżka istniejących, objęcie nowych rzeczy dotychczasowymi i jakos wyznawcy rządzących siedzą cicho. No jak tam @hubertuss już ci nowe i większe stare podatki przestały przeszkadzać? Bo jak pisiory rządziły to  ryja żeś nadzierał o to od 1 stycznia

Edytowane przez Takeda
  • Thanks 1
Opublikowano
53 minuty temu, jacus napisał(a):

jest jakis okreg gdzie ilosc wariatow jest na tyle duza zeby brazowy zostal senatorem ??

nie był bym taki pewien retoryczności tego pytania

znasz specyfikę wszystkich regionów Polski?
ja nie ale na tyle co znam to właśnie uznałem za sensowne napisanie tego posta

32 minuty temu, Takeda napisał(a):

nowy rok, nowe podatki, zwyżka istniejących, objęcie nowych rzeczy dotychczasowymi i jakos wyznawcy rządzących siedzą cicho. No jak tam @hubertuss już ci nowe i większe stare podatki przestały przeszkadzać? Bo jak pisiory rządziły to  ryja żeś nadzierał o to od 1 stycznia

a widzieli ceny po sklepach?

baba właśnie wróciła ze sklepu i ... no dostałem opier..ol tak jak by to była moja wina

pono o ok 10% więcej wydała za takie same zakupy jak przed świętami

p.s.
i jeśli macie "to" na myśli ;) to nic z tych rzeczy; kupowała za swoje 

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, dysydent napisał(a):

a widzieli ceny po sklepach?

baba właśnie wróciła ze sklepu i ... no dostałem opier..ol tak jak by to była moja wina

pono o ok 10% więcej wydała za takie same zakupy jak przed świętami

p.s.
i jeśli macie "to" na myśli ;) to nic z tych rzeczy; kupowała za swoje 

trochę pojebało, no ale media rządowe i gus rządowy podaje, że inflacja niska, bo KO to nawet twierdzi, że jest taniej. W zeszłym roku dowalili u mnie na maksa podatek gruntowy w tym, jak na razie to dostałem podwyżkę za wodę i ścieki 23%, dla wyznawców, przypominam, że maksymalne stopy podwyżek ustala administracja centralna, a samorządowa z tej samej opcji politycznej wali maksymalne stawki. Ewidentnie rządzący chcą się wykoleić jak najszybciej bo nic ich nie broni na żadnym poziomie rządzenia i postrzegania relacji

Edytowane przez Takeda
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Takeda napisał(a):

Ewidentnie rządzący chcą się wykoleić jak najszybciej bo nic ich nie broni na żadnym poziomie rządzenia i postrzegania relacji

nawet nie wiem czy z tym wykolejeniem liczą na kalendarz wyborczy jako to ew utrata Prezydenta (w razie by co) jest do przełknięcia bo parlamentarne to jeszcze kupa czasu czy szerzej niż my tu z dołu postrzegają te relacje i już wiedzą że tak czy inaczej zewn te relacje i tak ich wykoleją przed czasem zanim my cokolwiek rozpoczniemy

che
rozdali socjal i pospólstwo myślało że dostanie pieniądze cokolwiek warte a dostanie śmieci

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Takeda napisał(a):

to samo co Herr Tusk robi od lat w platformie

BTW nowy rok, nowe podatki, zwyżka istniejących, objęcie nowych rzeczy dotychczasowymi i jakos wyznawcy rządzących siedzą cicho. No jak tam @hubertuss już ci nowe i większe stare podatki przestały przeszkadzać? Bo jak pisiory rządziły to  ryja żeś nadzierał o to od 1 stycznia

Jakie podatki większe?

Ryja to masz ty. 

main_01prezydent_duda_spotka_si_z_prezydentem_ze_enskim_ny_sekcja.jpg

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)

o kurczę
dopiero co natrafiłem
popatrz @nie; jeśli sądzisz że tu na forum masz skrajne kontrpoglądy do Twoich

2 godziny temu, nie napisał(a):

wyrzucą go z konfy i już nigdy nie wejdzie do sejmu - geniusz

niejaki Roman G. ma jeszcze skrajniej odmienne
"
Roman Giertych ocenił, że "jest niewielkie ale jednak ryzyko, że Braun wygra z kandydatem PiS i będziemy mieli II turę Trzaskowski-Braun".

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2025-01-16/grzegorz-braun-oglosil-start-w-wyborach-prezydenckich/

to wszystko robi się ciekawsze niż najlepszy "(cham)erykanski" film akcji :P

a tego Giertycha zamiłowanie oswajania "mundurkami" młodzież(niem - jugend) jednak przypadkowe nie było ;)

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
17 minut temu, dysydent napisał(a):

o kurczę
dopiero co natrafiłem
popatrz @nie; jeśli sądzisz że tu na forum masz skrajne kontrpoglądy do Twoich

niejaki Roman G. ma jeszcze skrajniej odmienne
"
Roman Giertych ocenił, że "jest niewielkie ale jednak ryzyko, że Braun wygra z kandydatem PiS i będziemy mieli II turę Trzaskowski-Braun".

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2025-01-16/grzegorz-braun-oglosil-start-w-wyborach-prezydenckich/

to wszystko robi się ciekawsze niż najlepszy "(cham)erykanski" film akcji :P

a tego Giertycha zamiłowanie oswajania "mundurkami" młodzież(niem - jugend) jednak przypadkowe nie było ;)

na x jest taki popularny hasztag

#giertychdebil :D 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v