Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Desperado napisał(a):

Tak się zaczynasz bawić? próbujesz wbić klina między mnie a Bogdana? za cieńki jesteś bolek.   xD

Ot znowu nowe zwidy...

Jak dla mnie to mozeta i sypiać że sobą.

Twoja miłość do niego jest bezgraniczną...dawno zauważylem.

...a ty, swoim zwyczajem, teraz odciagasz uwagę od głównego wątku..

Nic nowego.

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
3 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

to czyje to sa przedstawiciele te "ludzie /papiez " Boga czy mafi pedofilskiej 🤔

Jak taka mafia to ilu złapano pedofili w 2025 i 2024r 

Opublikowano

to brutuss ,sliski zdrajca ..lon nawet glos nie wazny odda 🤣🤣🤣🤣

3 minuty temu, Desperado napisał(a):

Tak się zaczynasz bawić? próbujesz wbić klina między mnie a Bogdana? za cieńki jesteś bolek.   xD

• Thanks 1
  • Haha 2
Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Przenoszą ich z parafii na parafie i ukrywają dziadów ...

przenoszenie nie ma wpływu na statystyki kryminalne przecież .

Jak jest przestępstwo to mogą go przenieść do zakładu karnego 

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, Bogdan_ja napisał(a):

toc sam papiez ich kryje to jak ma byc ...toc one tylko pod kare boska podlegaja 🤣

No to żadnego policja nie złapała w 2025 r i 2024r ?

Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał(a):

to brutuss ,sliski zdrajca ..lon nawet glos nie wazny odda 🤣🤣🤣🤣

Robi to celowo, wie jakie mam przekonania i jakie masz Ty, a mimo to nie wchodzimy sobie w drogę, a on tego nie może pojąć.   xD Rozbić przeciwnika od środka wpadł na to.    xD

Opublikowano
9 minut temu, Desperado napisał(a):

To tam jeden czort jak niewierzący dla mnie, Opatrzności nikt nie oszuka że pod przykrywką niby jego wyznawców czynili zło, dlatego spotkał krzyżaków upadek.

odchodząc celowo od tematu na który to forum uznaję za "cienkie" zapytam bardziej praktycznie
- kto obecnie jest tymi krzyżakami i kto tym Jagiełłą przy którym warto stanąć aby nie skończyć jak owi krzyżacy?

Opublikowano
Teraz, Desperado napisał(a):

Robi to celowo, wie jakie mam przekonania i jakie masz Ty, a mimo to nie wchodzimy sobie w drogę, a on tego nie może pojąć.   xD Rozbić przeciwnika od środka wpadł na to.    xD

Po co w drogę, ty cały czas mu w tyłek wlazisz to aż obrzydliwe...😆🤭 

Jakis kompleks masz musi spory....

Opublikowano
1 minutę temu, dysydent napisał(a):

- kto obecnie jest tymi krzyżakami i kto tym Jagiełłą przy którym warto stanąć aby nie skończyć jak owi krzyżacy?

Krzyżacy w płaszczach chodzili, teraz nowi w czarnych kieckach chodzą ... O Bogu i jego naukach mówią, a przeciwnie do nich czynią ...

Opublikowano
1 minutę temu, dysydent napisał(a):

Za mądry jesteś byś tego nie widział.

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Krzyżacy w płaszczach chodzili, teraz nowi w czarnych kieckach chodzą ... O Bogu i jego naukach mówią, a przeciwnie do nich czynią ...

Ale co ty się tak nimi przejmujesz . Każdy popełnia błędy 

Opublikowano
Godzinę temu, racyl napisał(a):

Uciekają z miasta na wieś bo jest taniej tak samo jak mieszkanie w bliźniaku na wsi jest tańsze od mieszkania w bloku w mieście 

W lublinie na cmentarzu komunalnym na majdanku teraz i takie wynalazki typu paczkomat są 

Zdjęcia

Zdjęcia

Kurna, ale 1 listopada może być ciasno... przy tych grobach...🤔

Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Kurna, ale 1 listopada może być ciasno... przy tych grobach...🤔

Ale pewnie  taniooooooooooooooooooooo.

I widzisz do takiego Pawełka nikt nie będzie chciał przyjść 

Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał(a):

Ale co ty się tak nimi przejmujesz . Każdy popełnia błędy 

Ja się cieszę z tego że coraz mniej ludzi wierzy tym czarnuchom, że po wiekach ciemnoty ludzie przejrzeli na oczy ...

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Po co w drogę, ty cały czas mu w tyłek wlazisz to aż obrzydliwe...😆🤭 

Jakis kompleks masz musi spory....

No widzisz tym się różnimy że ty to tak włazisz wyłazisz, nie bardzo wiadomo w jakiej d*pie by ci pasowało, załap że nie można na raz być w kilku d*pach bo się po prostu nie da, dlatego tak naprawdę w żadnej d*pie nie jesteś, chociaż usilnie o to zabiegasz.  xD

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Jednak to chyba przyszłość cmentarzy.

Za takie czy za inne i tak trzeba opłatę np na 20 lat robić. A tu wiązanki nie postawisz

Opublikowano
8 minut temu, dysydent napisał(a):

- kto obecnie jest tymi krzyżakami

No jak kto? Pan Braun oczywiście. Zaraz Jerozolimę pojedzie odbijać z rąk (yyyy no właśnie tu mam problem z czyich).

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)

Nie no...

Nie chce być takim czymś.

Nie chce być w żadnej...

Ale rozumiem, Twój wybór...

W sumie to nie rozumiem, ale skoro to ci pasuje, to se tam tkwij...😆

5 minut temu, Desperado napisał(a):

No widzisz tym się różnimy że ty to tak włazisz wyłazisz, nie bardzo wiadomo w jakiej d*pie by ci pasowało, załap że nie można na raz być w kilku d*pach bo się po prostu nie da, dlatego tak naprawdę w żadnej d*pie nie jesteś, chociaż usilnie oto zabiegasz.  xD

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v