Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

jest taki jeden co twierdzi że taki drugi propagator tego allaha to też całkiem spory

2 godziny temu, mirro napisał(a):

kulwysyn.

i jakoś ten allah nie czuwał gdy podczas premiery książki p.t. "Nóż" został zaatakowany prawdziwym nożem i nikt nie jest pewny czy ten atak był ostatnim ten [pierwszy to Salman Rushdie a ten drugi z nagłówka to niejaki mahomet

pewne wydawnictwo prasowe miało jeszcze mniej przychylności tego allaha tak że powiem Ci - ten Twój allah to albo kawał uja tak jak większość albo gów.o może nawet jeśli taki święty jeśli nawet swoich własnych wyznawców przed grzechem potworności jakich się w jego imieniu dopuszczają nie jest władny powstrzymać

2 godziny temu, jacor73 napisał(a):

Macie swoich dobrodziei za decyzje których będą płacić jeszcze prawnuki.

Po orlenie, Ostrołęce czas na azoty

https://businessinsider.com.pl/firmy/flagowa-inwestycja-pis-zgloszona-do-prokuratury-pochlonela-miliardy/q4gm6zt

acha; czyli jak w Polsce nie mieliśmy samowystarczalności w dziale polimerów tak i mieć nie będziemy
bo co z tego czy kogoś ukarzą nawet za jakiś przekręt żerujący na tej potrzebie gdy i tak nikt nic nie może zamiast aby ją zaspokoić?

i jeszcze w kwestii tego linka

Screenshot 2025-12-16 at 12-12-27 Planował zamach na jarmarku. Mateusz W. zatrzymany.pngalbo pozwalam na handlowanie przez jakieś wp moimi danymi do których daję im dostęp, albo abonament

nie tylko korpo ale i system państwa abonamenty już stosuje; taki np system rozliczeń za śmieci

forma podania może być odebrana jako dydaktycznie odrażająca ale warto sacierpieć i jednak dosłuchać do końca

sztuką jest wyłowienie z tego filmu bzdur których mimo i oczywistości jak najbardziej słusznych też parę dostrzegłem

główną jest atak tylko na korporacje gdy dużo groźniejsza jest abonamentyzacja fiskalna a od tej nie chroni nawet upadłość konsumencka

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Ooooooo kulwysyn.

https://wiadomosci.wp.pl/planowal-zamach-na-jarmarku-mateusz-w-zatrzymany-7233013516536768a

"Celem przestępstwa było zastraszenie wielu osób, a także wsparcie Państwa Islamskiego" - przekazał Dobrzyński w mediach społecznościowych."

Na szczęście Allach nad nami czuwa i nie pozwolił abyśmy doznali krzywdy.

student kul-u ...

myslalem ze po czarnku i palikocie nikt mnie juz nie zaskoczy..

galan,racyl  i paru innych czy wy aby kul-u nie skonczyliscie ??😂

• Haha 2
Opublikowano
Godzinę temu, dysydent napisał(a):

sztuką jest wyłowienie z tego filmu bzdur których mimo i oczywistości

troche nie w temacie ale i trochę tak , mniej więcej szef Netflix w komentarzu do zakupu grupy warner bros powiedział - ,, ważne jaką teraz będziemy historie przedstawiać ''

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, jacor73 napisał(a):

Macie swoich dobrodziei za decyzje których będą płacić jeszcze prawnuki.

Po orlenie, Ostrołęce czas na azoty

https://businessinsider.com.pl/firmy/flagowa-inwestycja-pis-zgloszona-do-prokuratury-pochlonela-miliardy/q4gm6zt

Jeszcze jedna kadencja pisu i kamień na kamieniu by z tego kraju nie został gdzie się nie dorwali to albo złodzieje albo głupcy. A teraz krzyczą, że kasy nie ma. 

No ale teraz rolnik zapłaci za nawozy i spłaci długi pisowskiego złodziejstwa i nieudolności.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
2 godziny temu, dysydent napisał(a):

tak że powiem Ci - ten Twój allah to albo kawał uja tak jak większość albo gów.o może nawet jeśli taki święty jeśli nawet swoich własnych wyznawców przed grzechem potworności jakich się w jego imieniu dopuszczają nie jest władny powstrzymać

Widać facet usłyszał głos proroka a ten mu kazał kafifat w Lubartowie zakładać.🤣

• Haha 1
Opublikowano

Nikt normalny - nie wyłazi na ulicę i nie drze  ryja i nie blokuje drogi . Darli ryja przez miesiąc i teraz chcą utrudniać ludziom w święta . Do H...a nie ma bata żeby pognać .

Rolnicy wracają na ulicę. Protest także w Wigilię i Święta

Protesty rolników w Polsce powróciły na dobre i wszystko wskazuje na to, że odbędą się również w święta. Do dwutygodniowej demonstracji w terminie od 18 do 31 grudnia br. szykują się członkowie Solidarności Rolników Indywidualnych woj. świętokrzyskiego. – Jesteśmy zdesperowani – mówi lider protestów i rolniczej Solidarności w Kielcach Artur Konarski.

https://www.tygodnik-rolniczy.pl/wiadomosci-rolnicze/rolnictwo-w-polsce/boze-narodzenie-na-chodniku-rolnicy-zapowiadaja-protest-w-kielcach-2555228

Opublikowano
7 minut temu, hubertuss napisał(a):

No ale teraz rolnik zapłaci za nawozy i spłaci długi pisowskiego złodziejstwa i nieudolności.

Yyyyyy bo taki był plan?🤣

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, hubertuss napisał(a):

Jeszcze jedna kadencja pisu i kamień na kamieniu by z tego kraju nie został gdzie się nie dorwali to albo złodzieje albo głupcy. A teraz krzyczą, że kasy nie ma. 

Co ty pier...lisz @hubertuss- Twój  obecny Minister Rolnictwa Krajewski wprowadza chłopa w błąd i straszy . Napchali chłopu kasy darmowej to chłop oda w czym problem ?.

UE–Mercosur dla Polski jest - DOBREM I RATUNKIEM DLA GOSPODARKI POLSKIEJ .

Unia dała gwarancje bezpieczeństwa .

Umowa podpisana tylko ogłosić publicznie 20 grudnia 2025 roku .

Ten chce blokować 

Minister Krajewski żąda dopłat do każdej tony. "Ta umowa to pistolet do głowy rolnika"

Na chwilę przed głosowaniem w Parlamencie Europejskim minister rolnictwa Stefan Krajewski zapowiedział weto wobec umowy UE–Mercosur. Zażądał stałych dopłat do każdej tony płodów rolnych i wezwał państwa UE do stworzenia mniejszości blokującej.

https://www.tygodnik-rolniczy.pl/wiadomosci-rolnicze/rolnictwo-w-polsce/mercosur-uderzy-w-ceny-skupu-minister-rolnictwa-zada-doplat-do-kazdej-tony-2555303?fbclid=IwY2xjawOuQg1leHRuA2FlbQIxMABicmlkETBDZkpoMlNpOW1kZDQwNGJ5c3J0YwZhcHBfaWQ

Edytowane przez galan99
  • Like 1
Opublikowano

Ja nie wiem, ale mam wrażenie, że kolega @hubertuss nie widzi tego, że to jest jedna i ta sama banda i ma ten sam schemat działania, z tą różnicą, że jedni przedstawiaja się jako lewica, a drudzy jako prawica. Polecam sprawdzić ile transferów było z po do pis i odwrotnie…