Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przyjęcie umowy Mercosur o dla Tuska gwóźdź do trumny. Zresztą już widać, że on w zasadzie jest tylko figurantem i liczy się z przyśpieszonymi wyborami. Niemiecka armia sugeruje, że wejdzie do Polski - liczą się zatem z wybuchem niepokojów społeczych i ewentualnym rozłamem w armii

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

A jak tam u Nawrockiego? Rudy zadzwonił?

Rudy nie ma czasu, poleciał na rozmowy pokojowe ... A Nawrocki co najwyżej może zapakować snusa pod dziąsło albo obejrzeć Rodeo z prezesem ... Bo ćpuna z chorymi psychicznie doradcami nikt poważnie nie traktuje, oprócz niestabilnego emocjonalnie wariata z USA ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, jahooo napisał(a):

Przyjęcie umowy Mercosur o dla Tuska gwóźdź do trumny. Zresztą już widać, że on w zasadzie jest tylko figurantem i liczy się z przyśpieszonymi wyborami. Niemiecka armia sugeruje, że wejdzie do Polski - liczą się zatem z wybuchem niepokojów społeczych i ewentualnym rozłamem w armii

Mercosur przyjęła Francja a nawet koleżanka pisu premier Włoch Meloni. Wybrali przemysł gdzie pracuje więcej ludzi i tyle. A Tusk nie ma co się gwoździami przejmować większość rolników głosuje na pis. 

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, jahooo napisał(a):

Umowa jest już  dawno zatwierdzona - obecnie to tylko gra pozorów - 20 grudnia będzie podane do wiadomości i WIELKA RADOŚĆ .

Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

Mercosur przyjęła Francja a nawet koleżanka pisu premier Włoch Meloni. Wybrali przemysł gdzie pracuje więcej ludzi i tyle. A Tusk nie ma co się gwoździami przejmować większość rolników głosuje na pis. 

PO co w Polsce potrzebne rolnictwo jak w - H...j za droga jest produkcja rolna .

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Żebyś wiedział że płyną. O jednym z mrożonym filetem kurczęcym nawet wiem. 

Noooo to torpeda i ...... 

Edytowane przez mirro
Opublikowano
20 minut temu, mirro napisał(a):

Aaaaaaa jeśli PiSowski świat, na trzeźwo, był nie do przyjęcia?

ale teraz jest peowski, a peowskie patusiarstwo bierze jeszcze więcej

czyli wg. ciebie jest jeszcze gorzej

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

A nie Słyszałeś że w adwencie Ziemia odpoczywa 😝

O kutwa, a jak w tym całym adwencie orałem to co teraz będzie ?? xD

Bo w zeszłym roku też w tym adwencie orałem i byłem bardzo zadowolony z osiągniętych plonów ;)

Opublikowano
Teraz, jarecki napisał(a):

A nie Słyszałeś że w adwencie Ziemia odpoczywa 😝

Przecież kopałem marchew a nie ziemię.

1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

O kutwa, a jak w tym całym adwencie orałem to co teraz będzie ?? 

Spowiedź, pokuta iiiii mocne postanowienie poprawy.

Opublikowano
27 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Żebyś wiedział że płyną. O jednym z mrożonym filetem kurczęcym nawet wiem. 

Oo , czyli decyzja o rezygnacji z budowy portu przez Tuska była dobra , chyba że zrobią przekop do portu Baranów ( Cpk) 

Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

O kutwa, a jak w tym całym adwencie orałem to co teraz będzie ?? xD

Bo w zeszłym roku też w tym adwencie orałem i byłem bardzo zadowolony z osiągniętych plonów ;)

Ważne ze przed Chanuką skończyłeś.🤣

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ważne ze przed Chanuką skończyłeś.🤣

Coś chyba kłamiesz Ksysiu o tym niepiciu alkoholu w adwencie, bo cały czas zachowujesz się jak Radek Sikorski gdy nie ma kobity w zasięgu, walisz %% i piszesz głupoty w Internecie ...

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, jarecki napisał(a):

Oo , czyli decyzja o rezygnacji z budowy portu przez Tuska była dobra , chyba że zrobią przekop do portu Baranów ( Cpk) 

Do Hamburga. Później samochodami. To nie polska firma jest żeby polaczków wzbogacać 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v