Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, nie napisał(a):

później zdziwienie, że tusk jeździ w bagażowym, kto takim ludziom zaufa? 

nienawiść i zemsta polityczna tuska, niszczy polskę jak gangrena

Aaaaaa potem się okaże , że to PiSowca same dały materiały dziennikarzom. Na kolegę.

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Rowan napisał(a):

Czyli u nas kto powinien wygrać? Nie podważam Twojego zdania, tylko jestem ciekaw Twojej opinii. 
Co do Sikorskiego, uważasz, że jest ok i działa w Polskim interesie?

Sikorski jest ok z tym żę ma troche za długi język i nie zna zasady ,, milczenie jest złotem '' co trochę go przekresla z sprawowania ważnych stanowisk , ot chociażby wczorajszy wpis o samolotach każdy wiedział już żę Nawrocki wiedział a ten rzuca kamyczek do ogródka Nawrockiego , więc jeszcze niedawno nominował bym go na premiera ale teraz już raczej nie 

Opublikowano

W Polsce NIE POWINNO  prowadzić się skup truskawek i innych owoców na mrożonki na sezon 2026 .

Do setna .

Ceny energii w Europie są trzy razy wyższe -dla przemysłu i gospodarstw domowych  niż w USA i Chinach .

Taniej jest sprowadzić i nie produkować drogo i H...j wie dla kogo . Pozamykać wszystkie zakłady mrożnie - cukrownie bo są w Polsce nie rentowne wedle innych krajów jak - USA i Chiny i Ukraina .

Z Ukrainy coraz więcej - firm eksportuje produkty mleczne do Unii Europejskiej w  2025  roku mówią o liczbie około 64 takich firm, z rosnącym eksportem do 9 % i będzie się zwiększał co roku .

Z USA od 1 stycznia 2026 roku będzie legalnie sprowadzane do Europy  - podpisanej umowie   - Unia i USA . Sery , mleko i wiele innych wyrobów mleczarskich o wiele taniej wyprodukowanych . Teraz po . h...j drogo produkować w Europie a SZCZEGÓLNIE W POLSCE .

Tusk podzieli losy Jarka dwaj przyjaciele  idą w odstawkę .

Sikorski zastąpi - Tuska .

Polscy chcą Sikorskiego .

• Haha 1
Opublikowano

a ta cena energi zapowiadana 50 gr za kwh to nie zbyt tanio , dojdzie przesył i kilka innych ,, składowych '' to będzie 1,1 zł  minimum a po drugie to kto ma zarządzać tą elektrownią i czy to jest Polska Elektrownia czy na terenie Polski 

21 minut temu, galan99 napisał(a):

Ceny energii w Europie są trzy razy wyższe -dla przemysłu i gospodarstw domowych  niż w USA i Chinach

Opublikowano
36 minut temu, galan99 napisał(a):

W Polsce NIE POWINNO  prowadzić się skup truskawek i innych owoców na mrożonki na sezon 2026 .

Do setna .

Taaa, tak bardzo się nie opłacało że już sami nie wiedzieli ile za towar w tym roku płacić, po 10zl/kg 1 klasy potrafili płacić ... Po co tyle za towar płacić skoro się nie opłaca ?? 

Jedź już galan do tego swojego Niemca bo chyba za dużo %% wleciało ...

Opublikowano (edytowane)

Ok, więc ja wyraże swoją opinie… Gdyby plan pewnego Pana z Wąsem się powiódł, a niestety tak się nie stało, to dzis nie istniałyby na pewno takie osoby jak Kaczyński, Tusk, Sikorski, Morawicki, Czarzasty, Duda itd. mam nadzieje, że rozumiecie co mam na myśli… To nie ludzie, którzy działają w Polskim interesie, oni są w polskim rządzie, ale działają w całkiem innym interesie. Dla niepoznaki mają zgolone pejsy… Słyszeliście o niepisanej międzynarodowej „umowie” o tym jak wybierani są ministrowie spraw zagranicznych? Nie tylko w Polsce. Jeśli nie, to polecam pokopać jakiego pochodzenia „powinna” być osoba na tym stsnowisku 😉

Edytowane przez Rowan
Opublikowano
4 godziny temu, jarecki napisał(a):

znajomy mieszkał w USA to nie było za fajnie , mówił żę dość szybko ostatnie lata nastepowały zmiany nawet praca nie gwarantowała spokojnego życia , USA słyneły z tego żę jak jesteś piękny i młody to wyjęzdzasz robisz kasę i wracasz z dolarami ale teraz nie da rady tak 

American drim i wtedy nie był dla każdego..

Pracujesz na pełny etat w wolmarcie i musisz z opieki społecznej korzystać i po darmowe jedzenie stać..

4 godziny temu, nie napisał(a):

Dzień po ponownej publikacji #RaportCenckiewicza na stronach 
@BBN_PL,
 pojawia się informacja, że Czuchnowski, pracownik Gazety Wyborczej, już w poniedziałek, nie działając w interesie publicznym, ma opublikować materiały (do których dostęp mają tylko służby specjalne), w których mają się znaleźć wrażliwe informacje z ankiety bezpieczeństwa prof. 
@Cenckiewicz
.

🌏 Po takiej historii w każdym cywilizowanym kraju poleciałyby dymisje — od koordynatora ds. służb Siemoniaka, aż po szefa SKW Stróżyka.

📑 Mam nadzieję, że jeśli te prywatne informacje (zresztą ocenione przez sąd, który zmiażdżył w uzasadnieniu stanowisko SKW i KPRM) trafią do obiegu publicznego, to prędzej czy później — gdy zmieni się władza — sprawa zostanie dokładnie wyjaśniona, razem z rolą wszystkich zaangażowanych osób. 🔍

Ta zła władza już pokazała, że nie ma żadnych skrupułów.
W kampanii prezydenckiej wykorzystywano ankietę bezpieczeństwa 
@NawrockiKn
, dziś politycznie używają tajnych informacji, by uderzyć w szefa BBN.

🇷🇺🤷‍♂️ Rosjanie, patrząc na działania Tuska, nie muszą robić absolutnie nic…

💣🏛️ Nikt tak jak Tusk et consortes nie niszczy państwa i nie wykorzystuje całego aparatu państwa do niszczenia swoich oponentów.

Zupełnie jak za PiSu. Jeszcze na chatę nie weszli a już jedynie słusznie dziennikarze pod furtka stali..

2 godziny temu, Krzysztof81 napisał(a):

Trzaskowski świętuje. Nie ma czasu na podpisywanie:

https://www.facebook.com/share/v/1bgBaKinho/

To zupełnie jak król i królowa Polski z jasnej góry świętuje..🤣

Tak Ukraińcy walczą za nasze pieniądze🤣🤣🤣. Relacja z ogarniętego wojną Kijiowa. Niech forumowe głupki wyślą im jeszcze jakieś pieniądze.

https://www.facebook.com/share/r/17r34vxYBT/

Nawet taka śmierdząca onuca powinna wiedzieć jak toczyło się zy  ycie w Polsce w czasie II wojny.

Działały kina,teatry restauracje

Nie wiesz o tym ruski agencie?

Wóda go sponiewiera. Jak nie ma żony to napierdolony siada przy komputerze i wypisuje głupoty.

Kiedy cię odeszła??

Chyba niedawno dostałeś pierdolca..

Godzinę temu, jarecki napisał(a):

a ta cena energi zapowiadana 50 gr za kwh to nie zbyt tanio , dojdzie przesył i kilka innych ,, składowych '' to będzie 1,1 zł  minimum a po drugie to kto ma zarządzać tą elektrownią i czy to jest Polska Elektrownia czy na terenie Polski 

Przyjedź do mnie podłącze cię do gniazda polskiej elektrowni.jak przeżyjesz to pojedziemy do siostry- tam będzie czeski prąd a jak ci będzie mało to do córki -Tam ma niemiecki..

Zdasz relacje z różnicy🤣

7 godzin temu, Krzysztof81 napisał(a):

Zgasić ty sobie możesz papierosa, jak wyjdziesz z oddziału na fajke  kiedy pielęgniarki nie widzą. 

Nie ma tutaj większego dzbana od ciebie a konkurencja duża jest.

Ostatnio wszedłeś na podium. Może samego Urbana i romana zdeklasujesz.

Opublikowano
25 minut temu, jacus napisał(a):

Przyjedź do mnie podłącze cię do gniazda polskiej elektrowni.jak przeżyjesz to pojedziemy do siostry- tam będzie czeski prąd a jak ci będzie mało to do córki -Tam ma niemiecki..

Zdasz relacje z różnicy🤣

róznica jest kto będzie spijał smietankę , ja mam też prąd niemiecki z RWE  , niedawno były informację żę prad z elektrowni atomowej ma być najtańszy a  z zapowiedzi min . wychodzi że bedzie najdroższy więc ktoś te mld . przytuli . oczywiscie te elektrownie są potrzebne 

Opublikowano
4 godziny temu, nie napisał(a):

Dzień po ponownej publikacji #RaportCenckiewicza na stronach 
@BBN_PL,
 pojawia się informacja, że Czuchnowski, pracownik Gazety Wyborczej, już w poniedziałek, nie działając w interesie publicznym, ma opublikować materiały (do których dostęp mają tylko służby specjalne), w których mają się znaleźć wrażliwe informacje z ankiety bezpieczeństwa prof. 
@Cenckiewicz
.

🌏 Po takiej historii w każdym cywilizowanym kraju poleciałyby dymisje — od koordynatora ds. służb Siemoniaka, aż po szefa SKW Stróżyka.

📑 Mam nadzieję, że jeśli te prywatne informacje (zresztą ocenione przez sąd, który zmiażdżył w uzasadnieniu stanowisko SKW i KPRM) trafią do obiegu publicznego, to prędzej czy później — gdy zmieni się władza — sprawa zostanie dokładnie wyjaśniona, razem z rolą wszystkich zaangażowanych osób. 🔍

Ta zła władza już pokazała, że nie ma żadnych skrupułów.
W kampanii prezydenckiej wykorzystywano ankietę bezpieczeństwa 
@NawrockiKn
, dziś politycznie używają tajnych informacji, by uderzyć w szefa BBN.

🇷🇺🤷‍♂️ Rosjanie, patrząc na działania Tuska, nie muszą robić absolutnie nic…

💣🏛️ Nikt tak jak Tusk et consortes nie niszczy państwa i nie wykorzystuje całego aparatu państwa do niszczenia swoich oponentów.

Czubek na tabletkach w pise nic nowego. 😄 A tak na poważnie też bym się nie zdziwił jak by wyszło tak jak Mirro pisze. Wrzucałem tu artykuł o tym, ze w kancelarii Nawrockiego trwają wojny podjazdowe miedzy pracownikami. Tak jak w pisie i NBP. 

Kolejny próbom Cenckiewicza to taki, ze on te tablety zataił. To służby raczej tego nie wywlekły bo jak nie było w ankiecie to skąd wiedzieli, ze bierze. Skłamał w ankiecie a powinien to wpisać i znowu kolejny pretekst by nie dać mu certyfikatu. U was tam porażka goni porażkę 

4 godziny temu, witejus napisał(a):

Trzaskowski byłby długopisem Tuska, Duda bis.

Podpisałby wszystko co Tusek podsunął by mu pod nos.

Byłby nie był by Tusk stworzył rząd i w myśl polskiego prawa w Polsce rządzi rząd nie prezydent. Blokowanie wszystkiego przez Nawrockiego to szkody dla kraju. Nie mówię, że ma wszystko Tuskowi klepać ale jakieś granice szkodnictwa jakie robi Nawrocki są 

Opublikowano
2 godziny temu, galan99 napisał(a):

Genialna myśl. Iiiiiiii pewnie tak będzie.

• Haha 3