Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Masz racje, Tusk to niezły "kozak" z wężem od prysznica

Czy Tusk stawia tych debili stadionowych jako wzór patriotyzmu ??

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
47 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Czy Tusk stawia tych debili stadionowych jako wzór patriotyzmu ??

Stawiałby gdyby mieli szaliki czarno-czerwono-żółte, albo chociaż czarne orły na piersiach. A tak jak ma to robić?

Opublikowano
Teraz, Takeda napisał(a):

Stawiałby gdyby mieli szaliki czarno-czerwono-żółte

Nie kolor szalika jest ważny a że to zwykłe ameby umysłowe, dla których najwyższą formą rozrywki jest bójka w lesie lub na drodze ekspresowej ... Od takich debili trzeba się odcinać jak tylko się da ...

Opublikowano
16 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Poziom przekazu dostoswany do poziomu odbiorcy. Przecież wykładu by nie zrozumieli. 😄

za to popaprański ciemnogród w lot łapie, że przez weto pod ustawą o krypowalutach te spadły o połowę jeśli chodzi o wartość. Taką moc ma ręka kibola Batyra 

Musi być prawda skoro sam były minister nauki Wieczorek tak z mównicy sejmowej, przecież publicznie z siebie idioty by nie robił? A może jednak...

Opublikowano

Zatrzymanie autokarów z kibicami hiszpańskimi powinno skutkować zmianą prawa bo to nie jest normalne dla cywilizowanego swiata ostatnie lata kibole coraz smielej sobie znowu poczynają .         A  na marginesie wez tu bądz kibicem takich patałachów , w zasadzie piłka nożna w wydaniu ekstraklasy to kpiny z kibiców 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

Zatrzymanie autokarów z kibicami hiszpańskimi powinno skutkować zmianą prawa bo to nie jest normalne dla cywilizowanego swiata ostatnie lata kibole coraz smielej sobie znowu poczynają .     

A taki z Pałacu ich za wzorzec stawia, to już wgl chołota zaczyna się bawić .. 

Opublikowano

lata 2000 r to zatrzymywanie pociągów i okradanie pasażerów , wpadały grupy do pociągu i czysciły podróżnych to mi sięę skojarzyło z ostatnimi działaniami kiboli zatrzymywanie na drogach kibiców przeciwnej drużyny 

jestem zwolennikiem ustawek gdzieś w lesie ale nie na srodku drogi , rywalizacja zawsze była od kiedy swiat istnieje jest to zapisane w genach jak chcą porywailzować to z dala od postronnych ludzi 

1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

A taki z Pałacu ich za wzorzec stawia, to już wgl chołota zaczyna się bawić .. 

Opublikowano
11 godzin temu, jahooo napisał(a):

może po prostu obecna opcja nie jest za tym, aby polacy się nadmiernie rozmnażali i jeszcze przeżywali okres dziecięcy

myślę, że obecne ruchy pozorne wykonywane przez rząd  to jakis łabędzi śpiew tej koalicji, tak jakby czuli, że nie ma szans na następną kadencję, więc trzeba napchać kabzy swoim protegowanym, a po nich choćby i potop

podobnie postępowali, gdy poprzednio już wiedzieli, że nie ma szans na zachowanie władzy, tyle, że ciut krócej przed wyborami

Bez urazy, ale czasami walisz takie kocopoły, że mi, łysemu, włosy dęba stają. Tym dziwniejsze, ze często piszesz naprawdę z sensem.

Co do powyższego Twojego postu: po co był dwutygodniowy rząd pinokia?

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, jarecki napisał(a):

jestem zwolennikiem ustawek gdzieś w lesie ale nie na srodku drogi , rywalizacja zawsze była od kiedy swiat istnieje jest to zapisane w genach jak chcą porywailzować to z dala od postronnych ludzi 

mógł bym być zwolennikiem ustawek gdzieś w zadupiach pod warunkiem że wszyscy dobrowolni uczestnicy takowych tracą dożywotnio prawo do bezpłatnej pomocy medycznej oraz rentowej oczywiście bez zwalniania z płacenia stawek ubezpieczeniowych bo wiadomo; zaraz by chętnych na taką ulgę przybyło.
Może by wydzielić stosowne ringi to by jeszcze na biletach zarobił? :P
Co do ew zasiłku pogrzebowego dla ew. ofiar tego "sportu" też można podyskutować

Edytowane przez dysydent
  • Haha 2
Opublikowano
25 minut temu, Takeda napisał(a):

za to popaprański ciemnogród w lot łapie, że przez weto pod ustawą o krypowalutach te spadły o połowę jeśli chodzi o wartość. Taką moc ma ręka kibola Batyra 

Musi być prawda skoro sam były minister nauki Wieczorek tak z mównicy sejmowej, przecież publicznie z siebie idioty by nie robił? A może jednak...

Ta ustawa jak któryś polityk słusznie zauważył jest pisana przez bankowców, którym pieniążki uciekają.

W innych krajach liczy po kilka kilkanascie stron, w PL projekt ma prawie 100. Wszystko żeby to uwalić.

Jak zwykle tłumacznie przygłupów z PO, że ustawa w takim kształcie jest potrzebna bo  kryptowalutami płaci się ruskim agentom wysadzającym tory. 🤣🤣🤣

35 minut temu, Takeda napisał(a):

Stawiałby gdyby mieli szaliki czarno-czerwono-żółte, albo chociaż czarne orły na piersiach. A tak jak ma to robić?

Ci akurat byli z Jagieloni, może znajomi tutejszego  rezydenta z Choroszczy?

Opublikowano
5 minut temu, dysydent napisał(a):

mógł bym być zwolennikiem ustawek gdzieś w zadupiach pod warunkiem że wszyscy dobrowolni uczestnicy takowych tracą dożywotnio prawo do bezpłatnej pomocy medycznej oraz rentowej oczywiście bez zwalniania z płacenia stawek ubezpieczeniowych bo wiadomo; zaraz by chętnych na taką ulgę przybyło.
Może by wydzielić stosowne ringi to by jeszcze na biletach zarobił? :P
Co do ew zasiłku pogrzebowego dla ew. ofiar tego "sportu" też można podyskutować

z usług dętysty na NFZ nie skorzystają 😉

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
38 minut temu, Takeda napisał(a):

A kogo obchodzi Wieczorek. I co on mówi. Może ty uwierzyłeś ja nie. Tm bardziej, że nawet tego nie słyszałem.

10 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ta ustawa jak któryś polityk słusznie zauważył jest pisana przez bankowców, którym pieniążki uciekają.

W innych krajach liczy po kilka kilkanascie stron, w PL projekt ma prawie 100. Wszystko żeby to uwalić.

Jak zwykle tłumacznie przygłupów z PO, że ustawa w takim kształcie jest potrzebna bo  kryptowalutami płaci się ruskim agentom wysadzającym tory. 🤣🤣🤣

Ci akurat byli z Jagieloni, może znajomi tutejszego  rezydenta z Choroszczy?

Rezydencie Choroszczy jak sam o sobie piszesz, banki i bankierzy maja się jak pączki w maśle. A ty snujesz swoje urojenia. Bo tak ci powiedzieli by dać ciemnemu pisowskiemu ludowi jakiś pretekst. Krypto jeszcze długo długo będzie mogło bankom i bankierom skoczyć 

Co do tego, że krypto służy do rozliczania przestępstw to jest prawda. CO do tego, że obrót nią i transakcje to w większości szara strefa to też prawda. Ale ciemny pisowski lud taki jak ty tego nie rozumie. A potem kwiczycie, że ściągalność podatków spada itd.

Nie da się zjeść ciastka i mieć ciastko szara strefa to mniejsze podatki ustawą się nei interesowałem nie wiem ile ma stron ale wiem jedno, żaden z was nie ma krypto a kwiczycie tu jak byście mieli bo Kaczyński tak kazał. 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
19 minut temu, jacek1296 napisał(a):

Bez urazy, ale czasami walisz takie kocopoły, że mi, łysemu, włosy dęba stają. Tym dziwniejsze, ze często piszesz naprawdę z sensem.

Co do powyższego Twojego postu: po co był dwutygodniowy rząd pinokia?

od samego początku obecna kołalicja nie ma żadnego pomysłu na rządzenie krajem, jest tylko TKN, usadzanie ludzi w sółkach i co jakiś czas chwytliwy temat w mediach, czyli dużo się mówi , nic się nie robi

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
15 minut temu, hubertuss napisał(a):

żaden z was nie ma krypto a kwiczycie tu jak byście mieli bo Kaczyński tak kazał. 

ja nie kwicze  , nie znam się na tym i sie nie wypowiadam . 

Opublikowano
11 minut temu, hubertuss napisał(a):

A jaki miał by być ten pomysł czego mieli by dokonać?

najważniejsze to jest ciąglość projektów PIS , naprawa funkcjonowania sądów powinna być a jest pogorszenie coraz wiecej ludzi nie wieży w sprawiedliwość według badań , Tusk celowo wybrał dalszą wojnę zamiast uspokoić system a tym bardziej żę już prawie mieli by wiekszość w TK ,    POWIEM tak gdyby nie żurek i bodnar to dzis KO mogla by liczyć na ponad 40 % poparcie 

Opublikowano

Pełczyńska-Nałęcz chce opodatkować Friza, Mentzena i Wiplera. "Niepłacenie podatku jest niepatriotyczne"

Pisowskiej ciemnocie mydli się oczy jakimiś bankierami. Potem jest płacz, ze ściągalność podatku spada. Czy i jak powinno być to uregulowane to jest inna dyskusja ale że powinno to proszę 

Fundacje rodzinne z założenia miały być sposobem na bezpieczne dziedziczenie firm i to jest słuszne. Ale prawo zostało tak skonstruowane, że zaczęto je wykorzystywać do cwaniactwa podatkowego. Wspomniani pan Friz, pan Mentzen, pan Wipler – oni w fundacjach lokują zasoby: nieruchomości, udziały w przedsiębiorstwach, akcje i następnie wypłacają sobie pożyczki na konsumpcję. Bez żadnego opodatkowania. Nie do tego służą fundacje rodzinne. Ustawa, którą pan prezydent zawetował, miała uniemożliwiać takie cwaniactwo.  

@Krzysztof81 wy macie mentalność chłopa pańszczyźnianego wasi panowie mogą z wami zrobić wszystko a wy uznacie, ze to ich prawo. Ty i tobie podobni przeciętni wyborcy pis widziałeś krypto jak świnia niebo. Ale zostałeś poszczuty by bronić swoich panów i ich przywilejów.

• Haha 1
Opublikowano
29 minut temu, jahooo napisał(a):

od samego początku obecna kołalicja nie ma żadnego pomysłu na rządzenie krajem, jest tylko TKN, usadzanie ludzi w sółkach i co jakiś czas chwytliwy temat w mediach, czyli dużo się mówi , nic się nie robi

I afery, ostatnio w PKP Cargo, prezes poszedł won.😆

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, jarecki napisał(a):

najważniejsze to jest ciąglość projektów PIS , naprawa funkcjonowania sądów powinna być a jest pogorszenie coraz wiecej ludzi nie wieży w sprawiedliwość według badań , Tusk celowo wybrał dalszą wojnę zamiast uspokoić system a tym bardziej żę już prawie mieli by wiekszość w TK ,    POWIEM tak gdyby nie żurek i bodnar to dzis KO mogla by liczyć na ponad 40 % poparcie 

Ale których projektów, sprzedaż działek na których miało być cpk?😄 Pis nie naprawił sądów to co projekt ich psucia ma być kontynuowany czy chociaż zatrzymany? Już nawet Braun powołuje się, że w składzie jest neosędzia nie zdziwię się jak kiedyś Ziobro to zrobi. 

Gdyby Żurek był od razu to Trzaskowski by wygrał. 

Poza tym Tusk kontynuuje projekty pisu takie jak atom gdzie pis nie zrobił nic a Tusk załatwił finasowanie i budowa rusza. CP{K gdzie pis sprzedawał działki pod budowę i robił tylko PR będzie też budowane.