Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie napisał:

Adolf Hitler ostatecznie wygrał wybory w Namibii.

59-letni polityk Adolf Hitler Uunona wygrał regionalne wybory w okręgu Ompundja już po raz piąty, informują lokalne media.

powinien pojechać z wizytą do niemców :D 

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Po kolizji z udziałem służbowego samochodu, do której doszło w czerwcu, ówczesny marszałek Marcin Jabłoński podał się do dymisji, a w sierpniu został odwołany z funkcji wraz z całym zarządem. W listopadzie znalazł zatrudnienie w Wielospecjalistycznym Szpitalu Wojewódzkim w Gorzowie, którego prezesem jest związany z Koalicją Obywatelską Jerzy Ostrouch. Był on m.in. doradcą ds. gospodarczych i społecznych Marcina Jabłońskiego, kiedy ten był wojewodą.

mafia

No. Czyli po stłuczce należy zaaresztować wszystkich i zabronić im pracy do wyjaśnienia? Jaki los spotkał zatem fachurę z żółtej fury?

mirro napisał:

A widzisz? Sprzedali Ci swój problem a teraz Ciebie boli głowa. Daj se luz. Szkoda życia.

W zasadzie... nie pokłócili by się któren ma urodzić. Ma to sens...

jarecki napisał:

ogólnie adpocja i wychowywanie dzieci przez pary homoseksualne ciekawy temat , posłanka żukowska ma dziecko i  jest biseksualna i obenie jest w związku z kobietą zatem czy sąd na wniosek ojca dziecka mógłby odebrać jej prawa do opieki nad córką ?

W bardzo niewielu przypadkach ale nie z powodu o którym myślisz. Są dziewczyny co rodzą i wychowują z koleżankami i nikt im dziecka za to nie zabiera a tatuś zakodowany w papierach.

nie napisał:

od 24 grudnia, wszystkie ogłoszenia o pracę będą musiały być neutralne i jeśli aplikant uzna, że ogłoszenie jest dyskryminujące go, to będzie mógł, ogłoszeniodawcę pozwać do sądu o odszkodowanie za nierówne traktowanie (nawet do 5000zł)

tym zajmuje się rząd

Hy hy. To tera nie zamówisz dziewczyny na godziny tylko towarzystwo. Będzie wesoło jak w kraju tajów.

Opublikowano
13 minut temu, DTaras napisał(a):

No. Czyli po stłuczce należy zaaresztować wszystkich i zabronić im pracy do wyjaśnienia?

dlaczego ludzie muszą robić z siebie głupków?

Opublikowano
45 minut temu, nie napisał(a):

upadek moralności, który doprowadził do upadku rodziny, niszczenie kultury łacińskiej i wyrugowanie religii z życia i takie są efekty

Toż Korwin i pochodne mówią o tym od 20 lat a ty się dopiero teraz połapałeś? 

35 minut temu, jarecki napisał(a):

ja już dawno pisałem żę człowiek musi czuć bat nad sobą bo zdziczeje😎 

Głupia większość nigdy nie wybierze kogoś kto ich będzie pod batem trzymał. 

Opublikowano (edytowane)

poniższe jest adresowane tylko do cytowanego i nie tylko nie oczekuję ale i nie zalecam komu innemu tego czytać, no skoro na publicznym widoku to też i nie zabraniam

1 godzinę temu, nie napisał(a):

najgorsze jest to, że nie widać znaków zwiastujących poprawę

widać; xujnia chyli się ku upadkowi a jak wyżej pisałem; im prędzej upadnie tym prędzej coś nowego na padlinie skiełkuje

a kto powiedział że "stare" da się poprawić? poprawi się tym którzy są nowi i im prędzej rozwalą stare tym szybciej im się poprawi
Problem nie w samych biedroniach czy żukowskich bo to przypadki nieuleczalne; rzec by można - samoistne i z wadą konstrukcyjną nienaprawialną bez zniszczenia całej konstrukcji bo są już spaprane w fazie projektu, problem w tym że takich "knotów projektowych" mamy wokół coraz więcej; bo wyłączyliśmy zablokowaliśmy mechanizm selekcji to przyrastający balast tego partactwa gatunkowego pociągnie wszystkich w nicość a że Przyroda nie lubi pustki to ... dużo zostało z Indian amerykańskich i ich cywilizacji? taki sam los czeka i xujnię a nawet całą Europę i przecież nikt nie ma wątpliwości że to "nowe" już się zaczęło i coraz to rośnie w siłę.

że islam? nie, islam tyle już miał szans zdominowania Europy i nie zdominował to dawno limit na powodzenie się już tej barbarzyńskiej ideologii wyczerpał; to dzikusy przy ... jak sobie doskonale Chińczycy poradzili z ujgurami i to wcale nie przeciwstawną religią? Panami Europy będą skośnoocy a wszyscy inni tym czym Polacy dla Niemców w ostatrnim półwieczu - tanim bydłem roboczym a i to tylko zanim nie wymrą bo nikt na przesdne rozmnażanie się nie pozwoli jeśli naprawdę będzie tym panem.
oczywiście islam będzie palącym problemem, już jest a że my mamy większe dylematy z "kolorami tęczy" i swoich dewiantów nie potrafimy w ryzach utrzymać a jeszcze dajemy im funkcje władcze to coś na podobieństwo chińskiej ideologii okaże się rozjemcą, pozornym  zbawieniem dla do reszty zdurniałej populacji tego cypla azjatyckiego tylko przez splot zdarzeń historycznych zwanego kontynentem

akurat kacapy tu są po stronie tej samej co reszta tzw "białych ludzi" i to co pokazali dławiąc się Ukrainą tylko pokazuje że era chrześcijaństwa na planecie nieważne z której schizmy ma się już ku ostatecznemu upadkowi i nawet żadne merkosury tu nie pomogą Europie bo latynoskie chrześcijaństwo bliższe jest przedchrześcjańskiemu bałwochwalstwu niż jednorodnej religii zdolnej na... cokolwiek, islam szybko podzieli los chrześcijaństwa a co będzie zamiast to pewnie jeszcze nie powstało
nawet tak trochę z ciekawością obserwuję ten upadek wszystkiego w czym nas wychowano i wcale się nie przejmuję losem "judeochrześcijan"; taki los wszystkich religii, nie tylko religii - wszystkiego co żyje - ma swój początek, młdość, dojrzałą siłę i starczą degenerację i pewnie te dewianty są wpisane w genotyp jak geny starzenia bo inaczej nie było by szansy na nowe; być może lepsze

nie wiem czy to całe przeczytałeś i nawet nie interesuje mnie czy się z trym zgadzasz bo nawet nie jest to formuła oczekująca zgody bo jest tylko opcją i jedynie w/g mnie najbardziej prawdopodobną (pochopnie napisałem "jedynie" bo skad mogę wiedzieć czy tylko ja tak to postrzegam? no ale póki co nie znalazłem podobnych)

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

rząd wprowadził ustawę podwyższającą podatek CIT dla banków

gdzie są po-łgłówki krzyczące, że to hańba, że wszyscy za to zapłacimy? za poprzedniego rządu darli ryja przez tydzień, a teraz siedzą w norach jak szczury i boją się coś powiedzieć na swojego peowskiego guru

• Like 1
Opublikowano

a odpowiedź na to pytanie jest prosta - nie drą ryja bo teraz kolej na darcie ryja wypada na tych drugich

się zamienią miejscami to znów będą darli tego - no właściwa nazwa gębpowych otworów tych istot -

4 minuty temu, nie napisał(a):

ryja

Opublikowano
17 minut temu, nie napisał(a):

za poprzedniego rządu darli ryja przez tydzień

Boooo jak PiS rządzi to trza drzeć ryja. Inaczej potem może nie być okazji.🤣

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
24 minuty temu, nie napisał(a):

rząd wprowadził ustawę podwyższającą podatek CIT dla banków

gdzie są po-łgłówki krzyczące, że to hańba, że wszyscy za to zapłacimy? za poprzedniego rządu darli ryja przez tydzień, a teraz siedzą w norach jak szczury i boją się coś powiedzieć na swojego peowskiego guru

To tylko dowodzi ze czy PIS czy PO to jeden ch......

Opublikowano (edytowane)

to teraz kolej na banki , obniżka zysku żeby podatku nie płacić 🤣, paliwo orlen dziś na stacji 6,64 a dolar i baryłka wyjątkowo tania , zysk banków za ten rok netto przekroczy 50 mld zł , tak wybranców dyma PO . Nawet PIS tak nie okradał społeczeństwa 

Edytowane przez jarecki
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, dysydent napisał(a):

a odpowiedź na to pytanie jest prosta - nie drą ryja bo teraz kolej na darcie ryja wypada na tych drugich

się zamienią miejscami to znów będą darli tego - no właściwa nazwa gębpowych otworów tych istot -

ale chociaż trochę uczciwości mogliby mieć, a nie tylko hipokryzję i jeszcze ciągłe nazywanie innych propagandystami

37 minut temu, dysydent napisał(a):

poniższe jest adresowane tylko do cytowanego i nie tylko nie oczekuję ale i nie zalecam komu innemu tego czytać, no skoro na publicznym widoku to też i nie zabraniam

widać; xujnia chyli się ku upadkowi a jak wyżej pisałem; im prędzej upadnie tym prędzej coś nowego na padlinie skiełkuje

a kto powiedział że "stare" da się poprawić? poprawi się tym którzy są nowi i im prędzej rozwalą stare tym szybciej im się poprawi
Problem nie w samych biedroniach czy żukowskich bo to przypadki nieuleczalne; rzec by można - samoistne i z wadą konstrukcyjną nienaprawialną bez zniszczenia całej konstrukcji bo są już spaprane w fazie projektu, problem w tym że takich "knotów projektowych" mamy wokół coraz więcej; bo wyłączyliśmy zablokowaliśmy mechanizm selekcji to balast tego partactwa gatunkowego pociągnie wszystkich w nicość a że Przyroda nie lubi pustki to ... dużo zostało z Indian amerykańskich i ich cywilizacji? taki sam los czeka i xujnię a nawet całą Europę i przecież nikt nie ma wątpliwości że to "nowe" już się zaczęło i coraz to rośnie w siłę.

że islam? nie, islam tyle już miał szans zdominowania Europy i nie zdominował to dawno limit na powodzenie się już tej barbarzyńskiej ideologii wyczerpał; to dzikusy przy ... jak sobie doskonale Chińczycy poradzili z ujgurami i to wcale nie przeciwstawną religią? Panami Europy będą skośnoocy a wszyscy inni tym czym Polacy dla Niemców w ostatrnim półwieczu - tanim bydłem roboczym a i to tylko zanim nie wymrą bo nikt na przesdne rozmnażanie się nie pozwoli jeśli naprawdę będzie tym panem.
oczywiście islam będzie palącym problemem, już jest a że my mamy większe dylematy z "kolorami tęczy" i swoich dewiantów nie potrafimy w ryzach utrzymać a jeszcze dajemy im funkcje władcze to coś na podobieństwo chińskiej ideologii okaże się rozjemcą pozornym  zbawieniem dla do reszty zdurniałej populacji tego cypla azjatyckiego tylko przez splot zdarzeń historycznych zwanego kontynentem

akurat kacapy tu są po stronie tej samej co reszta tzw "białych ludzi" i to co pokazali dławiąc się Ukrainą tylko pokazuje że era chrześcijaństwa na planecie nieważne z której schizmy ma się już ku ostatecznemu upadkowi i nawet żadne merkosury tu nie pomogą Europie bo latynoskie chrześcijaństwo bliższe jest przedchrześcjańskiemu bałwochwalstwu niż jednorodnej religii zdolnej na... cokolwiek, islam szybko podzieli los chrześcijaństwa a co będzie zamiast to pewnie jeszcze nie powstało
nawet tak trochę z ciekawością obserwuję ten upadek wszystkiego w czym nas wychowano i wcale się nie przejmuję losem "judeochrześcijan"; taki los wszystkich religii, nie tylko religii - wszystkiego co żyje - ma swój początek, młdość, dojrzałą siłę i starczą degenerację i pewnie te dewianty są wpisane w genotyp jak geny starzenia bo inaczej nie było by szansy na nowe; być może lepsze

nie wiem czy to całe przeczytałeś i nawet nie interesuje mnie czy się z trym zgadzasz bo nawet nie jest to formuła oczekująca zgody bo jest tylko opcją i jedynie w/g mnie najbardziej prawdopodobną

chociaż cię to nie interesuje :D to napiszę, że z większością się zgadzam, ale uważam, że chińczycy, nawet gdyby uzyskali nadzór nad rosją, to w konfrontacji z usa nie mają żadnych szans

przewaga technologiczna i finansowa, zwłaszcza w AI jest ogromna, w dodatku ich liczebność bardzo szybko się zmniejsza (jak i reszty azjatów i europejczyków) a liczebność usa rośnie

---------------------------------------------------------------------------------

13 minut temu, mirro napisał(a):

Boooo jak PiS rządzi to trza drzeć ryja. Inaczej potem może nie być okazji.🤣

to samo ⬇️ miałem ci napisać :D 

11 minut temu, dysydent napisał(a):

no
ktoś inny może tego ryja zadrutować

--------------------------------------------------------------------------------

7 minut temu, Ulman napisał(a):

To tylko dowodzi ze czy PIS czy PO to jeden ch......

tak, to samo można by powiedzieć o pis i konfederacji :D 

Edytowane przez nie
  • Thanks 1
Opublikowano
3 minuty temu, nie napisał(a):

to samo ⬇️ miałem ci napisać :D 

11 minut temu, dysydent napisał(a):

Właśnie trza drzeć żeby zdążyć przed zadrutowaniem.😂

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał(a):

jakie podatki wprowadziła konfederacja?

i to jest dowód na to, że są różni? a wprowadzenie jakiegoś podatku sprawia, że pis i po są tacy sami?

wystarczy jedna wspólna/odmienna cecha i już wszystko jasne :D 

to jest myślenie katatymiczne, jest ono naturalne, ale dla kilkulatków, a u dorosłych to zaburzenie psychiczne

równie dobrze mógłbym napisać, że skoro są tacy wolnościowi to jakie podatki zlikwidowali lub zmniejszyli? :D 

Opublikowano

PIS i PO to jedna i ta sama swołocz. Dwa układy mafijne rywalizujące o koryto i wyniszczające pomniejsze gangi takie jak Ziobro czy PSL. Jedni i drudzy podnoszą nieustannie podatki i wymyślają kolejne głupoty. Jedni podatek cukrowy inni kaucje za butelki. Jedni i drudzy podatek bankowy który jest dojeniem obywatela, Jedni ograniczyli mozliwość amortyzacji samochodów do 150 tys drudzy robią dokładnie to samo. Jedni i drudzy robią łaskę UPAinie i żaden  nawet nie pierdnie żeby postawić twardo kwestię wołynia.

Jedni durnie 8lat zapowiadali ze zamkną Tuska i resztę zdrajców, obecni kretyni będą ścigać Ziobrę i innych bałwanów ale też nic im nie zrobią. To jest takie samo złodziejskie bagno i banda głupków. 

Opublikowano
nie napisał:

13 minut temu, DTaras napisał(a):

No. Czyli po stłuczce należy zaaresztować wszystkich i zabronić im pracy do wyjaśnienia?

dlaczego ludzie muszą robić z siebie głupków?

Co znów Ci nie odpowiada? Stuknęly się dwa auta z czego jeden z uczestników znalazł sobie inną pracę. Nie mógł? Całość podsumowałeś słowem mafia. Kolega zatrudnił kolegę. Czasem i mnie kolega prosi o pomoc w ramach B2B. Także jestem mafia? Nikt nie pozna szczegółów tej sytuacji. Lepiej aby nie było to jawne wprost. Jeśli zaś chcesz się pasożytniczo tym żywić Twoja wola. Dorabianiem dupsku uszu starasz się zainteresować na siłe innych - to już jest propaganda a nie objaw rozumu.

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał(a):

PIS i PO to jedna i ta sama swołocz. Dwa układy mafijne rywalizujące o koryto i wyniszczające pomniejsze gangi takie jak Ziobro czy PSL. Jedni i drudzy podnoszą nieustannie podatki i wymyślają kolejne głupoty. Jedni podatek cukrowy inni kaucje za butelki. Jedni i drudzy podatek bankowy który jest dojeniem obywatela, Jedni ograniczyli mozliwość amortyzacji samochodów do 150 tys drudzy robią dokładnie to samo. Jedni i drudzy robią łaskę UPAinie i żaden  nawet nie pierdnie żeby postawić twardo kwestię wołynia.

Jedni durnie 8lat zapowiadali ze zamkną Tuska i resztę zdrajców, obecni kretyni będą ścigać Ziobrę i innych bałwanów ale też nic im nie zrobią. To jest takie samo złodziejskie bagno i banda głupków. 

to, że w wielu sprawach są podobni to nie znaczy, że są tacy sami, bo równie dużo można znaleźć różnic :D 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Image

nie ma przeprosin i nie ma zmiany wpisu 

siła dyplomacji sikorskiego 🤣

Opublikowano
dysydent napisał:

no
ktoś inny może tego ryja zadrutować

ee. To raczej kwestia zrozumienia. Nagłaśniający nie mając ryja nie może po prostu go drzeć. Najpierw należy te różnice zniwelować a potem oczywiście wzniesie się larum bo faktycznie zapłacimy za to wszyscy. Wszak to taki vat od finansówki.

Opublikowano
Godzinę temu, nie napisał(a):

chociaż cię to nie interesuje :D to napiszę, że z większością się zgadzam, ale uważam, że chińczycy, nawet gdyby uzyskali nadzór nad rosją, to w konfrontacji z usa nie mają żadnych szans

przewaga technologiczna i finansowa, zwłaszcza w AI jest ogromna, w dodatku ich liczebność bardzo szybko się zmniejsza (jak i reszty azjatów i europejczyków) a liczebność usa rośnie

jeszcze , ale szybko się zmiejsza ta przewaga , 20-30 lat i chiny technologicznie moga USA przescignąć jak uda im się okiełznać energie z TOR , to wtedy pójdzie szybko póki co USA mają energie swoją rope i gaz jeszcze zależy kto wygra bitwe o ,, zniewolenie '' gospodarcze afryki 

Opublikowano
2 minuty temu, nie napisał(a):

to, że w wielu sprawach są podobni to nie znaczy, że są tacy sami, bo równie dużo można znaleźć różnic :D 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Image

nie ma przeprosin i nie ma zmiany wpisu 

siła dyplomacji sikorskiego 🤣

Oooo , dobrze że przytoczyłeś powyzsze - przed pejsatymi też tak samo sie płaszczą.

A jakież ty istotne różnice widzisz pomiedzy PIS i PO?

Opublikowano
jarecki napisał:

to teraz kolej na banki , obniżka zysku żeby podatku nie płacić 🤣, paliwo orlen dziś na stacji 6,64 a dolar i baryłka wyjątkowo tania , zysk banków za ten rok netto przekroczy 50 mld zł , tak wybranców dyma PO . Nawet PIS tak nie okradał społeczeństwa 

Kutwa. Nie ustalilismy już tu że machlowanie cenami paliw to nic innego jak pożywka dla Romana? Zima jest. Normalna odchyłka związana z popytem.

Opublikowano
3 minuty temu, DTaras napisał(a):

Co znów Ci nie odpowiada? Stuknęly się dwa auta z czego jeden z uczestników znalazł sobie inną pracę. Nie mógł? Całość podsumowałeś słowem mafia. Kolega zatrudnił kolegę. Czasem i mnie kolega prosi o pomoc w ramach B2B. Także jestem mafia? Nikt nie pozna szczegółów tej sytuacji. Lepiej aby nie było to jawne wprost. Jeśli zaś chcesz się pasożytniczo tym żywić Twoja wola. Dorabianiem dupsku uszu starasz się zainteresować na siłe innych - to już jest propaganda a nie objaw rozumu.

zamiast zamilknąć, po zbłaźnieniu się, to postanowiłeś wejść na wyższy poziom

koleś został wyrzucony, w wielkich bólach i pod naciskiem opinii publicznej, za bardzo niewłaściwe zachowanie, a w ramach kary koledzy dali mu inną, ciepłą posadkę państwową, pewnie jeszcze sztucznie pod niego utworzoną

9 minut temu, DTaras napisał(a):

Dorabianiem dupsku uszu starasz się zainteresować na siłe innych - to już jest propaganda a nie objaw rozumu.

a my udawajmy, że wszystko jest ok

tylko później nie psioczmy, że w państwie jest syf

brawo za takie myślenie