Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

to też , nie wiem czy ogladasz sport np i zupełnie inaczej wyglada trener w garniturze niz w dresie

Aaaaaaa to ten od pływaków to chyba w kąpielówkach powinien występować na zawodach? A jeśli zawody międzynarodowe to dla lepszej prezencji powinien do nich założyć ewentualnie krawat.🤣

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał(a):

Aleeee dlaczego ich atakuje? Przecież oni byli tak spolegliwi że nawet posłali Pana Jakiego z misją do siedziby Mosadu.

Nie obrażaj Żydów bo to Naród Wybrany i wolno im mówić co chcą i kiedy chcą i na kogo chcą . Sikorski Wezwać może  :D

Opublikowano
3 minuty temu, jarecki napisał(a):

to też , nie wiem czy ogladasz sport np i zupełnie inaczej wyglada trener w garniturze niz w dresie mam takie porównanie Smudy do Brzeczka ten pierwszy zawsze w dresie pewnie trenerem był lepszym niż jest Brzeczek ale  wygląd ma znaczenie 

Probierz miał idealne stylówki, idąc tym tropem im lepiej trener wystrojony tym mniej sobą reprezentuje xD

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, tracker napisał(a):

Donuś ty to możesz już sobie iść, tylko pamiętaj do drugiego wagonu ...

Poszedł taki był rozkaz  - bo to lokaj - prawda  @mirro . 

T jest gość Jean-Claude Juncker  nie to co Tusk .

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „23.06.2017 Brussels / Bruxellas နသသငနင်း MOŻE INIE NOSI MARYNARKI, ALE SWIETNIE JĄ PODAJE ZGADZASZ SIĘ? ZOSTAW LAJK”

Edytowane przez galan99
Opublikowano

Krzysztof Śmiszek
‼️Dzieje się historia‼️
Właśnie TSUE wydał wyrok w którym uznał że Polska MUSI uznawać małżeństwa jednopłciowe zawarte za granicą!
Brak takiego uznania narusza swobodę unijną - wolność poruszania się po UE oraz narusza nakaz poszanowania życia rodzinnego.

ten wyrok to śmiszek może sobie wsadzić ........ tam gdzie ma biedronia

Opublikowano
1 godzinę temu, nie napisał(a):

ten wyrok to śmiszek może sobie wsadzić ........ tam gdzie ma biedronia

Aleeee co Cię tak ekscytuje w tym temacie? 🤣

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
8 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Każdy chyba tu wie że lubisz tematy związane z TYM otworem ludzkiego ciała xD

jaki otwór masz na myśli? bo ja o żadnym otworze nic nie pisałem

czyżby ci czegoś brakowało?

znowu szmatą w ryj się uderzyłeś :D 

• Haha 1
Opublikowano
12 minut temu, nie napisał(a):

jaki otwór masz na myśli? bo ja o żadnym otworze nic nie pisałem

Dobrze Goebbels wiesz o czym mowa więc nie udawaj głupiego, znowu szmata po ryju i jeszcze się cieszysz ...

Opublikowano
3 godziny temu, nie napisał(a):

ale żaden po-łgłówek tego nie przyzna, siedzą cicho jak szczury w norze, tusk mógłby tam nasrać na czerwony dywan a żaden by słowa nie pisnął, sekta jest dobrze wytresowana przez tuskowych gebelsów

Zachowujesz się jak by co najmniej na ciebie nasrał. Zrobili chłopu fotę w koszuli i sportowych butach a wy szału dostajecie. Goebbels ludziom na świecie i tym normalnym w Polsce mało przeszkadza to jak był ubrany Tusk.

45 minut temu, nie napisał(a):

ja odniosłem się do wyroku a ty do wsadzania, więc ........

Już nie raz widzieliśmy tutaj, ze ciebie tematyka powiedzmy około odbytnicza interesuje nadzwyczajnie.

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Dobrze Goebbels wiesz o czym mowa więc nie udawaj głupiego, znowu szmata po ryju i jeszcze się cieszysz ...

o, już Goebbels został użyty na ratunek :D :D tak kończy się intelektualna bieda :D 

Opublikowano
3 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Probierz miał idealne stylówki, idąc tym tropem im lepiej trener wystrojony tym mniej sobą reprezentuje xD

że też durny naród nie poznał się na Kononowiczu, toć dopiero mąż stanu z niego by dał...

8 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Tusk załatwił, że z tego ruskiego planu pokojowego Trumpa wykreślili zapis, że mają u nas stacjonować jakieś myśliwce. Umieszczony tam bez naszej wiedzy i zgody

propaganda godna Kurskiego.

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Zachowujesz się jak by co najmniej na ciebie nasrał.

4 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Już nie raz widzieliśmy tutaj, ze ciebie tematyka powiedzmy około odbytnicza interesuje nadzwyczajnie.

przywitaj się ze szmatą na ryju :D :D  

dlaczego wszystkie po-lgłówki to debile?

Opublikowano

Prawda jest taka, że dno na arenie międzynarodowej jakie osiągneła Polska to wspólna zasługa peowców i pisowców. Zaczeli pisowcy oddając wszystko Ukraińcom bez warunków a PO kontynowało polityke bezwarunkowego dawania d*py.

Jeateśmy ekonomicznie i geopolitycznie murzynami europy, co pokazał ostatnio Tusk w Afryce. On nawet wypadł gorzej jak murzyn.

Wydymali nas wszyscy - USA , UE na czele z Niemcami, Izrael a nawet Banderowcy. Jeszcze Sikorski wpadł na pomysł politycznego sepuku żeby dać Banderowcom 100 milionów na pokrycie strat za zdefraudowane pieniądze.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Krzysztof Kwiatkowski, senator z koalicji 13 grudnia, i Jan Bury z PSL - każdy z nich usłyszał dziś wyrok skazujący na KARĘ POZBAWIENIA WOLNOŚCI w zawiasach na 2 lata i 50 tys zł grzywny za ustawienie konkursów w NIK.

:D  brawo

zanim wsadzą pisowców, to już będą siedzieć wszyscy peowcy :D 

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, jarecki napisał(a):

Bez przesady z tym dnem , na szacunek to się pracuje latami i te 30 lat to nawet za mało ani Morawiecki ani Tusk nic nie zniszczyli ale też nie zrobili nic na plus 

Jak nie jak tak. Jeden z większych krajów w Europie graniczący z Ukrainą a podczas rozmów o planie pokojowym gdzie w jednym punkcie jesteśmy wymienieni nie bierzemy udziału bo nikt nas nie zaprasza. 

Gdyby nie Polska to juz Ukrainy by nie było. Dobrze, że na początku im pomogliśmy, pozbywając się wojskowego gruzu przy okazji, ale w dalszych etapach trzeba było dawać im wszystko w kredyt z umowami że ewentualnie po wojnie bęsziemy odbudowywać ukraine a nie za psi ch*j z tekstem, że walczą o nasze bezpieczeństwo🤣🤪🤣.

Edytowane przez Krzysztof81
  • Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, nie napisał(a):

ja odniosłem się do wyroku

Ja też.

5 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

ale w dalszych etapach trzeba było dawać im wszystko w kredyt z umowami że ewentualnie po wojnie bęsziemy odbudowywać ukraine a nie za psi ch*j

Te umowy to właśnie taki psi.... Noooo chyba że jako Państwo posiadalibyśmy narzędzia nacisku na Ukrainę. Ale że nie posiadamy, więc umowy to tez psi ...

15 minut temu, nie napisał(a):

zanim wsadzą pisowców,

Toooo się ich troszkę podręczy. Wiadomo że część ucieknie z Polski, ale emigrację też potrakuujemy jako element dręczenia.

• Haha 1