Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Ogólnopolska Federacja Onkologiczna prosiła minister zdrowia i premiera o spotkanie m. in. w sprawie zabezpieczenia sytuacji pacjentów.
Niestety zabrakło czasu.

nie ma czasu na głupoty, banda nieudaczników

• Like 2
Opublikowano
11 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ale tu akurat jest prawda, nigdy nie było takiego najazdu brudasów i UPAdlińców jak w latach 2015-2023 ...

a to nie ameryka poludniowa kroluje ??

wenezuela i kolumbia ..

u nas to mysla ze to indiane a to metysi .. pracuja w kilku, w zakladach miesnych .

"Skąd i dokąd uciekają młodzi Polacy?"

Powiaty z największymi "ucieczkami młodych" oraz najbardziej ich przyciągające w każdym z województw [obliczenia z badania "Skąd i dokąd uciekają młodzi Polacy?" prof. Piotra Szukalskiego]

• Dolnośląskie: górowski (-29,9 proc.), złotoryjski (-26,4 proc.), kamiennogórski (-23,7 proc.) oraz Wrocław (+127,4 proc.), wrocławski (+92,9 proc.), średzki (+17,8 proc.)
  • Kujawsko-pomorskie: radziejowski (-29,7 proc.), Włocławek (-27,2 proc.), rypiński (-26,5 proc.) oraz Toruń (+24,8 proc.), toruński (+10,6 proc.), bydgoski (+8,8 proc.)
  • Lubelskie: hrubieszowski (-37,9 proc.), krasnostawski (-36,1 proc.), włodawski (-34,9 proc.) oraz Lublin (+34,4 proc.), lubelski (+0,7 proc.)
  • Lubuskie: zielonogórski* (-29,1 proc.), żagański (-26,2 proc.), wschowski (-24,1 proc.) oraz Zielona Góra* (+50,8 proc.)
  • Łódzkie: opoczyński (-31,4 proc.), pajęczański (-26,8 proc.), sieradzki (-24,6 proc.) oraz Łódź (+30,9 proc.), pabianicki (+2,2 proc.), łódzki wschodni (+0,4 proc.)
  • Małopolskie: gorlicki (-20,7 proc.), Nowy Sącz (-19,5 proc.), olkuski (-18,3 proc.) oraz Kraków (+126,6 proc.), wielicki (+38,7 proc.), krakowski (+14,9 proc.)
  • Mazowieckie: łosicki (-34,5 proc.), żuromiński (-34,4 proc.), przysuski (-32,0 proc.) oraz Warszawa (+127,5 proc.), piaseczyński (+54,1 proc.), wołomiński (+42,0 proc.)
  • Opolskie: głubczycki (-30,4 proc.), kluczborski (-23,4 proc.), nyski (-22,9 proc.) oraz Opole* (+38,9 proc.)
  • Podkarpackie: Przemyśl (-34,0 proc.), Tarnobrzeg (-31,4 proc.), lubaczowski (-29,7 proc.) oraz Rzeszów* (+93,0 proc.)
  • Podlaskie: siemiatycki (-35,8 proc.), sokólski (-33,8 proc.), grajewski (-33,3 proc.) oraz Białystok (+27,1 proc.)
  • Pomorskie: sztumski (-29,6 proc.), człuchowski (-27,8 proc.), nowodworski (-20,7 proc.) oraz Gdańsk (+93,4 proc.), gdański (+55,1 proc.), Gdynia (+31,7 proc.)
  • Śląskie: Jastrzębie-Zdrój (-24,7 proc.), zawierciański (-18,7 proc.), kłobucki (-17,5 proc.) oraz Katowice (+27,0 proc.), Gliwice (+5,9 proc.), Chorzów (+4,4 proc.)
  • Świętokrzyskie: ostrowiecki (-31,9 proc.), opatowski (-31,1 proc.), skarżyski (-31,1 proc.) oraz Kielce (+3,9 proc.)
  • Warmińsko-mazurskie: bartoszycki (-37,0 proc.), kętrzyński (-34,4 proc.), braniewski (-34,3 proc.) oraz Olsztyn (+25,6 proc.)
  • Wielkopolskie: Konin (-27,7 proc.), kolski (-25,7 proc.), czarnkowsko-trzcianecki (-21,1 proc.) oraz Poznań (+87,9 proc.), poznański (+57,4 proc.), leszczyński (+9,3 proc.)
  • Zachodniopomorskie: świdwiński (-30,7 proc.), choszczeński (-29,2 proc.), łobeski (-27,9 proc.) oraz Szczecin (+33,6 proc.), policki (+22,0 proc.), Koszalin (+19,2 proc.)

[* — obliczenia uwzględniające również rezultaty zmian administracyjnych w oznaczonych powiatach]

Opublikowano (edytowane)

To ty trolujesz nie ja. Myślisz, że jak napiszesz do mnie czubku jak ten co to ze śmierci Strzębosza się cieszył to się przejmę. Widać po tym co ty piszesz co ja  i co ten wspomniany osobnik pisze kto jest czubkiem. Ja ci mogę tylko współczuć tego łykania kitu jak z tymi pozwoleniami o pracę że ci ludzie do Polski teraz przyjechali. Taki jesteś inny nie będziesz trudno.

Godzinę temu, nie napisał(a):

Ogólnopolska Federacja Onkologiczna prosiła minister zdrowia i premiera o spotkanie m. in. w sprawie zabezpieczenia sytuacji pacjentów.
Niestety zabrakło czasu.

nie ma czasu na głupoty, banda nieudaczników

Nieudacznicy to są w pisie w opozycji gamonie są a poparcie spada. Ta fundacja reprezentuje jakieś szpitale? Pomaga pacjentom ok ale to dla rządu nie partner i w niczym tu nie pomoże.

Pis się chwyta wszystkiego nawet wmawiali ludziom ,że chorych na raka nie ma za co leczyć i kicha sondaże dalej w dół.

Zagryzają się sami. A zaraz Kuśnierowski z Londynu wróci i kolejny na Węgry i sondaże znowu w dół. Goebbels staraj się bo michy nie będzie.

https://www.fakt.pl/polityka/gotuje-sie-w-pis-w-tle-frakcja-maslarzy-morawiecki-zrezygnowal/8mkyy14

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

zamiast uczestniczyć w genewie, w rozmowach dotyczących naszego regionu i nas bezpośrednio, to ten robi z siebie szmaciarza przynosząc wstyd polsce

Image

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał(a):

coś jeszcze wymyślisz? W wała was robią ja wam to pokazuje a wy się rzucacie. Nie ma jak szczuć ciemnotę na Niemcy samemu w nich mieszkając. 

035_1763858026_29487.jpg

079_1763858029_58801.jpg

jak myślisz używają do kłamstw sztucznej inteligencji  ??  9tyś demociulania tylko z pis ? 

Z nami od: 26 lutego 2014 o 9:47
Ostatnio: 24 listopada 2025 o 12:23
Exp: 8477
  • Demotywatorów na głównej: 6202 z 8956 (2750 w archiwum)
  • Punktów za demoty: 2270841
  • Komentarzy: 149
  • Punktów za komentarze: 212

tu ma lepsze 

Jan Paweł II na prywatnej audiencji błogosławi Jeffreya Epsteina i skazaną za przestępstwa seksualne wobec dzieci Ghislaine Maxwell

i na czasie 

Konfederacja w tej chwili

Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

@racyl to od Cypisa też dobre ;) 

rządził pis to się go jebało a teraz rządzi po i rudy to się jebie ich 

Ścigają Ziobro za fundusz sprawiedliwości z którego kasa i tak poszła dla polaków a tu sikorski od tak ukraińcom z budźetu oddaje 100mln złotych 

Edytowane przez racyl
Opublikowano
8 godzin temu, hubertuss napisał(a):

To ty trolujesz nie ja. Myślisz, że jak napiszesz do mnie czubku jak ten co to ze śmierci Strzębosza się cieszył to się przejmę. Widać po tym co ty piszesz co ja  i co ten wspomniany osobnik pisze kto jest czubkiem. Ja ci mogę tylko współczuć tego łykania kitu jak z tymi pozwoleniami o pracę że ci ludzie do Polski teraz przyjechali. Taki jesteś inny nie będziesz trudno.

Nieudacznicy to są w pisie w opozycji gamonie są a poparcie spada. Ta fundacja reprezentuje jakieś szpitale? Pomaga pacjentom ok ale to dla rządu nie partner i w niczym tu nie pomoże.

Pis się chwyta wszystkiego nawet wmawiali ludziom ,że chorych na raka nie ma za co leczyć i kicha sondaże dalej w dół.

Zagryzają się sami. A zaraz Kuśnierowski z Londynu wróci i kolejny na Węgry i sondaże znowu w dół. Goebbels staraj się bo michy nie będzie.

https://www.fakt.pl/polityka/gotuje-s

Pisane nie raz tu było  ale do tumana nie  dociera ze większego trola tu nie znajdzie od Ciebie😅 

Twierdzisz że służba zdrowia jest w dobrym stanie no w niezłej bajce śnisz 🤦‍♂️

Opublikowano
9 godzin temu, nie napisał(a):

zamiast uczestniczyć w genewie, w rozmowach dotyczących naszego regionu i nas bezpośrednio, to ten robi z siebie szmaciarza przynosząc wstyd polsce

Tłumaczone to miałeś dalej nie rozumiesz. Ale jedno jest pewne. Tusk załatwił, że z tego ruskiego planu pokojowego Trumpa wykreślili zapis, że mają u nas stacjonować jakieś myśliwce. Umieszczony tam bez naszej wiedzy i zgody A Batyr dalej boi się dzwonić do Trumpa i coś załatwiać. A nie dawno pisowcy mówili, że to Batyr ma wyłączność na kontakt z Trumpem bo ten nie lubi Tuska i co. Rząd coś w tej sprawie zrobił a Nawrocki nic.

Godzinę temu, GRZES1545 napisał(a):

Pisane nie raz tu było  ale do tumana nie  dociera ze większego trola tu nie znajdzie od Ciebie😅 

Twierdzisz że służba zdrowia jest w dobrym stanie no w niezłej bajce śnisz 🤦‍♂️

CO było tu nie raz pisane? Gdzie ja twierdzę, że służba zdrowia jest w dobrym stanie? Widzisz wmawiasz mi troling a właśnie sam to robisz. I nie pisz mi że coś śnię w bajkach bo to ty zdaje się przez sen zamknięte ruskie konsulaty liczysz. I już doliczyłeś się, że wszystkie zamknęli. Czym wyszedłeś jak to piszesz na niezłego tumana. I onucę bo siejesz dezinformacje.

Opublikowano

Jak to platfusy gadały jak rządził pis " zlikwidować tvp i pieniądze przeznaczyć na onkologie" 😂

Gdzie ta onkologia z pieniędzy dla tvp ?

• Like 1
Opublikowano

Image

plac zabaw w warszawie, za 500 000 tysięcy złotych, burmistrz aferzysta (lewe faktury, kontakty z pedofilem) wielokrotnie broniony przez po

plac zabaw dla bobrów :D 

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Tłumaczone to miałeś dalej nie rozumiesz. Ale jedno jest pewne. Tusk załatwił, że z tego ruskiego planu pokojowego Trumpa wykreślili zapis, że mają u nas stacjonować jakieś myśliwce. Umieszczony tam bez naszej wiedzy i zgody A Batyr dalej boi się dzwonić do Trumpa i coś załatwiać. A nie dawno pisowcy mówili, że to Batyr ma wyłączność na kontakt z Trumpem bo ten nie lubi Tuska i co. Rząd coś w tej sprawie zrobił a Nawrocki nic.

CO było tu nie raz pisane? Gdzie ja twierdzę, że służba zdrowia jest w dobrym stanie? Widzisz wmawiasz mi troling a właśnie sam to robisz. I nie pisz mi że coś śnię w bajkach bo to ty zdaje się przez sen zamknięte ruskie konsulaty liczysz. I już doliczyłeś się, że wszystkie zamknęli. Czym wyszedłeś jak to piszesz na niezłego tumana. I onucę bo siejesz dezinformacje.

Jesteś taki głupi czy udajesz hipokrytuś ? 

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

myrcha, na x, pochwalił się ojcem pułkownikiem lwp, gdy ludzie zaczęli zastanawiać się czym sobie zasłużył na taki awans, to myrcha szybko skasował post :D 

resortowe dzieci 

Opublikowano

ale Tusk wygląda prostacko , choć pewnie wielu powię że to styl luzacki ale to  premier sporego kraju niewiem jaką ranngę miała wizyta ale ...        Przypomniała mi się zjebka Załęskiego za strój w kapitolu 

jeszcze te rękawki podwiniete w koszuli , teraz w Polsce w takim stroju mógł by snieg ,, łopatować ''

możę to zdjęcia IA ? 

Opublikowano

Jewish Telegraphic Agency atakuje Prezydenta Karola Nawrockiego i Prawo i Sprawiedliwość, oskarżając ich o "rewizjonim historyczny i promocję polskiego oporu przeciw nazistom i że nie zajmują się antysemityzmem Polaków".

lepszej laurki prezydentowi nie mogli wystawić :D 

dodatkowo JTA domaga się wyjaśnień od rządu USA, dlaczego ambasador USA w Polsce, broni Polaków przez zarzutami o sprawstwo Holocaustu

• Like 1
Opublikowano
13 minut temu, jarecki napisał(a):

ale Tusk wygląda prostacko , choć pewnie wielu powię że to styl luzacki ale to  premier sporego kraju niewiem jaką ranngę miała wizyta ale ...        Przypomniała mi się zjebka Załęskiego za strój w kapitolu 

W Białym Domu to była szopka debila wysmarowanego samoopalaczem, nie miał nic do zaoferowania UPAdlincowi to zrobił szopkę żeby spróbować jakoś z tego wyjść...

Opublikowano
6 minut temu, nie napisał(a):

ewish Telegraphic Agency atakuje Prezydenta Karola Nawrockiego i Prawo i Sprawiedliwość,

Aleeee dlaczego ich atakuje? Przecież oni byli tak spolegliwi że nawet posłali Pana Jakiego z misją do siedziby Mosadu.

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, jarecki napisał(a):

ale Tusk wygląda prostacko

ale żaden po-łgłówek tego nie przyzna, siedzą cicho jak szczury w norze, tusk mógłby tam nasrać na czerwony dywan a żaden by słowa nie pisnął, sekta jest dobrze wytresowana przez tuskowych gebelsów

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

W Białym Domu to była szopka debila wysmarowanego samoopalaczem, nie miał nic do zaoferowania UPAdlincowi to zrobił szopkę żeby spróbować jakoś z tego wyjść...

to też , nie wiem czy ogladasz sport np i zupełnie inaczej wyglada trener w garniturze niz w dresie mam takie porównanie Smudy do Brzeczka ten pierwszy zawsze w dresie pewnie trenerem był lepszym niż jest Brzeczek ale  wygląd ma znaczenie 

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

Aleeee dlaczego ich atakuje? Przecież oni byli tak spolegliwi że nawet posłali Pana Jakiego z misją do siedziby Mosadu.

widocznie boją się nawrockiego :D inaczej nie mieli by powodu atakować

tuska i po nie atakują, bo tusk był gotów złamać prawo międzynarodowe żeby wejść w d*pę natanjahu, i utajnił, razem z sikorskim raport na temat zabicia przez żydowskich ludobójców, polskiego wolontariusza

• Haha 1