Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ile Dudeł z Morawieckim przekazali. Śmieszni jesteście trzy lata temu pialiście z zachwytu jak to wasi pomagają jak to tam jeżdżą jak to przyjmują w Polsce. A teraz pierwsi anty ukraińscy. Śmiech na sali.

Opublikowano
29 minut temu, witejus napisał(a):

S...syn, zdrajca.

Debil..

16 minut temu, buchalter napisał(a):

k**wa

Może najpierw nie podawaj swojej profesji.

Pisz w pogodzie tam Michał czeka na namiary..🤣

• Haha 2
Opublikowano

Pisaki to mają pecha ledwo przestano mówić o aferze z działkami pod CPK i pod Biedronkę na których pisory chciały zarobić to już się Czarnek musi tłumaczyć bo zaczynają z dużym zyskiem wille sprzedawać na które MEN pod jego szefostwem rozdawał kasę 

Opublikowano
2 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

Wolę ja, by inni się bili z wrogiem...

To daj złodziejom swoje pieniądze.

2 godziny temu, jacus napisał(a):

Debil..

WSZYSCY  TO WIEDZĄ ŻEŚ DEBIL, po co ty się tym chwalisz?

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, hubertuss napisał(a):

A ile Dudeł z Morawieckim przekazali. Śmieszni jesteście trzy lata temu pialiście z zachwytu jak to wasi pomagają jak to tam jeżdżą jak to przyjmują w Polsce. A teraz pierwsi anty ukraińscy. Śmiech na sali.

No twoi przed wyborami wiedzieli jak zrobić z tym porządek, a jest jeszcze gorzej.

2 godziny temu, witejus napisał(a):

S...syn, zdrajca.

To nie jest wina polityków, od dawna było wiadomo czego się po nich spodziewać, wina leży po stronie durnowatych debili wyborców, co dali się im nabrać po raz kolejny, którzy nadal z uporem maniaka twierdzą że jest ok..

Edytowane przez Desperado
  • Like 1
Opublikowano

https://wiadomosci.wp.pl/poslowie-pis-o-niekompetencji-rzadu-rzeczniczka-mswia-krotko-7223889923889696a

Rzeczywistość wg PiS

"Z kolei Sebastian Łukaszewicz, który również miał uczestniczyć w przedsięwzięciu ze strony PiS, stwierdził w środowym wpisie na X: "Zajechaliśmy na miejsce ruskiego sabotażu w ramach interwencji poselskiej i zastaliśmy tam: samochody na białoruskich tablicach; podejrzanych ludzi podających się za 'włoskich dziennikarzy' i wypytujących o to, co sądzimy o Putinie; zerwana policyjną taśmę i absolutny brak służb na miejscu".

Rzeczywistość wg Rządu RP

"Policja pojawiła się na miejscu natychmiast po zgłoszeniu od Służby Ochrony Kolei, że przy torach kręci się podejrzana grupa osób. Po wylegitymowaniu okazało się, że to kilku posłów PiS z ekipą włoskiej telewizji, która nagrywała reportaż we współpracy z TVP. Tym razem to nie sabotażyści, tylko polityczny teatr. Zamiast wzmacniać bezpieczeństwo, PiS kręci show przy torach" - przekazała rzeczniczka MSWiA

Kontrola poselska na torach, to zajebiaszczt pomysł. Pewnie policzyli czy na każdy tor przypada dwie szyny i czy drut z prundem wisi im nad baniakami.

• Like 2
Opublikowano

Pis nie przebiera w środkach byle dorwać się do władzy. Ruski nie ruski każdy jest dobry aby tylko dokopać Tuskowi. Taka dzisiejsza Targowica. Gdyby Putin obiecał, ze da im władzę poparli by go.

Opublikowano

https://www.money.pl/gospodarka/zakaz-alkoholu-w-sejmie-marek-jakubiak-przy-kompocie-bedziemy-siedzieli-7223934912244224a.html

"Do sprawy odniósł się Marek Jakubiak. - To jest miejsce dla ludzi specjalnej troski czy jak? - skomentował poseł w RMF FM.

Dalej dopytywał: - Na przykład my się umówimy o godzinie 20.00, żeby sobie pogadać na jakiś temat, to co, przy kompocie będziemy teraz siedzieli? Przy herbatce?

Taaaaak Panie Jakubiak. Cały czas udowadniacie że tak właśnie jest. 

• Like 1
Opublikowano
19 minut temu, hubertuss napisał(a):

Pisaki to mają pecha ledwo przestano mówić o aferze z działkami pod CPK i pod Biedronkę na których pisory chciały zarobić to już się Czarnek musi tłumaczyć bo zaczynają z dużym zyskiem wille sprzedawać na które MEN pod jego szefostwem rozdawał kasę 

ten kapiszon to dostałeś od Donalta? :D 

2 minuty temu, mirro napisał(a):

"Zajechaliśmy na miejsce ruskiego sabotażu w ramach interwencji poselskiej i zastaliśmy tam: samochody na białoruskich tablicach

czyje to auto?

2 minuty temu, mirro napisał(a):

Policja

ekipą włoskiej telewizji,  

czy TVP.

:D 

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, nie napisał(a):

czyje to auto?

Pewnie Kanthaka, Goska, Kowalskiego lub innego PiSowskiego idioty ... Pracodawca dał im służbowy samochód xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 2
Opublikowano
13 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Po prostu cię zaorałem. A po wyzwiskach widzę, że dotarło i zabolało.

ma 2 razy tyle co twoi wystarczy 

581728392_1443758324426200_8272746004225491195_n.jpg?stp=dst-jpg_s590x590_tt6&_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=j1_aJCgpQXUQ7kNvwHLjTF1&_nc_oc=AdnA76o_mh5CRfnZ12TO16xu8bPbRedrGbZ-e_icU6uzRn9Y2X1rgrMQBjUJbQYvCX0&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-waw2-2.xx&_nc_gid=VEs5b5vqMmuiW8fnYJNkJQ&oh=00_AfjhmAsAjQ2NDGab_9UoRStbfsDPGg8biyNkOw21Zp94uA&oe=69252506

583802929_1443758327759533_8012286596475303055_n.jpg?stp=dst-jpg_s590x590_tt6&_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=MzPKwYEd13EQ7kNvwFT_Xkr&_nc_oc=AdkRWxyVEVghio_DrfSRzemP78FLR9SPiFZpa-0zxYh7yV2A9jukyh6hVtsDCokMImo&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-waw2-2.xx&_nc_gid=VEs5b5vqMmuiW8fnYJNkJQ&oh=00_Afhw2w_A6Dh6iSgqweP4N-FAs8PlHCfg-Dl_Y4bgIb2c5Q&oe=6925321A

581560716_1443758331092866_6047946601669212813_n.jpg?stp=dst-jpg_s590x590_tt6&_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=lTMrwkJQcRcQ7kNvwFIDnHR&_nc_oc=AdmxdAJ7WREuNtAIzJZdKg66PSHlxY6uWsu-7rrWcKCG_hkrp8coDS0hoPcssEeKvjw&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-waw2-1.xx&_nc_gid=VEs5b5vqMmuiW8fnYJNkJQ&oh=00_Afh1d8DCOqoKlTdmuCPWhQLFuYVkrvPMurk15KqMtmEprg&oe=69254CF1

tak to się robi za rudego  ... sprowadza z Rosji a węglu znaleziono  

Celnicy prześwietlili wagon z węglem jadący z Białorusi do Polski. Aparatura wykazała coś niepokojącego pod warstwą opału. Po sprawdzeniu wykryto przemyt kontrabandy. Więcej:

https://www.kryminalki.pl/artykul/27999,celnicy-przeswietlili-wagon-skanerem-rtg-pod-ladunkiem-wegla-znaleziono-kontrabande?fbclid=IwY2xjawOMSWRleHRuA2FlbQIxMABicmlkETBpY2NRY2QzNVlka2o4RXNzc3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHoM3W-vCKsx7GG9kthmHHVlnOSUGdy0yI5w54HvngpZrKQnkA1pEu8CykgC7_aem_uJagHZVPT9_eoX5igQVXaA

Brak dostępnego opisu zdjęcia.

🟥 Lista europosłów z Polski, którzy… poparli dziś Ursulę von der Leyen, czyli poparli Komisję Europejską wdrażającą:
❌Pakt migracyjny,
❌Zielony Ład,
❌umowę z Mercosur.
👉Głosowałem za odwołaniem Przewodniczącej Komisji Europejskiej, bo tego wymaga interes Polski i Europy. Potrzebujemy powrotu do korzeni UE i świeżego spojrzenia na problemy obywateli.
Bez ideologii i bez uporu. Potrzebujemy rozwoju.

@12Pafnucy  @Tomasz0611 jak to było ? 

Konfederacja - PILNE❗ Ursula von der Leyen ogłosiła zatwierdzenie umowy UE  z krajami Mercosur! Umowa jest szalenie groźna dla polskiego rolnictwa,  pozwoli na zalanie naszego rynku produktami wątpliwej jakości z Ameryki  Południowej,

Umowa z Mercosur zniszczy polską wieś, a Donald Tusk to grabarz polskiego  rolnictwa! 👉🏼 Zgadzasz się? Zostaw like! 👍🏼

Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Pis nie przebiera w środkach byle dorwać się do władzy. Ruski nie ruski każdy jest dobry aby tylko dokopać Tuskowi. Taka dzisiejsza Targowica. Gdyby Putin obiecał, ze da im władzę poparli by go.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, mirro napisał(a):

Nooooo jak prewencja z Lublina zajmie się Bąkiewiczem na zachodniej granicy, to będzie cytk.🤣

a co? zachodnią granicę mają przesunąć aż pod Lublin?

dla mnie to i tak lepiej niżby wschodnią mieli - powiedzmy - pod Wrocław

jeszcze dzisiaj to są absurdalne dywagacje ale czy aby na pewno na długo?

6 godzin temu, jarecki napisał(a):

przeczytałem tego linka i pierwsze wrażenie z typu tych "automatycznie podświadomych" - jankesi zmierzają ku rewolucji komunistycznej coraz szybciej

czyżby w całkiem przewidywalnej przyszłości Chińczycy mieli jeszcze kiedyś jankesów wolnego rynku uczyć tak jak za Deng Xiaoping-a było w drugą stronę?

o, a tu jak Czarzasty postulaty islamu w Polsce wprowadza
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/kaczynski-reaguje-na-glosna-decyzje-czarzastego-mowi-o-niemilych-scenach/2731z6p

nawet mi się to podoba; parlament jest takim samym miejscem pracy jak każde inne
i co z tego że putin też nie lubi chlajtusów? ;)
nikt nie jest bezwzględnie ani zły ani dobry i pozytywy można dostrzec nawet u putina to dlaczego by nie i u Czarzastego? :P

mam jeszcze parę podobnie absurdalnych spostrzeżeń które za kilka lat będą oficjalną linią propagandową kto wie czy i nie w Polsce (czy raczej w tym co z Polski zostanie). Może się nimi kiedy podzielę może nie i nawet nie wiem od czego to zależy czy będzie warto?

ot czasem tak se... psychodelicznie, a co?

i jeszcze taka notka dla mnie samego - pisałem to o.. między drugą a trzecią w nocy czasu UTC+1 (zimowego w Polsce) i nie wiedziałem co mnie zbudziło ale po spojrzeniu na radar pogodowy - idzie strefa opadów; pewnie na początek deszczu ale później śniegu i spadek ciśnienia wyczuwam z wiekiem coraz bardziej, nazywają to - "meteopatia" tylko że u mnie spadek poprawia mi a wzrost ciśnienia atm. pogarsza samopoczucie; czyżbym miał niedociśnienie krwi? i mam pytanie - ma ktoś jeszcze podobnie?

Edytowane przez dysydent