Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
17 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Chyba w twoim domu xD w sumie co się dziwić, ulubiona muzyka wyborców zbawiciela z Żoliborza xD

to nie ma znaczenia kto czyim jest wyborcą .

trzeba być ślepym żeby nie widzieć na co jest zapotrzebowanie i co jest gdzie grane 

Mogłeś sobie wmawiać około 2000roku że nikt nie słucha disco polo 

• Haha 1
Opublikowano

tylko kawałek ,, Polskiego tortu '' znowu opuszcza Polskie a z disco polo zostaje w kraju , a teksty z disco polo w porównaniu do niektórych tych zagranicznych to poezja , ogólnie Polskie teksty są na dobrym poziomie 

• Confused 1
Opublikowano
41 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

...a nie głuchym?🤔

W tym wypadku trzeba być ślepym żeby nie zobaczyć ile piosenki disco polo mają wyświetleń ile złotych, diamentowych płyt

Głupi ludzie się śmieją bo nie mają świadomości że te wyświetlenia, diamentowe, platynowe i złote płyty nie biorą się z powietrza 

Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, racyl napisał(a):

Za pierwszych rządów Tuska walczyliśmy, by nie sprzedał LOT-u, Lasów Państwowych i polskich firm. Dziś walczymy, by nie sprzedał Polski.
By nie przyjmował migrantów z Niemiec, nie niszczył rolnictwa, sądów, rodziny i wiary. By nie zakopał polskości pod unijnym butem

Wymyślić sobie coś czego nie ma i walczyć z tym. Obłęd specjalność pisu. Psa nie poszczujesz na coś czego nie ma czego on nie widzi ale pisowski ciemny lud się da poszczuć na coś czego nie ma. Dlatego jest pisowskim ciemnym ludem.

10 godzin temu, Roman176 napisał(a):

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „ellanueu @szef_dywizji Rząd PiS wybudował: Zaporę na granicy w ciągu 5 miesięcy Tunel pod Świną w ciągu 2 lat Przekop Mierzei 2 lata i 11 miesięcy Baltic Pipe w ciągu 4 lat Tunel na Zakopiance w ciągu 5 lat Co wybudował w ciągu 2 lat rząd Tuska? Jakie poważne inwestycje? Od razu mówię, kibel Czaskowskiego się nie liczy #2lataChaosu Ostatnia zmiana: 22:11• 13 paź 25”

Jak do tego zakwalifikować elektrownię w Ostrołęce? Zbudowali czy rozebrali i w ciągu ilu lat?

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
1 godzinę temu, jarecki napisał(a):

a teksty z disco polo w porównaniu do niektórych tych zagranicznych to poezja ,

"Jedna baba

drugiej babie

Wsadziła do d... grabie"

Widzę tu przestrzeń do dyskusji.🤣

• Thanks 1
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
55 minut temu, mirro napisał(a):

"Jedna baba

drugiej babie

Wsadziła do d... grabie"

I do tego: "majteczki w kropeczki....".....

Jak słyszę "przez twe oczy zielone...", zbiera mi się na wymioty.

Edytowane przez jacek1296
  • Haha 1
Opublikowano

Jak zacznie wybierać pojedyncze piosenki to zawsze coś się znajdzie ale ogólnie nie jest zle , jeden z większych hitów to Hello i tu tylko robote zrobił głos Adel , bo tekst nijaki według mnie ,Ed Sheeran też top lista przebojów a teksty , wez to po Polsku zaspiewaj 

Opublikowano
Godzinę temu, mirro napisał(a):

"Jedna baba

drugiej babie

Wsadziła do d... grabie"

Chłopie twoja mentalność zawiesiła się na 90-tych latach 

21 minut temu, jacek1296 napisał(a):

Możesz się i zesrać ale to nikogo nie obchodzi bo to jest hit o którym ludzie zdecydowali 

Opublikowano
11 minut temu, hubertuss napisał(a):

Piosenki jakie były takie były lepsze gorsze ale najbardziej to mi się śmiać chciało z tych "miałczących" "męskich" głosów.

a ja męskie granie nawet lubię , ale chyba nie o to Tobie chodzi 

Opublikowano

Kochany PSL u władzy widać i słychać .

Rolnicy likwidują uprawy, bo nie mogą sprzedać swoich produktów. Znów muszą mierzyć się z kolejnymi problemami generowanymi przez decyzje polityczne.

Na konferencji zorganizowanej przez naszego europosła Tomasz Buczek pojawiło się kilkudziesięciu rolników z Podkarpacia i Lubelszczyzny. Wielu z nich ma dziś po kilkaset tysięcy złotych niezapłaconych należności z lokalnych skupów i zakładów przetwórczych. Problemy te wynikają z zatorów finansowych i politycznych blokad w firmach, które przez lata funkcjonowały poprawnie. Do tego przetwórstwo odczuwa rosnące koszty energii, wynikające z polityki klimatycznej UE.

https://www.facebook.com/watch?v=4535296363364689   PSL .

Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Wymyślić sobie coś czego nie ma i walczyć z tym. Obłęd specjalność pisu. Psa nie poszczujesz na coś czego nie ma czego on nie widzi ale pisowski ciemny lud się da poszczuć na coś czego nie ma. Dlatego jest pisowskim ciemnym ludem.

Jak do tego zakwalifikować elektrownię w Ostrołęce? Zbudowali czy rozebrali i w ciągu ilu lat?

Ciemny lud to jest miernoto który patrzy na jakąkolwiek partię jak TY .

Więcej korzyści było po pisowskich rządach niż po pełowskich .

Nawet jak ci z pisu coś psuli rozbierali to więcej niż zrobili niż teraz 

• Haha 1
Opublikowano

Zawsze hity  mają dużo remixów i coverów . Ale trzeba być rozgarniętym żeby to rozumieć 

1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

NO tak więcej zrobili inflacji na przykład, około 40 %.

Pełowcy nie zrobiliby w tym czasie ? 😄

Dla mnie to wszyscy są tacy sami z tą róźnicą że po jednych ci zostaje a po drugich puste obietnice 

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Wymyślić sobie coś czego nie ma i walczyć z tym. ......................... ale pisowski ciemny lud się da poszczuć na coś czego nie ma.

pisze człowiek, który wierzy w:

morawieckiego miliony aut elektr. i miski ryżu, 600tys. wiz sprzedawanych na bazarach w afryce, biednych uchodźców idących z kotem 3000km w 5 dni, ahmeda pływającego 6 dni w rzece, której nie ma, w "masowe" podsłuchiwania pegazusem, 100 obietnic tuska, i że go nikt w europie nie ogra a trzaskowski będzie prezydentem  :D 

tak myśli oświecona elita

nie ma bata, musi być w psychiatryku 

• Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano
8 godzin temu, Krzysztof81 napisał(a):

Kilka pomysłów miał ciekawych, to co wyżej albo system pracy lekarzy tak jak na zachodzie - prywatnie albo państwowo.

On z lewactwa najrozsądniejszy mimo że żyd i yebaka.

Może się mylę ale prędzej czy później będzie miał swoje pięć minut w polityce.

4 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Chyba w twoim domu xD w sumie co się dziwić, ulubiona muzyka wyborców zbawiciela z Żoliborza xD

Jest w PL jakaś muzyka taneczna oprócz DP, którą można nucić przez następne lata ?

2 godziny temu, mirro napisał(a):

"Jedna baba

drugiej babie

Wsadziła do d... grabie"

To akurat folklor tak jak Szła dzieweczka.

Godzinę temu, jacek1296 napisał(a):

BUM! BUM!
Bumerang
Wraca bumerang
Wiec pamietaj, że znajdzie Cię
BUM! BUM!
Bumerang
Bumerang
Liczy sie każdy gest
I każda mina
Niech unosi nas endorfina
B-B-BUM! BUM!

Co powiesz na to ?

Opublikowano (edytowane)
59 minut temu, nie napisał(a):

pisze człowiek, który wierzy w:

morawieckiego miliony aut elektr. i miski ryżu, 600tys. wiz sprzedawanych na bazarach w afryce, biednych uchodźców idących z kotem 3000km w 5 dni, ahmeda pływającego 6 dni w rzece, której nie ma, w "masowe" podsłuchiwania pegazusem, 100 obietnic tuska, i że go nikt w europie nie ogra a trzaskowski będzie prezydentem  :D 

tak myśli oświecona elita

nie ma bata, musi być w psychiatryku 

Nie łżyj Goebbels. Gdzie ja napisałem, że wierzę w rzeczy które pogrubiłem. Jak zwykle po prostu łżesz i dlatego jesteś forumowym Goebbelsem lub Urbanem.

Was szczują jak pisowski ciemny lud bo jak pisałem psy mądrzejsze. Tusk miał coś tam sprzedać miał zabrać 500 plus miał zabrać 13 emeryturę i nie zabrał.

Pies jak się go szczuje na coś czego nie ma i on nie widzi tego, nie zareaguje Ciemny pisowski lud szczuty na coś czego nie ma zareaguje i będzie szczekał na to czego nie ma. 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)

To jest piękne .

PO 2 LATACH W KOALICJI WRZE! SOCZYSTA WIĄZANKA POSŁA ŚLIZA

https://www.facebook.com/watch?v=607808578991105

Obecni dają czadu sprowadzają .

Krzysztof Mulawa: "🇪🇺Unia Europejska podpisała nową umowę z 🇺🇦Ukrainą, która otwiera rynek na nieograniczony import żywności. W tym samym czasie polscy rolnicy sprzedają ziemniaki po 5 groszy za kilogram, a w sklepie płacimy za nie 2-3 złote.
Od stycznia do lipca do Polski wjechało 165 tysięcy ton ziemniaków z zagranicy, a głównie z Niemiec. To więcej niż przez cały zeszły rok.
Dla rolników to katastrofa. Apelują o interwencyjny skup, o dopłaty do przechowywania plonów. Ministerstwo proponuje kredyty obrotowe. Zadłużanie się to jedyne co przychodzi im do głowy gdy pojawia się problem."

9 miliardów złotych mniej NA POLSKIE ROLNICTWO. MINISTER Krajewski uspokaja

Edytowane przez galan99
Opublikowano
3 godziny temu, racyl napisał(a):

Chłopie twoja mentalność zawiesiła się na 90-tych latach 

Aaa kiedy potem miała mi się zawiesić?

2 godziny temu, dsbh napisał(a):

BUM! BUM!
Bumerang
Wraca bumerang
Wiec pamietaj, że znajdzie Cię
BUM! BUM!
Bumerang
Bumerang
Liczy sie każdy gest
I każda mina
Niech unosi nas endorfina
B-B-BUM! BUM!

Co powiesz na to ?

za***iste. 

23 minuty temu, galan99 napisał(a):

Dla rolników to katastrofa. Apelują o interwencyjny skup, o dopłaty do przechowywania plonów. Ministerstwo proponuje kredyty obrotowe. Zadłużanie się to jedyne co przychodzi im do głowy gdy pojawia się problem."

Iiiiiii okazało się że kredyty rozeszły się jak woda. Czyli że co?🤣

• Haha 1