Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał(a):

czyli przyznali że drony były ich.

tego wykluczyć nie można ale dalej nie ma wytłumaczenia zaięgu tych dronów - czyżby ruskie już współpracowali z ukraińcami i ich dotankowali w połowie drogi ??? :) Ja tylko dociekam jak wydłużono zasięgi dronów ??? Jakubiak też się dziwi a zapewne ma większe pojęcie niż ja. Także nie zauważono że w dniu incydentu z węgier popylał wojskowy samolot do Moskwy i bardzo szybko wrócił tu też teoria że polecieli porównać numery dronów które ruski wypóścił tego dnia . Po cichutku badaja kto zawinił .Bez mediów .

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
W dniu 9.09.2025 o 21:07, Krzysztof81 napisał(a):
17 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

To dobrze 

Pewne ograniczenia, nawet geniuszom nie pozwalają wszystkiego ogarnąć ...😆🤭

Matura to bzdura.

Pamiętaj że on nie ma ani wykształcenia ani matury a wszystkich się czepia🤣

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, marks50 napisał(a):

Ja tylko dociekam jak wydłużono zasięgi dronów ??? Jakubiak też się dziwi a zapewne ma większe pojęcie niż ja. 

Taaa, Jakubiak i ma pojęcie xD On czy Januszek Kowalski mogą konkurować na ynteligencję ... Jedyne w czym Ci dwaj mają pojęcie to robienie bajzlu i dezinformacji ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Thanks 1
Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Taaa, Jakubiak i ma pojęcie xD On czy Januszek Kowalski mogą konkurować na ynteligencję ...

Kowalski jest poza jakakolwiek konkurencją. 

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Bezduszna napisał(a):
12 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

No mądrze gadał.....

Motocyklista, to wiadomo że wie co mówi...🤷

A to takie ważne?

Ta natura?...🤷

Pamiętaj że on nie ma ani wykształcenia ani matury a wszystkich się czepia🤣

Matura

Jeśli się komuś coś wypomina należy mieć coś ukończona a nie tylko podstawowe wykształcenie. Nawet to mu nie pomoże że tu coś potrafi napisać 

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał(a):

Kowalski jest poza jakakolwiek konkurencją. 

Jakubiak, Gosek, Kowalski, Żukowska i ta kudłata z Lewicy, i wysłać w ich kosmos, i inwazja kosmitów na Ziemię w poszukiwaniu inteligencji nam nie grozi xD 

Opublikowano
8 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Taaa, Jakubiak i ma pojęcie xD On czy Januszek Kowalski mogą konkurować na ynteligencję ... Jedyne w czym Ci dwaj mają pojęcie to robienie bajzlu i dezinformacji ...

Na pewno większe od ciebie. Sprawdź gdzie pracował w wojsku.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
Teraz, mirro napisał(a):

Tankował MiGi 21?

Może pędzel mu dali i rdzę zamalowywał xD 

A członkostwem w PZPR ruski agent się pochwalił czy już zapomniał ?? 

• Haha 2
Opublikowano
20 minut temu, marks50 napisał(a):

tego wykluczyć nie można ale dalej nie ma wytłumaczenia zaięgu tych dronów - czyżby ruskie już współpracowali z ukraińcami i ich dotankowali w połowie drogi ??? :) Ja tylko dociekam jak wydłużono zasięgi dronów ??? Jakubiak też się dziwi a zapewne ma większe pojęcie niż ja. Także nie zauważono że w dniu incydentu z węgier popylał wojskowy samolot do Moskwy i bardzo szybko wrócił tu też teoria że polecieli porównać numery dronów które ruski wypóścił tego dnia . Po cichutku badaja kto zawinił .Bez mediów .

A skąd wiadomo jaki miały zasięg ? Bez dokładnej analizy ciężko powiedzieć 

Opublikowano
5 minut temu, mirro napisał(a):

Tankował MiGi 21?

Proszę bardzo powiedz w którym momencie źle mówi:https://www.facebook.com/share/r/1Wgrx2xkco/

A ty co robisz gówno od krów wywalasz, truskawki zbierasz czy bobem na giełdzie handlujesz z bobkiem?

Fachowcy od siedmiu boleści. Żenada. Zwykłe wiochmeny wypominają facetowi że serwisował samoloty odrzutowe w latach 80. Ja pier**le.

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Może pędzel mu dali i rdzę zamalowywał xD 

A członkostwem w PZPR ruski agent się pochwalił czy już zapomniał ?? 

Nie wiem czy PZPR był gorszy od obecnych kretynów. Zaryzykuje stwierdzenie że robili o wiele mniej głupot niż teraz nasze demokratyczne elyty. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Powiedz w którym momencie źle mówi:

W każdym, bo gada to w ZaRublice ...

3 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Fachowcy od siedmiu boleści. Żenada. Zwykłe wiochmeny wypominają facetowi że serwisował samoloty odrzutowe w latach 80. Ja pier**le.

Moich dwóch wujasów też serwisowało samoloty odrzutowe w latach 80-tych i 90-tych, i tak chorzy umysłowo jak Jakubiak nie są, ruskiej propagandy nie powtarzają ... Jeden później na Okęciu wylądował ... Drugi już emeryt, pod Poznaniem mieszka ...

Opublikowano
3 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Powiedz w którym momencie źle mówi:

Ogólnie on nie jest głupi , zadaje pytania ok . Żeby zmierzyć zasięg trzeba porobić badania tych . A lotniska się zamyka żeby samolot nie wpadł w tor lotu drona bo może źle się dla samolotu skończyć takie przypadkowe zderzenie 

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Moich dwóch wujasów też serwisowało samoloty odrzutowe w latach 80-tych i 90-tych, i tak chorzy umysłowo jak Jakubiak nie są, ruskiej propagandy nie powtarzają ...

noooo , bo jedynie słuszna i prawdziwa jest narracja i propaganda banderowska 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
Teraz, Ulman napisał(a):

noooo , bo jedynie słuszna i prawdziwa jest narracja i propaganda banderowska 

Żadną, po prostu nie gadamy na tematy polityczne, są inne, lepsze ...

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

W każdym, bo gada to w ZaRublice ...

Moich dwóch wujasów też serwisowało samoloty odrzutowe w latach 80-tych i 90-tych, i tak chorzy umysłowo jak Jakubiak nie są, ruskiej propagandy nie powtarzają ...

Jak powie to w TWNie to już będzie mądry?

• Haha 2
Opublikowano
4 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Informowali oni mieli 400 obiektów tej nocy. NIe dali by rady wszystkiego nawet żelazna kopuła Izraela przy dużym natężeniu nie daje rady.

kogo informowali? no chyba ciebie w łóżku.

Opublikowano
4 minuty temu, Ulman napisał(a):

Nie wiem czy PZPR był gorszy od obecnych kretynów. Zaryzykuje stwierdzenie że robili o wiele mniej głupot niż teraz nasze demokratyczne elyty. 

Mam też takie same wrażenie. Ciężko w to uwierzyć ale wystarczy niektórych posłuchać. Tyle że teraz rozkazy nie idą z Moskwy tylko z Brukseli i Berlina. Wszystkie radzieckie pachołki typu Miller czy Kwaśniewski stali się entuzjastami UE i demokracji. Taki rechot historii.

3 minuty temu, Desperado napisał(a):

kogo informowali? no chyba ciebie w łóżku.

Pewnie pielęgniarka mu powiedziała jak leki przyniosła wieczorem po obchodzie.

• Haha 1