Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Roman176 napisał(a):

40 lat i gdyby nie rodzice to zdechli by z głodu 

gdyby mieli za grosz rozumu nie głosowali by na nich ... 

https://www.money.pl/gospodarka/komentarze/artykul/co;trzeci;czlonek;platformy;skonczyl;tylko;podstawowke;donald;tusk;zadowolony,122,0,1384570.html

To się nazywa dobre wychowanie. Dalej są na garnuszku rodziców.

Spróbuj im powiedzieć że to jest źle to pierwsi wsadzą ci nóż w plecy 🤣

• Thanks 1
Opublikowano

Robert Kropiwnicki (KO) powiedział w Polsacie, że o rozdzieleniu funkcji ministra sprawiedliwości i prokuratora generalnego „marzą przede wszystkim prokuratorzy związani z PiS-em”.

Cudowne jest to, że taki Kropiwnicki publicznie krytykuje naczelną obietnicę własnej partii.

przedstawiciel fabryki peowskich idiotów

Opublikowano
2 godziny temu, galan99 napisał(a):

Jarosław był jest i będzie co ty na to @hubertuss . PiS MIAŁ SIĘ ROZPAŚĆ TRWA I BĘDZIE NA WIEKI

....... a na koniec Jarosław  zmartwychwstanie i jego koty też 

Opublikowano (edytowane)

koty na pewno , toć mają po 9 żyć 🤣 , ciekawe ile kotka DTaras już wykorzystała w pogoni za ptaszkami 🤣 takiego ptaszka ,, tweety '' cięzko złapac 

Edytowane przez jarecki
  • Haha 1
Opublikowano

Sami są tam nie winni.🤣

Czym by mieli zasłużyć aby iść do celi🫢

Jedni drudzy mają tak naprawdę coś na sumieniu tylko pamiętajmy że jedni i drudzy mają plecy to czym prędzej czy później i tak tylko spędza tyle ile dla przykrycia sprawy potrzeba 🤣🤣🤣

Opublikowano
30 minut temu, Roman176 napisał(a):

kiedy pis pójdzie siedzieć ? 

Kiedy go nogi zabolą.😂

55 minut temu, Ulman napisał(a):

....... a na koniec Jarosław  zmartwychwstanie i jego koty też 

Jarosław nie zmartwychwstanie, bo jak dostanie w raju 40 dziewic, to nadrabiał będzie to co olał podczas ziemskiego żywota. Normalnie zarobiony będzie i na  zmartwychwstanie se pozwolić zwyczajnie nie może.🤣

• Haha 1
Opublikowano

czasami wam zazdroszcze -samotnym przegrywom..od 9  obiad gotuje i robie przetwory.. kolejna pracowita niedziela ,dobrze ze za tydzien do pracy wiec sobie odpoczne 🤣

ja dla dzieci pracuje, wy bedziecie dla imigrantow..

20 godzin temu, Qwazi napisał(a):

u nas dina jeszcze nie ma  i chyba dlugo nie bedzie..

najblizsze po drugie stronie wisly . czasami jade,jak mam tam jakis interes.. za to nad morzem to codziennie chodze, wole niz stonke i germanca.

19 godzin temu, nie napisał(a):

Image

poczytaj co wtedy robil jego dziadek .

twoj mial juz mundur ub ?? czy tylko sama legitymacje ??

20 godzin temu, Bezduszna napisał(a):

Co ci do tego 🤔

ciekawe kto cie rzucil na odcinke rolnictwa ?? 

9 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

Pieniądze to nie tylko wszystko...

Niech ciapate wiedzą że nie chce ich tu nikt.

ty zostales w swoim swiecie gdy hute zikwidowali.

pojdz z wnukami na spacer po warszawie ....

7 godzin temu, dysydent napisał(a):

o - kolejny

pan wielmożny się znalazł co liczy że łaskawie rzeźnik pozwoli mu zjeść ot tak za darmo to co tam ubił i rozprawił

rzeźników se będzie sprowadzał bo samemu "rączek nie chce brudzić"
żebyś się nie przeliczył jak te "importowane rzeźniki" i Ciebie nie wezmą na warsztat bo dla nich jesteś tak samo innym gatunkiem, rasą jak cała reszta "surowca" co w tej rzeźni przerabia

dysio-  u nas na jednej  masarni to prawie sami imigranci pracuja. hindusi i z wygladu mongolowie , maja mieszkania i calymi rodzinami chodza.

jakos zyjemy pare lat..

7 godzin temu, racyl napisał(a):

dawno przestales brac leki ??

3 godziny temu, jacek1296 napisał(a):

Od 89 wybudowano tylko 7 szpitali.  Za to aż 1365 kościołów.

skad takie dane ??? 

z bazy danych zdupy ?? 

Opublikowano
6 minut temu, jacus napisał(a):
9 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

ty zostales w swoim swiecie gdy hute zikwidowali

Jaka Huta?.co ty bredzisz znowu?

15 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

My samotni też gotujemy, bo nam nie ma kto😂

Babka nie potrafi?

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, jacus napisał(a):

czasami wam zazdroszcze -samotnym przegrywom..od 9  obiad gotuje i robie przetwory.. kolejna pracowita niedziela ,dobrze ze za tydzien do pracy wiec sobie odpoczne 🤣

ja dla dzieci pracuje, wy bedziecie dla imigrantow..

u nas dina jeszcze nie ma  i chyba dlugo nie bedzie..

najblizsze po drugie stronie wisly . czasami jade,jak mam tam jakis interes.. za to nad morzem to codziennie chodze, wole niz stonke i germanca.

poczytaj co wtedy robil jego dziadek .

twoj mial juz mundur ub ?? czy tylko sama legitymacje ??

ciekawe kto cie rzucil na odcinke rolnictwa ?? 

ty zostales w swoim swiecie gdy hute zikwidowali.

pojdz z wnukami na spacer po warszawie ....

dysio-  u nas na jednej  masarni to prawie sami imigranci pracuja. hindusi i z wygladu mongolowie , maja mieszkania i calymi rodzinami chodza.

jakos zyjemy pare lat..

dawno przestales brac leki ??

skad takie dane ??? 

z bazy danych zdupy ?? 

Od niedawna tu jestem nic mądrego  nie wymyśliłeś ani nie napisałeś Jedynie tylko jesteś tutaj przegrywem. Brak jakiekolwiek kontroli nad tym co mówisz tym bardziej aż się chce cię pogłaskać po główce i powiedzieć kochany Jacusiu kiedy ty wyzdrowiejesz lub zmądrzejesz. Jak na razie do jednego i drugiego ci bardzo daleko. 🤣🤣🤣🤣🤣🫢

Edytowane przez Bezduszna
  • Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, jacus napisał(a):

jakos zyjemy pare lat..

to na razie forpoczta, zajawka czasów przyszłych całej Europy, kiedy poczują się znaczącą siłą... a z resztą wystarczy do Londynu pojechać, do Moskwy z resztą też; Azjaci czy ze wschodu czy z zachodu zdominują i Polskę i nic nie wskazuje aby ich cokolwiek powstrzymało, tylko kwestia czasu

Opublikowano
9 minut temu, dysydent napisał(a):

to na razie forpoczta, zajawka czasów przyszłych całej Europy, kiedy poczują się znaczącą siłą... a z resztą wystarczy do Londynu pojechać, do Moskwy z resztą też; Azjaci czy ze wschodu czy z zachodu zdominują i Polskę i nic nie wskazuje aby ich cokolwiek powstrzymało, tylko kwestia czasu

O tym powiadasz . Mongołowie się namnożą i stworzą liczną siłę . Po ile maja dzieci w rodzinie ?.  A po ile mają białej rasie 1 albo wcale rasa sama zaginie zbiegiem lat .

Mongołowie byli mocarstwem. W XIII wieku stworzyli imperium, które rozciągało się od wschodniej Azji po Europę Wschodnią, stając się jednym z największych imperiów w historii . 

Opublikowano
24 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Od niedawna tu jestem nic mądrego  nie wymyśliłeś ani nie napisałeś Jedynie tylko jesteś tutaj przegrywem. Brak jakiekolwiek kontroli nad tym co mówisz tym bardziej aż się chce cię pogłaskać po główce i powiedzieć kochany Jacusiu kiedy ty wyzdrowiejesz lub zmądrzejesz. Jak na razie do jednego i drugiego ci bardzo daleko. 🤣🤣🤣🤣🤣🫢

dziecko ja tu jestem prawie 20 lat i nigdy takiego jak ty tutaj nie bylo..

nawet   tess i jej kolejne wcielenia mialy rowniej pod parapetem..

nie wiem kto i po co cie stworzyl-ale fachowcem nie byl.

sztuczny i napuszony styl.deta historia zyciowa.

warszawianka w 5 pokoleniu a o powstaniu warszawskim nie pamieta...

cala azja srodkowa ma wyglad mongolski-ja ich nie pytam skad sa. przychodza na zakupy i wracaja do domu a nikt znajomy na tej masarni nie pracuje.

Opublikowano (edytowane)

20 minut temu, jacus napisał(a):

cala azja srodkowa ma wyglad mongolski-ja ich nie pytam skad sa. przychodza na zakupy i wracaja do domu a nikt znajomy na tej masarni nie pracuje.

zatem macie tam u siebie początki enklawizacji i pono Francja jest do tego stopnia podzielona na enklawy rasowo narodowościowe że już po za progiem patologii i nikt nie wie do czego to doprowadzi
Może to jakie Wietnamczyki tam w tej masarni? no Ci względnie dobrze się w Polsce integrują

che; a długo tam Ich macie? może Oni na wizach z "tej" pisowskiej drukarni?

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
17 minut temu, jacus napisał(a):

dziecko ja tu jestem prawie 20 lat i nigdy takiego jak ty tutaj nie bylo..

nawet   tess i jej kolejne wcielenia mialy rowniej pod parapetem..

nie wiem kto i po co cie stworzyl-ale fachowcem nie byl.

sztuczny i napuszony styl.deta historia zyciowa.

warszawianka w 5 pokoleniu a o powstaniu warszawskim nie pamieta...

Widać że zabolało i wiesz w co uderzyłam. Gratulacje twoje postrzegawczości. 

Od razu w po tobie widać że jesteś osobą która nie umie walczyć jeśli zostanie zaatakowana.

Zero polotu ani kolorów tylko bezbarwne literki układane w całość. 

Zastanów się następnym razem czy warto zaczynać pisać cokolwiek do mnie. Pamiętajmy że nawet osoba która jest cierpliwa i tylko delikatnie uszczypliwa potrafi zmienić się w osobę bardzo nieprzyjemną. 

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, mirro napisał(a):

Kiedy go nogi zabolą.😂

Jarosław nie zmartwychwstanie, bo jak dostanie w raju 40 dziewic, to nadrabiał będzie to co olał podczas ziemskiego żywota. Normalnie zarobiony będzie i na  zmartwychwstanie se pozwolić zwyczajnie nie może.🤣

A jeżeli te dziewice nie trafią w jego gust?

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

że nawet osoba która jest cierpliwa i tylko delikatnie uszczypliwa potrafi zmienić się w osobę bardzo nieprzyjemną.

moja szkoła B| ;)

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
2 godziny temu, mirro napisał(a):

jak dostanie w raju 40 dziewic,

Nie dostanie, ty dostaniesz jako wyznawca, chwalca Allacha, Jarosław nie wierzy w takie bajki, to wbrew logice, te 40 dziewic oczywiście, gdzie ich tyle znaleźć?😜

Opublikowano

to wada- bo pamietam czasy gdy af bylo na poziomie, bo internet nie trafil jeszcze pod strzechy,,

gdzies 10 -04-2010 kolo popoludnia zaczal sie upadek  i trwa do dzisiaj.

mam numer uzytkownika  kolo 2500. lawina ruszyla dopiero po kilku telewizyjnych reportazach .

po jednym teleexpresie ilosc uzytkownikow wzrosla wielokrotnie.

dziecko sztucznej inteligencji o czym ty bredzisz ?? programisci z filipin sie nie staraja..

przynajmniej na af sztuczna inteligencj daje ciala..to za bardzo niszowa dzialka zeby ktos taki mogl cos sensownego pisac ..

jaroslaw i dziewice ?? 🤣

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, dysydent napisał(a):

moja szkoła B| ;)

Mógłbyś się tym chwalić w momencie kiedyś byś mnie tego nauczył.

Tym bardziej że każdy w życiu się tego uczy czym prędzej czy później. Jednym przychodzi to z łatwością a drugim z trudem. 

Różnica jest tylko taka że jedno doskonale ukrywają w swoich słowach prawdziwe znaczenie słów a drudzy tylko potrafią o tym pomarzyć.

Wychodzi tylko to że mamy umiejętności które przydają się w życiu bardziej niż byśmy chcieli. 

Edytowane przez Bezduszna