Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Krzysztof81 napisał(a):

Bajki piszesz.

no prawie; miało być szyderstwo i jeśli w/g Ciebie wygląda to na bajkę to pewnie coś mi nie za bardzo wyszło ;)

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Tusk  z gen. Stróżykiem, z zemsty, chcieli odebrać Centkiewiczowi dostęp do informacji tajnych. Wczoraj sąd zmiażdżył ich oskarżenia.

teraz pewnie się wypłakują w rękaw FSB

Opublikowano
39 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Jak większość bajkopisarzy - kiepsko🤷‍♂️.

umarl ???

gdyby nie gromada chinczykow to bym nawet nie zauwazyl pomnika malej syrnki w kopenhadze.

Opublikowano

,, zamienił stryjek siekierkę na kijek '' Tusk nominując nowego min. sprawiedliwośći w osobie Żurka popełnia błąd raczej wiele się nie zmieni , jest kilka wakatów w trybunale konstytucyjnym więc do zmian wiele nie trzeba by mieć większość , trzeba uspokoić sytuację w systemie sprawiedliwośći a Żurek wydaje mi śię żę będzie dalej brnął w slepy zaułek 

Opublikowano
2 minuty temu, jarecki napisał(a):

,, zamienił stryjek siekierkę na kijek '' Tusk nominując nowego min. sprawiedliwośći w osobie Żurka popełnia błąd

Yyyyyy jak będzie miał dryg do ścigania PiSowców, to żaden błąd.🤣

• Haha 1
Opublikowano
36 minut temu, mirro napisał(a):

Yyyyyy jak będzie miał dryg do ścigania PiSowców, to żaden błąd.🤣

i żołnierzy

wstydzisz się odpowiedzieć, więc pewnie jesteś zadowolony

Opublikowano
8 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Nie ma i nie będzie. Sądy w PL nigdy nie były bezstronne i niezalewisłe. Nigdy.

tu akurat się nie zgodzę , sądy według mnie są niezawisłe i bezstronne ale wydają wyroki według prawa które kreują politycy 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, mirro napisał(a):

Toooooo by jej majtki nie spadły?😂

a jej to zwisa bo nigdy tych majtek nie miała

czy popaprańce dały bodaj jeden powód aby ci którzy ich poważnie wcześniej nie traktowali... aby odsetek takowych spadł?

czy Tuska od samego początku Jego politycznej kariery ktokolwiek traktował naprawdę poważnie? na początku to nawet On sam?

50 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Gdzie w tym wszystkim na być niezawistnosc sędziowska 🤔  o której tak się mówi 🤣 

no jest; jeszcze żadnego nikt nie powiesił ani z tych komuszych ani żadnego innego a nawet i o samobójstwie przez powieszenie nic mi nie wiadomo kogokolwiek z tej "kasty"

a tak - jeszcze emotka

-:P-

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Blida , Lepper 

6 minut temu, dysydent napisał(a):

czy Tuska od samego początku Jego politycznej kariery ktokolwiek traktował naprawdę poważnie? na początku to nawet On sam?

ja uważam że traktuje , gorszy jest kaczyński który by szedł po trupach do celu Tusk jednak boi się suwerena i opini publicznej 

• Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, jarecki napisał(a):

Blida , Lepper

to nie tej kasty a z innych

Lepper wiem że nie ale Blida też nie była sędzą (chyba? bo dla mnie to "nikt" i aż tak biografii nie zgłębiałem)

Opublikowano
9 minut temu, dysydent napisał(a):

a jej to zwisa bo nigdy tych majtek nie miała

czy popaprańce dały bodaj jeden powód aby ci którzy ich poważnie wcześniej nie traktowali... aby odsetek takowych spadł?

no jest; jeszcze żadnego nikt nie powiesił ani z tych komuszych ani żadnego innego a nawet i o samobójstwie przez powieszenie nic mi nie wiadomo kogokolwiek z tej "kasty"

a tak - jeszcze emotka

-:P-

Krowa ma dłuższy i się nie chwali 🫢

Pamiętaj że nie wszystko jest podawane do publicznej wiadomości tym bardziej o takich sprawach które są załatwiane po cichu bez żadnych fanfar jak by co niektórzy by chcieli. 

28 minut temu, jarecki napisał(a):

tu akurat się nie zgodzę , sądy według mnie są niezawisłe i bezstronne ale wydają wyroki według prawa które kreują politycy 

Sprawiedliwość jest ślepa... coś ci to mówi. 

43 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Nie ma i nie będzie. Sądy w PL nigdy nie były bezstronne i niezalewisłe. Nigdy.

Też się z tobą zgodzę tylko osoby które nie potrafią dostrzec drugiego dnia w ich rozgrywkach mówi o tym że jest sprawiedliwość. Każdy każdego może kupić i sprzedać tylko trzeba przedtem ustalić cenę. 

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

oj byle jaki uszczerbek jaki byle sędziemu się przytrafiał ze strony tej czy tej drugiej władzy był tak medialnie eksploatowany że szubienica była by ... na takowej miejscu już by jakiś instytut pamięci stał albo świątynia

z tą krową masz trochę racji bo może jest jakaś adekwatniejsza emotka ale nie wysilałem się wymyślać jaka
dzięki za mobilizującą ripostę - na przyszłość lepiej się postaram

Edytowane przez dysydent