Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, Desperado napisał(a):

A w PiSie czasem nie była? nie interesował bym się tym czy była czy nie była, teraźniejszość dla nas jest ważna i niestety przerażająca postawa praktycznie połowy naszego narodu względem Ojczyzny. 

Pewnie nie bo tam kryptogeje i spora populacja pejsatym w drugim szeregu.

Opublikowano
11 minut temu, Ulman napisał(a):

Jak będziesz miał wiatry to może będzie taniej. 

Gdzie  @galan99? Coś niebywałego miało się stać w poniedziałek a tu dzien jak codzień 😀. Moze od nowa zaczeli go szprycowac psychotropami i chlop znowu PISać przestał 😆

Jest pachołek przygraniczny sługa czerwonej gwiazdy .

Platfusy kwiczą nic nie mogą zrobić są bezradni i   ulman też kwiczy precz z czerwoną zarazą .

https://www.facebook.com/watch?v=1026167062973508

Opublikowano
Teraz, Ulman napisał(a):

Pisowcowi nie przeszkadza LGBT? Od kiedy?

Pytałem czy tobie przeszkadza, konfiarzowi, nie wykręcaj się sianem. Nie umiesz odpowiedzieć tak lub nie?

Opublikowano
Teraz, witejus napisał(a):

Pytałem czy tobie przeszkadza, konfiarzowi, nie wykręcaj się sianem. Nie umiesz odpowiedzieć tak lub nie?

Poco pytasz pachołka sługi czerwonej zarazy .

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał(a):

sie lato chwilowo skonczylo.kukurydza posiana,mozna sprzet odstawic do zniw. pada 

niedlugo w kazdej wschodniopolskiej wsi bedzie moj fan..

swiry,kryptogeje,motocyklisci, wsioki. pis-owskie zjeby..jak zyc premierze jak zyc..

dobrze ze jest choc jeden gatunek normalnych-turysci.. 

taki z kazdy zyczliwie pogada,kazdemu pomoze, z kazdym zamieni chocby uprejmosci. poozmawia o polsce i swiecie.zabytkach,atrakcjach, wydarzeniach anawet o pogodzie.

temu wsochodniopolska elita nigdzie nie jezdzi-dla nich to niepojete..

Obudź się...to sen. 😅

Opublikowano
4 godziny temu, Roman176 napisał(a):

typowy wyborca rudego 

https://fb.watch/AfZSlcLsrh/

@hubertuss napisz do niej tak sam klepiesz na tym forum od rana do wieczora tutaj .. razem zdziałacie więcej w qupie siła 💩 

Po jednym obejrzeniu trzeba tłumacza. Po kilku dochodzę do wniosku, że to jest albo przyszły polityk albo na dużym haju.

3 godziny temu, jarecki napisał(a):

Niespostrzenie Polska wybrał francuskie samoloty dla lot , czyżby zbliżenie z Francuzami ? W sumie to Francuzi moze i dobrze że ,, wygrali " przetarg zamiast Brazylijczyków .

I dziwnym trafem premier ostatnio był z przyjacielską wizytą u Macrona. Przypadek 🤣 ?

1 godzinę temu, jacus napisał(a):

niedlugo w kazdej wschodniopolskiej wsi bedzie moj fan..

dobrze ze jest choc jeden gatunek normalnych-turysci.. 

taki z kazdy zyczliwie pogada,kazdemu pomoze, z kazdym zamieni chocby uprejmosci. poozmawia o polsce i swiecie.zabytkach,atrakcjach, wydarzeniach anawet o pogodzie.

Jak we wschodniej ? W całej. Ty to jesteś pocieszny człowiek. Każdy się śmieje z ciebie :ph34r:.

Może jednak nie rozmawiaj z obcymi w realu o Polsce, jeżeli chcesz cało do domu wrócić 🤣.

23 minuty temu, Ulman napisał(a):

No ale Konopnicka to ponoć lesba była.......

To nie jest przypadkiem drugie konto hubertussa ? Problem ze zrozumieniem tekstu ? Gdzie tam miałeś cokolwiek o LGBT ?

• Like 1
Opublikowano
19 minut temu, Desperado napisał(a):

Niestety nie jestem w stanie wyobrazić sobie tych ludzi w mundurach z karabinami broniącymi Polski.

Są osoby którym lepiej broni nie dawać.

Opublikowano
39 minut temu, galan99 napisał(a):

Jest pachołek przygraniczny sługa czerwonej gwiazdy .

Platfusy kwiczą nic nie mogą zrobić są bezradni i   ulman też kwiczy precz z czerwoną zarazą .

https://www.facebook.com/watch?v=1026167062973508

Ooooo znalazł się przygłup forumowy. Co tam się miało stać w ten poniedziałek co się nie stało a stać się miało?

38 minut temu, witejus napisał(a):

Mam to gdzieś, ale to PIS drze ryło o LGBT cały czas i stąd moje pytanie. Umiesz na to odpowiedzieć ?

27 minut temu, galan99 napisał(a):

100 Obietnic . Kwiczą razem z ulmanem pachołkiem że przegrywają i będą przegrywać .

https://www.facebook.com/watch?v=2201352470290779

Taaaaa, i co jeszcze? 

12 minut temu, galan99 napisał(a):

Ulman to ten największy zj** co powiada że większość to zjeby widać co odwalają .

Nikt głosował nie będzie na zj... ulman  Ma problemy Psychiczne tylko wspomina Rosja .

W wyborach do Sejmu będzie kwik liczenie 100 razy głosów bo przegrają z 15 paź .

https://www.facebook.com/watch?v=2201352470290779

Taaaaa, i co jeszcze? 

Opublikowano (edytowane)
57 minut temu, racyl napisał(a):

image.jpeg

Czy wam się to podoba czy nie ci ludzie są wśród nas. 

Nie można tylko ich winnic za to że wybrali inne życie.

To tak jak by was za to ktoś winił że wy  hetero

Edytowane przez Patrycja2
  • Haha 1
Opublikowano
57 minut temu, Ulman napisał(a):

Pisowcowi nie przeszkadza LGBT? Od kiedy?

a co ciebie mama smokami straszyła ? ponoć wiesz ja z tymi faktami ze masz pszenice na 10t/ha legendy bez faktów 

Opublikowano
3 minuty temu, Roman176 napisał(a):

a co ciebie mama smokami straszyła ? ponoć wiesz ja z tymi faktami ze masz pszenice na 10t/ha legendy bez faktów 

Pokazał raz jednego kłosa i ogłosił że stale ma po 10 ton ale kto komu zabroni .

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, galan99 napisał(a):

Dureń jakich mało to powiada .

Toż to nie do ciebie tylko do dołowego alkoholika 

Na obronę kolegi z psychozą ci się zebrało?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał(a):

Pokazał raz jednego kłosa i ogłosił że stale ma po 10 ton ale kto komu zabroni

Według danych Głównego Urzędu Statystycznego (GUS), wstępny szacunek zbiorów pszenicy w województwie lubelskim w 2024 roku wyniósł 47,5 dt/ha dla zbóż ozimych łącznie z mieszankami zbożowymi. Oznacza to spadek o 1,3 dt/ha (3%) w porównaniu do roku poprzedniego

3 minuty temu, Ulman napisał(a):

Toż to nie do ciebie tylko do dołowego alkoholika 

hmm ta poziom pa @jacus  wygląd pijaka a wyzywa od alko ........... widać po forum natężenie prac