Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ślązok niesie w reklamówce, taką dużą, grubą kiełbasę "krakowską". Zaczepia go krakus i pyta: "NA ILE TA KIEŁBASA?". Na całki miesiąc! Ale ja się pytam - po ile? Po plasterku!

• Haha 2
Opublikowano
4 minuty temu, jarecki napisał(a):

O k**wa ! Lewy zrezygnował z gry w kadrze dopuki trenerem będzie obecny trener , to co każdy myślał jeden odważył się powiedzieć głośno 

A co ty myślałeś? W Hiszpanii go chwalą, A u nas sami eksperci i dziennikarze wredni. Słuchałem jego wywiadu chyba wczoraj to mówil że już jest zmęczony tym wszystkim tą presją.

Opublikowano

Skoro w temacie futbolu... Nie wiem czy to nie wytwór komputerowy bo nie oglądam, ale wielu spazmów dostanie i ekran opluje🤣

Screenshot_20250608_165933_TikTok.jpg

Opublikowano

Image

Image

Image

doskonałe odpowiedzi nawrockiego 👍 dziękuje za gratulacje i jednocześnie komunikuje jaka będzie jego polityka, czego będzie się domagał 👏 

Opublikowano

Ewa Zajączkowska-Hernik

Proces gnicia koalicji Tuska uważam za rozpoczęty

Oto decyzje rządzących po kompromitująco przegranych wyborach prezydenckich - jeszcze więcej nepotyzmu, kolesiostwa i uwłaszczania się na państwowych instytucjach 👇

Kancelaria męża pani wiceminister klimatu z Polski2050 "przypadkowo" wygrała przetarg na obsługę prawną Narodowego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej

Marcin Kopania, były prezes miejskiej spółki w Warszawie i hejter zwolniony za obraźliwe wpisy wobec polityków spoza KO, został zatrudniony w kontrolowanym przez państwo Polskim Holdingu Nieruchomości jako zastępca dyrektora ds. marketingu i PR

Marcin Anaszewicz, były wiceprezes partii Wiosna i wieloletni współpracownik Biedronia, został wicedyrektorem Centralnego Ośrodka Informatyki

Anna Sobieraj-Kozakiewicz, córka polityka PSL, zostaje powołana na stanowisko wiceprezesa KGHM ds. aktywów zagranicznych

Minister Hennig-Kloska na zarzut o zatrudnienie córki polityka PSL w KGM stwierdziła, że "dzieci polityków też mają prawo pracować" 🤡

Roman Giertych wstępuje do KO, opowiada jakieś brednie o sfałszowanych wyborach prezydenckich i zabiega o funkcję ministra sprawiedliwości, co oznacza, że minister Bodnar dokręci śrubę i będzie jeszcze więcej łamania prawa oraz forsowania lewicowej ideologii

A jakby tego było słyszymy, że kandydatem na szefa Najwyższej Izby Kontroli jest... Dariusz Joński z KO. To pewnie w ramach dalszego odpolityczniania państwowych instytucji, prawda? 🙃

Po przerżniętych wyborach prezydenckich oni już nie mają absolutnie żadnych zachamowań i nawet nie próbują stwarzać pozorów, że liczy się coś innego niż koryto. Już w najbliższych wyborach parlamentarnych  dla dobra Polski, trzeba rozpędzić to towarzystwo na cztery wiatry!

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, dsbh napisał(a):

Zapominasz że Pis jest w opozycji i może robić co chce. To jest akurat sygnał dla zwolenników tej partii. Problem to ma ale Koalicja w tej chwili. Zandberg krytykuje rząd. Hołownia podobnie. PSL wysyła do zwolenników ankiety. Nie zdziwił bym się gdyby PSL nagle zaczęło rozmowy z Konfederacją bo szanse na kolejne wybory mają nikłe, jeżeli czegoś nie zrobią. Tak na marginesie. Wszyscy w ostatniej kampanii wspierali swojego kandydata. PSL wspierało Hołownię ? Jakoś się tego nie dało zauważyć. Tak jakby się odcinali od niego.

To jest podbijanie stawki przed renegocjacją umowy koalicyjnej. Z pisem nikt nie wejdzie w koalicję nawet konfa. Wszyscy pamiętają LPR Samoobronę i partię Gowina jak jej tam było nie pamiętam. Nawet partyjka Ziobry została przez Kaczyńśkiego potraktowana okrutnie bo kasy z subwencji im nie dał. Tak więc o ile Tusk będzie miał trudną koalicję to jednak jakąś. Zdolność koalicyjna Kaczyńśkiego jest zerowa.

9 godzin temu, racyl napisał(a):

@hubertuss 

Jakim trzeba być głupkiem z wykształceniem czy bez żeby głosować teraz na tuska, KO i całe to środowisko ?

https://www.facebook.com/Tusk.Vision.Network/videos/1458314228331724

Ty jako wyborca pisu i Nawrockiego powinieneś unikać tematu głupoty. Bo aż nadto ją u ciebie widać po tym co wklejasz i piszesz. O ile moje memy wyśmiewają rzeczywistość i bieżące tematy to twoje jak np na poprzedniej stronie są prostackim ordynarnym hejtem. I choć byś nie wiem jak kreował się na mądrego głupota i tak wyłazi. Jak w tym memie.

main_29b_d_jak_leszek~1.jpg

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
8 godzin temu, Agrest napisał(a):

Skoro w temacie futbolu... Nie wiem czy to nie wytwór komputerowy bo nie oglądam, ale wielu spazmów dostanie i ekran opluje🤣

z toba jest naprawde zle ..

Opublikowano
19 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Socjologiczne

No już mu Trump umył. Musk został wydymany jak wyborca pis w Polsce.

Nie widziałem by kogoś jakoś ostatnio w ciągu kilku ostatnich lat pałowali.

Może i nawalony był ale kasę brał. Dudy nawet trzeźwego nikt nie chce. Jeszcze raz powtórzę Duda był by zachwycony gdyby dostał tyle propozycji co Kwach.

Tych ze średnim w to nie mieszaj to mniejszość w elektoracie pis.

Tak masz racje , dobrze że jesteś krytyczny wobec rządów Tuska, wydymał ludzi przez ponad 1,5 roku nic nie robiąc tylko pierdząc w stołek 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, GABBER85 napisał(a):

czy probież to kameleon i ryje jak kret od środka? 

Nie wiem ale zmierza to w złym kierunku , piłkarze reprezentacji lepiej grają  w klubach niż wygląda to na boisku gdy zakładają koszulkę z orłem na piersi , nawet ten ostatni mecz z Mołdawia , ciężko ogladać taki występ 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
11 minut temu, jarecki napisał(a):

Nie wiem ale zmierza to w złym kierunku , piłkarze reprezentacji lepiej grają  w klubach niż wygląda to na boisku gdy zakładają koszulkę z orłem na piersi , nawet ten ostatni mecz z Mołdawia , ciężko ogladać taki występ 

juz na jesieni jakoś [ albo  wcześniej, ], po meczu lewandowski krytykował probieza, że jest małoofensywnie, nawet w extraklasie chćą iść do przodu o tu grają piłke w poprzek boiska po łuku, Urbanskiego tez nie wystawił bo pewnie chce grać do przodu i jeszcze kilku, a wogóle grają jacyś sparaliżowani, czyli to  chodzi o atmosfere

• Like 1
Opublikowano
27 minut temu, jacus napisał(a):

z toba jest naprawde zle ..

Widząc spod czyich paluchów post wyszedł, jestem wręcz przekonany o błędnej diagnozie. 

Nie sil się na dalsze zaczepki.

Opublikowano
8 godzin temu, Agrest napisał(a):

AI i nic więcej.

Opluje chyba ze śmiechu, to już nie ma "je..ać PIS"?

Opublikowano

No jak nie ma? Chyba nawet medialnie ponownie się wzmaga.

Choć teraz na topie to jebać rolnika i jego plony. Taka moda miłości i tolerancja, 

Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Ty jako wyborca pisu i Nawrockiego powinieneś unikać tematu głupoty. Bo aż nadto ją u ciebie widać po tym co wklejasz i piszesz. O ile moje memy wyśmiewają rzeczywistość i bieżące tematy to twoje jak np na poprzedniej stronie są prostackim ordynarnym hejtem. I choć byś nie wiem jak kreował się na mądrego głupota i tak wyłazi. Jak w tym memie.

Same cytaty z przywódcy PO Donalda Tuska . Cóż można chcieć więcej 😂 

Ale jak widać zwyczajna prawda nie dociera do takich jak Ty wyborców PO

Moje memy wyśmiewają głupotę rządzących która wprost razi w oczy i nie da się przejść obok niej 😂

Cytaty z Tuska są hejtem ? A tego jeszcze nie grali 🤣🤣

https://www.facebook.com/Tusk.Vision.Network/videos/1458314228331724

• Haha 1
Opublikowano
nie napisał:

Ewa Zajączkowska-Hernik

Proces gnicia koalicji Tuska uważam za rozpoczęty

Oto decyzje rządzących po kompromitująco przegranych wyborach prezydenckich - jeszcze więcej nepotyzmu, kolesiostwa i uwłaszczania się na państwowych instytucjach 👇

Kancelaria męża pani wiceminister klimatu z Polski2050 "przypadkowo" wygrała przetarg na obsługę prawną Narodowego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej

Marcin Kopania, były prezes miejskiej spółki w Warszawie i hejter zwolniony za obraźliwe wpisy wobec polityków spoza KO, został zatrudniony w kontrolowanym przez państwo Polskim Holdingu Nieruchomości jako zastępca dyrektora ds. marketingu i PR

Marcin Anaszewicz, były wiceprezes partii Wiosna i wieloletni współpracownik Biedronia, został wicedyrektorem Centralnego Ośrodka Informatyki

Anna Sobieraj-Kozakiewicz, córka polityka PSL, zostaje powołana na stanowisko wiceprezesa KGHM ds. aktywów zagranicznych

Minister Hennig-Kloska na zarzut o zatrudnienie córki polityka PSL w KGM stwierdziła, że "dzieci polityków też mają prawo pracować" 🤡

Roman Giertych wstępuje do KO, opowiada jakieś brednie o sfałszowanych wyborach prezydenckich i zabiega o funkcję ministra sprawiedliwości, co oznacza, że minister Bodnar dokręci śrubę i będzie jeszcze więcej łamania prawa oraz forsowania lewicowej ideologii

A jakby tego było słyszymy, że kandydatem na szefa Najwyższej Izby Kontroli jest... Dariusz Joński z KO. To pewnie w ramach dalszego odpolityczniania państwowych instytucji, prawda? 🙃

Po przerżniętych wyborach prezydenckich oni już nie mają absolutnie żadnych zachamowań i nawet nie próbują stwarzać pozorów, że liczy się coś innego niż koryto. Już w najbliższych wyborach parlamentarnych  dla dobra Polski, trzeba rozpędzić to towarzystwo na cztery wiatry!

Jak nie mają" zachamowań" to dobrze. Chamstwo trzeba tępić.

• Haha 2
Opublikowano

Wczesniej było pamietam jebać orlen 😀, róznica jest taka żę teraz jest wolny dostęp do mediów i kazdy możę się wypowiedzieć publicznie , wałęsa też nie był zbyt popularny , dość popularne były ,, grafiti '' na murach z uwielbieniem dla SLD 😀 , 

Opublikowano
nie napisał:

doskonałe odpowiedzi

Może tak a może jednak polityka nie polega na pyskówkach. Polityka ma swój zestaw taktycznych zachowań. Z drugiej strony patrząc historyczna sprawiedliwość nie musi od razu oznaczać dostępu do bankomatu. W tej chwili jest chlop na dobrej drodze aby go zrobic w xuja i co wówczas? Ustawka? Ukraińcy też mają o tym większe pojęcie bo stan wojny to czas ekspresowej nauki. Weź moze i to pod uwagę...