Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Agrest napisał(a):

Piszecie o tym hejcie i oczywiście w kontekście winy ojca.

Ala ja tu widzę co innego.

Tu chodzi o mowę nienawiści.

Z trzaskiem byli dogadani i ustawa szybko by weszła. Karolek się postawił.

Więc uruchomiono najbardziej plugawy hejt atakujący najmłodsze dziecko. Celem jest by jednak do podpisania doszło a pieczenie będą dwie - pierwsza to sama ustawa a druga złamanie danego słowa iż Karol nie podpisze tejże ustawy.

Pewno kiedyś wyjdzie kto sponsorował tą kampanię. Kilku troli opłacono, a hieny same się zleciały.

Co do samego zaprezentowania rodziny to nie widzę nic dziwnego. W końcu promuje tradycyjny model rodziny. A gdyby schował dziecko, dziś pisalibyście że się wstydzi swoich dzieci.

I nie mówcie że tak by nie było, bo by było🤷‍♂️

Przecież np wyszło że kase przelano z USA poprzez rózne fundacje europejskie i zapłacono nimi za reklamy  Trzaskowskiego w internecie. I co? I nic. "Nie mamy pańskiego płaszcza i co nam zrobisz?"

PO ma wszystkie organy państwowe w rękach i ma to w d*pie.  Najpierw przecież pozbawili pis kasy na kampanie a później wyszły takie kwiatki.

Może za kilka lat jak stracą władze ale na pewno nie teraz. To te "przywracanie praworządności". Zobaczysz jakie będą kwiatki za 2 lata przy wyborach parlamentalnych.

• Haha 1
Opublikowano
15 minut temu, DTaras napisał(a):

Ty umisz czytać? Hejt to wina hejtującego, stary jest jeno ograniczony poznawczo. Chyba, że działał z premedytacją to i umysłowo ale to moja opinia. Ojca rolą jest obecnie naprawić głupotę własną i podłość innych. To piszemy.

Chyba nie. Gdybyś napisał umiesz mias umisz, to odpowiedź tak.

No więc powiedz co miał zrobić? Schować rodzinę czy się z nią pokazać?

Żonę już tu określiliście. 

Co z dziećmi?

Pokazał źle. Gdyby nie pokazał to myślisz że temat został by przemilczany?

Nie mam zarzutów pod użytkowników forum, bo to tylko echo netu, ale odpowiedz szczerze, czy gdyby zamknął rodzinę w złotej klatce z dala od mediów ( tu nasuwa się pytanie, czy to możliwe, i odpowiedź z mojej strony - oczywiście NIE), to temat jego rodziny by nie wypłynął?

Jestem pewien że wypłynął by, bo gawiedź została nauczona że trzeba pluć. Trafiło na dziecko Karola.  Innym razem trafi na inne. Skala , jej natężenie będzie sterowana zawsze z poziomu rozdającego karty.

Jak pisałem tu bardziej chodzi o przyjęcie ustawy o mowie nienawiści niż o samego elekta.

Hejt na dziecko ma jedynie przekonać że jednak jakieś ograniczenia są konieczne.

Opublikowano

jacus napisał:

Jakoś imię Marta w pis-owskim wydaniu z cnota i prawicowym rozumieniem rodziny słabo się kojarzy😂🤣🤣🤣

Nawet widzisz - zacząłem o Marcie a przeskoczyło na Kasię...

Opublikowano
24 minuty temu, GRZES1545 napisał(a):

No niestety może wymodlić. Ten rok może być dynamiczny. Zastanawiam się czy reszty upraw nie ubezpieczyć. 

To coś widzę u siebie. W prostej to pewno że 150 -200km, nie chce mi się sprawdzać. Szczerze współczuję, patrząc jak grzyb "atomowy" rośnie

24 minuty temu, hubertuss napisał(a):

A tym czasem konfa już chyba jak tylko się da wypiera się rządu technicznego i koalicji z pisem. Przebieranie nogami do władzy chyba na razie czas odłożyć. 

Konfa jest na fali. W jej interesie jest by wybory odbyły się w terminie i wówczas  ma wynik porównywalny z pis i po a nawet może minimalnie No.1

10 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Przecież np wyszło że kase przelano z USA poprzez rózne fundacje europejskie i zapłacono nimi za reklamy  Trzaskowskiego w internecie. I co? I nic. "Nie mamy pańskiego płaszcza i co nam zrobisz?"

PO ma wszystkie organy państwowe w rękach i ma to w d*pie.  Najpierw przecież pozbawili pis kasy na kampanie a później wyszły takie kwiatki.

Może za kilka lat jak stracą władze ale na pewno nie teraz. To te "przywracanie praworządności". Zobaczysz jakie będą kwiatki za 2 lata przy wyborach parlamentalnych.

Tak,sponsoring z zewnątrz, ale prawda jest taka że każda władza pi przejęciu sterów będzie chciała mieć swoją ustawę o mowie nienawiści. To będzie zawsze taki bezpiecznik na kolejne wybory

Screenshot_20250605_162951_Chrome.jpg

Opublikowano
Agrest napisał:

Rodzinę po wyborach zaprezentowała by kancelaria. Jak mówisz, ze jesteś żonaty i masz dzieci to pokazujesz od razu akt na tę okoliczność i zdjęcia z portfela? Jak znajdujesz u kogoś karabin to gnasz do Heckler a i Koch a pytać czy naprawdę go wyprodukowali? Nikt z nas nie wie co tam spec od wizerunku pierdzielił i tylko dlatego piszemy o całej sytuacji hipotetycznie. Natomiast każdy z nas wie, że nie trzeba doktoratu aby wiedzieć jakie to moze nieść konsekwencje sprawdziło się to i wytykamy głupotę oburzenia po czasie.

• Confused 1
Opublikowano
40 minut temu, jacus napisał(a):

Jakoś imię Marta w pis-owskim wydaniu z cnota i prawicowym rozumieniem rodziny słabo się kojarzy😂🤣🤣🤣

Marta jest dorosła i może robić co sie chce i kiedy sie chce. Do tego nie jest ani pierwszą damą ani córką urzędującego prezydenta, nawet nie jest osobą publiczną. Może się parzyć z kim chce i kiedy chce. Nigdy też nie głosiła prawicowych haseł. Jak już szukasz kogoś w pisie to Dominika Chorościńska czy jakoś tak.

Opublikowano
27 minut temu, Agrest napisał(a):

Chyba nie. Gdybyś napisał umiesz mias umisz, to odpowiedź tak.

Żonę już tu określiliście. 

Co z dziećmi?

Pokazał źle. Gdyby nie pokazał to myślisz że temat został by przemilczany?

Nie mam zarzutów pod użytkowników forum, bo to tylko echo netu, ale odpowiedz szczerze, czy gdyby zamknął rodzinę w złotej klatce z dala od mediów ( tu nasuwa się pytanie, czy to możliwe, i odpowiedź z mojej strony - oczywiście NIE), to temat jego rodziny by nie wypłynął?

Jestem pewien że wypłynął by, bo gawiedź została nauczona że trzeba pluć. Trafiło na dziecko Karola.  Innym razem trafi na inne. Skala , jej natężenie będzie sterowana zawsze z poziomu rozdającego karty.

Jak pisałem tu bardziej chodzi o przyjęcie ustawy o mowie nienawiści niż o samego elekta.

Hejt na dziecko ma jedynie przekonać że jednak jakieś ograniczenia są konieczne.

Pokazać powinien ale. 

- pod karą 100 pasów na d*pę przykazać ze mają stać jak trusie i nic nie robić.

- ubrać to towarzystwo jak Bóg przykazał 

- wszelkimi sposobami uświadomić że tatuś został pierwszą osobą w państwie i to bardzo zobowiązuje.

A że żoną załapała w wieku 16 lat , nie strugać głupka tylko przyznać. Większość pisowskich babek na 16 latkę z brzuchem którą zobaczy na ulicy i  byka z tatuażami powiedziałaby że to patologia a tu się cieszą że super rodzina prezydencka. Ot siła propagandy i zakłamanie.

• Sad 1
Opublikowano
7 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Marta jest dorosła i może robić co sie chce i kiedy sie chce. Do tego nie jest ani pierwszą damą ani córką urzędującego prezydenta, nawet nie jest osobą publiczną. Może się parzyć z kim chce i kiedy chce. Nigdy też nie głosiła prawicowych haseł. Jak już szukasz kogoś w pisie to Dominika Chorościńska czy jakoś tak.

Eee, tam, ta od Schreibera lepsza xD

• Haha 2
Opublikowano
28 minut temu, Agrest napisał(a):

Konfa jest na fali. W jej interesie jest by wybory odbyły się w terminie i wówczas  ma wynik porównywalny z pis i po a nawet może minimalnie No.1

To jest kwestia dyskusyjna. Pis ma już dość potężne media konfa nie ma nic. Ciężko im będzie. Cały czas choć już teraz to nie ma większego sensu ale podtrzymuję zdanie, że gdyby wygrał Trzaskowski dla konfy było by lepiej bo pis by osłabł. Ale Kaczyński ograł chłopców z konfy właśnie miedzy innymi dzięki dość dużej sile medialnej. Jak się Mentzen wahał poparciem czy atakował Nawrockiego za mieszkanie to natychmiast pisowskie media wsiadały na niego tak jak z tym piwem w Toruniu i musiał się zaraz nawracać na pisowskie tory. Mentzen mógł wybrać łatwiejszą drogę i zdecydowanie potępić dwóch kandydatów tak aby jego wyborcy nie głosowali na Trzaskowskiego i Nawrockiego. Wygrał by Trzaskowski i długo falowo to by było dla konfy lepiej. Ale że ludzie konfy nie  mają doświadczenia politycznego i jeszcze dużo musza się uczyć wybrali trudniejsza drogę. A teraz wzmocniony pis i jego pisowskie media będą pilnować by konfa nie przekroczyła nastu procent.

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Słabe to. Nie idź tą drogą.

A niby czemu? Ubodło wyznawcę?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
59 minut temu, hubertuss napisał(a):

Widać bredzisz nie moja wina. Piszesz jakieś dyrdymały  o Olku o gazetach a hejt to hejt/

oki wezmę poprawkę i będę pisał do ciebie najprościej jak się da. Może jak do Forresta Gumpa czy to też będą za wysokie progi? Man nadzieję, że nic Hawkinga nie czytałeś, to dopiero byłyby brednie dla ciebie

Opublikowano
16 minut temu, Ulman napisał(a):

Pokazać powinien ale. 

- wszelkimi sposobami uświadomić że tatuś został pierwszą osobą w państwie i to bardzo zobowiązuje.

A że żoną załapała w wieku 16 lat , nie strugać głupka tylko przyznać. Większość pisowskich babek na 16 latkę z brzuchem którą zobaczy na ulicy i  byka z tatuażami powiedziałaby że to patologia a tu się cieszą że super rodzina prezydencka. Ot siła propagandy i zakłamanie.

Nawet zgrabnie to podsumowałes.

O tatuażach tu pisał jeden wyznawca....jakoś przestały mi przeszkadzać....🤭

Opublikowano
18 minut temu, Ulman napisał(a):

Pokazać powinien ale. 

Co znaczy ubrać jak bóg przykazał, bo wiesz jest coś takiego jak gust i moda. I wcale obecną moda nie musi być zbieżna z gustem. A ja nawet twierdzę że moda to komercja dla ... osób kierujących się tylko zdaniem innych.

Dziecko w wieku 7 lat, jakbyś na to nie patrzył ma być dzieckiem, spontaniczne radosne, a nie tresowaną małpą na salonach. Sztuczność to coś co powinno być napiętnowane.

Co nie podobało Co  się w zachowaniu dziewczynki? Swojemu przyjebał byś profilaktycznie by nie w głowie było jej uśmiechanie się do ludzi?

Co do żony to kto strugał głupka ża wziął kobietę z balastem?

Nie jeden facet chodzi jak pies koło suki by mu dała a potem głosi że mu dała i rozpowiada że łatwa była. A ten wziął kobietę na którą pewno byś z pogardą spojrzał.  To należy mu wyrzucać?

Opublikowano
1 godzinę temu, Takeda napisał(a):

ak mawiał mój polonista, brydż to gra  dla inteligentnych i  salonowa, więc i można nawet wypada grać często. A jak to brzmi. Mam znów spotkanie koła brydżowego, czyż nie lepiej niż idę na wódkę? A jak rozum nie będzie domagał to jako pretekst kop-baśka tyż dobrze brzmi😉

ale u mnie pretekst ïdé na karty"nie przejdzie. Zbyt to trywialne i budzi podejrzenia. 🤣 

Opublikowano
39 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Eee, tam, ta od Schreibera lepsza xD

Jedno trzeba jej przyznac puszcza się tylko z prawicą🤣. Szkoda tylko córki że ma tak głupią matke. Ojciec powinien pozbawić ją praw rodzicielskich.

32 minuty temu, Ulman napisał(a):

A niby czemu? Ubodło wyznawcę?

Wiem że d*pa piecze po wyborach ale chociaż przyjmijmy, że dzieci to nie ruszamy i nie trzeba na to szukać głupich wymówek.

Opublikowano
16 minut temu, Agrest napisał(a):

Co znaczy ubrać jak bóg przykazał, bo wiesz jest coś takiego jak gust i moda. I wcale obecną moda nie musi być zbieżna z gustem. A ja nawet twierdzę że moda to komercja dla ... osób kierujących się tylko zdaniem innych.

Dziecko w wieku 7 lat, jakbyś na to nie patrzył ma być dzieckiem, spontaniczne radosne, a nie tresowaną małpą na salonach. Sztuczność to coś co powinno być napiętnowane.

Co nie podobało Co  się w zachowaniu dziewczynki? Swojemu przyjebał byś profilaktycznie by nie w głowie było jej uśmiechanie się do ludzi?

Co do żony to kto strugał głupka ża wziął kobietę z balastem?

Nie jeden facet chodzi jak pies koło suki by mu dała a potem głosi że mu dała i rozpowiada że łatwa była. A ten wziął kobietę na którą pewno byś z pogardą spojrzał.  To należy mu wyrzucać?

Ubrać należy schludnie a nie każdy wuj na swój strój. Najstarszy miał marynarkę jak wór , ze 2 rozmiary za dużą. Ogólnie dzieciaki sprawiały wrażenie nie specjalnie zadbanych. Ot bylejakość. Nawrocki ma dobrze dopasowane garnitury, małżonka wyglądała poprawnie ale synowie to już dziadostwo, szaro buro i nieświeżo. Od rodziny prezydenckiej trzeba wymagać więcej. 

Dziewczynka może ma temperament ale powinna mieć wpojone że na te kilka minut ma stać spokojnie choćby się paliło. To jest częścią wizerunku nowego prezydenta. Wyznawcy usprawiedliwią wszystko ale to była niedoróbka. To się nie powinno wydarzyć. 

A co do Pani Prezydentowej - że zaszła  w wieku 16 lat to fakt.  Wiatropylna nie jest. W najlepszym razie i braku szczęścia był to jej pierwszy raz ale to wersja optymistyczna i mało prawdopodobna. Tak czy owak - pisowskie dewoty widząc brzuchatą 16 latkę przypinaja łatkę puszczalskiej gówniary a tu jest wszystko za***iście ok , zgodnie z wartościami i patriotycznie. Zaprzańcy, tfuuuuu!!!

Opublikowano
5 godzin temu, mirro napisał(a):

Generalnie świat jest zły. I fater tego dziecka powinien się liczyć z możliwością wylania wiadra pomyj również na jego latorośl, bo na niego samego wylało sie oberwanie chmury. I teraz pytanie, czy postawienie dzieciaka obok siebie było spontaniczne, czy wynikało z k**ewskiej kalkulacji. Miało ocieplać i utrwalać wizerunek ojca, wspaniałej rodziny, czy dzieciak tam stał bo nie mieli go z kim w domu zostawić? Jeśli zaś to pierwsze, to niech ojciec teraz wytłumaczy dzieciakowi dlaczego ( pomimo teho że to katolicki kraj) jakieś zjeby hejtują go w internecie. taka rola ojca . 

🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

4 godziny temu, Siedzacybyk napisał(a):

Czy wy usprawiedliwiacie hejtowanie kilkuletniego dziecka?! Czytam i oczy przecieram ze zdziwienia, według lewackiej strony można hejtować, bo dziecko stało przy przyszłym prezydencie??? A co ma za znaczenie czy ocieplalo wizerunek czy nie, nie znamy zalozenia czynu! nawet jesli miało cokolwiek robic, to nie wolno nam, nikomu o takim malym dziecku zle mowic! k....a ! jesli jak hubertus wspominasz, byl tam na prosbe ojca, to hejtujcie ojca! usprawiedliwiacie zezwierzecenie sceny politycznej, gdzie nie wazne kogo, ale rozszarpalibyście tylko dlatego, że jest z przeciwnej partii! Wy którzy chcieliscie przepchnac ustawe o mowie ninawisci, najwiecej nawołujecie do nienawisci! No chyba zaraz rzygne !

gorsi od tych patusów są ci co ich usprawiedliwiają 

nienawiść po stronie peowskiej, nakręcona przez tuska i jego media jest tak wielka, że gdyby dać im broń, to mamy rwandę w polsce

– Skradła show ojcu i słono za to zapłaciła. Hejt wylewa się wiadrami. Na dziecko. Małą dziewczynkę, która za plecami ojca cieszyła się sobą i ważną chwilą dla rodziny. Miała i ma do tego prawo. Jej radość i ekscytacja były ujmujące, dziecinne, szczere i prawdziwe. Kasia jest cudem – powiedziała Joanna Racewicz.

– Pewnie nikt nie kazał jej stać na baczność. Może właśnie dlatego została "oskarżona" przez wysoki trybunał oburzonej, jak to mówią: "elyty" o radość, o wygląd, zachowanie i całokształt. Możecie się nie zgadzać z jej ojcem, być wściekli, że wygrał wybory, sfrustrowani całą kampanią. Ale, litości, zostawcie w spokoju tę dziewczynkę. Wy, tacy mądrzy i wykształceni wyżywacie się na niewinnej istocie? Serio? To podłe do cna – podsumowała dziennikarka.

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
57 minut temu, Ulman napisał(a):

Pokazać powinien ale. 

przyjebać się o ubiór, ty to musisz być przyjemniaczek 

• Like 1
Opublikowano

No i widzisz, to jest właśnie to dziadostwo i bylejakość. To jest rodzina prezydencka a nie przedstawiciele pisowskiego proletariatu ubrani na wiejskim targu. Tu trzeba wymagać poziomu międzynarodowego a nie powiatowego szyku.

• Haha 1