Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
41 minut temu, jacus napisał(a):

21 bede w lubelskim -podjedziesz do kazimierza ??

nie, czesciej wnuki odwiedzac...tak zeby wiedzialy jak wygladasz.

to nie ja -to na fb juz latalo i odkryli manipulacje..

ja nie siedze -jak wy- w jednej pseudo-prawicowej bance ..

Stać cię wogóle by tam coś zjeść? Czy wszystko podatnicy sponsorują? Chyba nie odpier**lisz numeru z termosem i kanapką?

Sołtys waszej małej polski ogłosił jakąś paradę smoków i innych okazów. Tu mógłbyś się pokazać a nie Kazimierz nawiedzać.

Tam już mają trzy krzyże na pamiątkę zarazy. Czwartego stawiać nie chcą

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał(a):

Według ciebie to dobrze czy nie?

Lepiej jak KOKO , ale zapamiętaj to ja z PiSu a ty popierasz  Konfederacje jak tu k**wa pogodzić się pytam .

Opublikowano
4 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

W podręcznikach od historii będzie na pewno 😛

Trzaskowski też jako najkrócej urzędujący samozwańczy prezydent 😉

On nawet sam złożył ślubowanie i ogłosił żone pierwszą damą🤣🤣.

• Like 2
Opublikowano

https://fb.watch/z-8umhcTsd/

kamiński orze Tuska no patrzcie 

2 godziny temu, Ulman napisał(a):

@Roman176, coś dla ciebie.

20250603_181112.jpg

też mam coś dla ciebie 

Może być zdjęciem przedstawiającym 2 osoby i tekst „-Dlaczego masz czerwone oczy synu? -Bo paliłem zioło. -Nie kłam. Płakałeś, bo wciąż nie umiesz redukować biegów z międzygazem!”

a to dla twojego obrazka 

a. Il deviare da un determinato percorso, cambiamento di direzione; più che l'atto di lasciare la via ordinaria, indica il fatto di seguire una via diversa: durante il viaggio da Roma a Milano, ho fatto una d.

a tu dla wszystkich platformowców  i lewicy 

https://www.facebook.com/reel/693400920108086

Opublikowano
14 godzin temu, witejus napisał(a):

Nie kłam, niema żadnych papierów, notariusze stwierdzili że wszystko jest zgodne z prawem

Później się dziwicie, że was nazywają ciemnotą. Ty nie masz wstydu takie brednie pisać? Nie ma papierów. Człowieku jest akt notarialny gdzie Nawroccy podpisali sami ze sobą jest zobowiązanie do utrzymania aż do śmierci i wyprawienia pogrzebu. Więc jak nie ma papierów? Jacy notariusze? Ci co ten szwindel firmowali?

14 godzin temu, Krzysztof81 napisał(a):

W sprawie rzekomego sutenerstwa podobnie -nie ma żadnych papierów ani wiarygodnych świadków. Wszystko jakieś pomówienia.

Gdyby byli świadkowie to od razu by śpiewali razem z Tuskiem we wszystkich kanałach.

Przecież Nawrocki pracował w hotelu nie 100 lat temu tylko kilkanaście. Jaki problem znaleźć portierów, pracowników hotelu czy jakieś qrwy tzn sexworkerki które by to potwierdziły. W hotelu jak tam dorabiał przewineły się tysiące osób i nie ma ani jednej osoby, która by to potwierdziła? Przecież PO dała by kase za zeznania, gdyby to była prawda to zaraz całe stado k**ew by się zleciało, albo chociaż sprzątaczka z hotelu czy inny pracownik, a nie ma nikogo.

W sprawie sutenerstwa nie ma papierów to fakt jest tylko słowo przeciwko słowu. Jest pozew Nawrockiego ponoć są jacyś dwaj świadkowie i to nie ten wasz Muran. Czas pokaże.  Natomiast na numer z mieszkaniem jak najbardziej papiery są. 

10 godzin temu, Krzysztof81 napisał(a):

Nie będzie żadnych wcześniejszych wyborów czy zmian rządu. Tam siedzi 460 posłów plus tysiące znajomych, rodzin, którzy zarabiają miliony obsadzając różne stołki w urzędach i spółkach skarbu państwa. Nikt na to z KO nie pójdzie żeby stracić koryto. 

Zagłosować za votum nieufności dla własnego rządu to tak jakby zagłosować za własnym zwolnieniem z pracy, bez gwarancji, że się wróci.

Prezes to doskonale wie i gra pod publiczke.

Jeśli robieniem z siebie idioty nazywasz tę grę pod publiczkę to Kaczyński w potyczce z Mentzen świetnie wypadł jako ten idiota. Mentzen go zaorał ostatnim wpisem i filmikiem z Dudą który mówi o frajerach czy tam idiotach. Kaczyńskiemu nie służy rząd techniczny kiedyś się zaorał człowiekiem z tabletu dzisiaj zaorał go Mentzen.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, hubertuss napisał(a):

jest akt notarialny gdzie Nawroccy podpisali

Idioto, dalej szczujesz i plujesz?jest akt notarialny który jest zgodny z prawem, co potwierdzili notariusze. A ty jesteś jakąś wyrocznią że kwestionujesz prawników, bo ci nie pasuje ich opinia?Poczekaj aż nierząd tuska szlag trafi, zmieni się prokurator, minister sprawiedliwości to zobaczysz jak deronety i tefałeny będą odszczekiwać kłamstwa.Śmiej się do rozpuku bo tyle tylko potrafisz, ty nawet kłamać nie umiesz niedołęgo.

Edytowane przez witejus
  • Like 1
  • Haha 1