Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
17 minut temu, Desperado napisał(a):

Trzeba być skończonym kretynem by uwierzył że ktoś na wizji coś bierze, chciał sprowokować trzaska do poddania się testom i tyle.

Trzeba być skończonym kretynem by myśleć, ze Trzaskowski by na ten tani chwyt poszedł i testy zrobił. Tu chodziło o przypodobanie się najmłodszym.

Opublikowano
8 minut temu, Roman176 napisał(a):

zapomniałeś jeszcze o tusku zwany murański , i worku ziemniaków 

@hubertuss słychać wycie znakomicie 🤣

Wiele osób nie licząc tych ,pisiorow,,mówiło przed wyborami że jak przegra Trzaskowski z tym kandydatem to on i Tusk są politykami skończonymi...czekam na realizację.Dwa razy z rzędu przegrać z pisem🤣a drugim razem jak to oni twierdzili powiedzmy z przestępcom😄

Opublikowano
36 minut temu, hubertuss napisał(a):

Co wy z tym Muranem nowy wasz idol? Chodzi o mieszkanie a numer z nim jest w pełni udokumentowany.

Jakiego Murana ocknij się? Na numer z mieszkaniem są papiery podpisy. O ile prostytutki to jest brak dowodów o tyle numer z mieszkaniem jest w pełni udokumentowany.

po pierwsze Murański to ekspert Tuska, a po drugie, głosujesz na Trzaskowskiego to używaj odpowiedniego języka, nie prostytutka tylko sexworkerka🤣

21 minut temu, hubertuss napisał(a):

Ja nigdy nie byłem w żadnej partii.

A momentami gadasz jakbyś w KO duszę zastawił

2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Bo to stara lewica, zupełnie coś innego niż to co teraz nazywa się lewicą.

, jak to powiedziała moja siostra, całe życie głosowałam na lewicę bo serce mam po lewej stronie, ale żukowska i spółka mi to serce wycięła.

1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

Trzeba być skończonym kretynem by myśleć, ze Trzaskowski by na ten tani chwyt poszedł i testy zrobił. Tu chodziło o przypodobanie się najmłodszym.

A tak zachwalałeś pomysł by obywatelski w trybie wyborczym się sądził, takie same kretyństwo, pułapka dla ćwierćinteligenta

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
hubertuss napisał:

Była żona czy tam partnerka NIkosia wniosła proces o zniesławienie. I kolejne brudy będą prane.

Iii tam jest legenda to chce na niej kasę robić jak na jutubie. Nic z tego nie będzie a jeszcze skakanie w czasie wyborów? Bez sensu. Jeszcze parę osób z tamtych czasów żyje to wszelka maść syfu będzie musiała pozostać ukryta. Nikoś to był gnój i żadne Batyry tego nie zmienią.

Opublikowano

Skończony Trzaskowski będzie żył lepiej niż wielu z nas wiec luz

Ale tutaj widzę sufit na łeb się niektórym spier. 

Posłowie PiS i Konfederacji chcą odwołać Trzaskowskiego. Czy Prezydenta Warszawy czekają kolejne wybory? Tym razem referendum

2 minuty temu, Takeda napisał(a):

po pierwsze Murański to ekspert Tuska, a po drugie, głosujesz na Trzaskowskiego to używaj odpowiedniego języka, nie prostytutka tylko sexworkerka🤣

A momentami gadasz jakbyś w KO duszę zastawił

, jak to powiedziała moja siostra, całe życie głosowałam na lewicę bo serce mam po lewej stronie, ale żukowska i spółka mi to serce wycięła.

A tak zachwalałeś pomysł by obywatelski w trybie wyborczym się sądził, takie same kretyństwo, pułapka dla ćwierćinteligenta

Ale Murąński tu niema nic do tego mieszkania na ten przekręt jest masa dokumentów.

Tak jak wy gadacie jak byście dla pis duszę stracili.

Co do obywatelskiego i prostytutek to akurat nie wzięło się znikąd. Nawet on sam nie zaprzeczył, ze nigdy tego nie robił tylko, ze wykonywał obowiązki.

• Haha 2
Opublikowano
4 minuty temu, MariuszDe napisał(a):

Wiele osób nie licząc tych ,pisiorow,,mówiło przed wyborami że jak przegra Trzaskowski z tym kandydatem to on i Tusk są politykami skończonymi...czekam na realizację.Dwa razy z rzędu przegrać z pisem🤣a drugim razem jak to oni twierdzili powiedzmy z przestępcom😄

Ale dlaczego skończonymi? Ludzie gorszych wybierają do sejmu. Mają większość mogą rządzić w 2,5 roku idzie góry przenieść i niejednego utopić albo wynieść. 

Tylko nie wiem czy Tusk to ogarnie bo wczorajsze jego wystąpienie to beznadzieja totalna, chyba mu ci sami ludzie to pisali co piszą przemowy Kaczyńskiego  i jak nie zmieni podejścia to lwiątka starego lwa zagryzą bo chyba traci węch.

Opublikowano
6 minut temu, Takeda napisał(a):

Bo to jest pajacerka a nie lewica, brodaty dwumetrowiec ich niedługo pogrzebie ... Tamten jakby trochę przypominał stare SLD, lewicy której brakuje w Polsce ...

Opublikowano
5 minut temu, hubertuss napisał(a):

Posłowie PiS i Konfederacji chcą odwołać Trzaskowskiego. Czy Prezydenta Warszawy czekają kolejne wybory? Tym razem referendum

Ale po co to komu? Niech sobie rządzi w Warsiafce, niech stawia kible po 600tyś, rzeźby jaj, czy strefy wypoczynku z starych  palet po kilkaset tyś. niech sadzi niemieckie drzewka. Najważniejsze że dostał środkowy palec od społeczeństwa i od Polski wara

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Bo to jest pajacerka a nie lewica, brodaty dwumetrowiec ich niedługo pogrzebie ... Tamten jakby trochę przypominał stare SLD, lewicy której brakuje w Polsce ...

Tak Duńczyk będzie lewicą resztę wchłonie Tusek bo to też już taka centrolewica...

Opublikowano
5 minut temu, hubertuss napisał(a):

Ale Murąński tu niema nic do tego mieszkania na ten przekręt jest masa dokumentów.

Tak jak wy gadacie jak byście dla pis duszę stracili.

Co do obywatelskiego i prostytutek to akurat nie wzięło się znikąd. Nawet on sam nie zaprzeczył, ze nigdy tego nie robił tylko, ze wykonywał obowiązki.

Trzasku to w sumie jest chyba zadowolony, że nie wygrał.

Tak tak ja bronię pisu?, gdzie i kiedy?

A co do "aferki" z prostytutkami. Weź bo pierdzielisz gorzej niż świętojebliwy. 20 latek na bramce, przyszła pani do pana to zaprowadził, potem odprowadził i tyle. Nie dzwonił, nie załatwiał, nie brał dziesięciny. Jak taksówkarz przwiezie z lokalu do domu prostytutkę to też jest alfonsrem?

• Haha 1
Opublikowano
15 minut temu, hubertuss napisał(a):

To się i trzasek, i minister sportu rôwnież mogli poddać badaniu. Sądzę, że oni to dopiero młodzieży by się przypodobali ze swoimi wynikami. 

Opublikowano
1 minutę temu, MariuszDe napisał(a):

Tak Duńczyk będzie lewicą resztę wchłonie Tusek bo to też już taka centrolewica...

Duńczyk potrafi dobierać słowa, a te Żukowskie to się do konserwacji powierzchni płaskich nadają a nie polityki ...

Opublikowano
Takeda napisał:

Murański to ktoś kogo można było pokazać. Te dwa typy od dziennikarzy nie są związane z freak fightami. Ot taki misiu z parciem na szkło...

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Takeda napisał(a):

A co do "aferki" z prostytutkami. Weź bo pierdzielisz gorzej niż świętojebliwy. 20 latek na bramce, przyszła pani do pana to zaprowadził, potem odprowadził i tyle. Nie dzwonił, nie załatwiał, nie brał dziesięciny. Jak taksówkarz przwiezie z lokalu do domu prostytutkę to też jest alfonsrem?

Umknął ci mały wątek on brał za to kasę. A to już paragraf i są na to świadkowie i to wcale nie ten wasz Murański. Taksiarz bierze kasę za kurs on wg tych świadków brał kasę za załatwienie dziewczyny za kontakt do niej itd.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, MariuszDe napisał(a):

Grzebanie w kompromisie było błędem ja też tak sądzę powiem więcej gdyby wtedy w tym nie grzebali to pewnie by była 3 kadencja PiSu co nie zmienia faktu że ta niby wykształcona osoba pani dr. Jest zwykłym prostakiem ale jak to mówią "nie ma nic gorszego niż człowiek wykształcony ponad własną inteligencję" swego czasu obserwowałem profil następnej mądrej dr Sylwii Spurek i widziałem kto tam ja popiera była tam pani dr z Krakowa była też jakaś dr  rehabilitantka dr logopeda takze...

"nie ma nic gorszego niż człowiek wykształcony ponad własną inteligencję"

Nie można  przejść obojętnie bez komentarza. Nie wspominając @Ulman .

Następny . https://www.facebook.com/reel/723559097031708

Ludzi krytykujący córkę Prezydenta elekta . 

Edytowane przez galan99
  • Thanks 1
Opublikowano
2 minuty temu, DTaras napisał(a):

Murański to ktoś kogo można było pokazać. Te dwa typy od dziennikarzy nie są związane z freak fightami. Ot taki misiu z parciem na szkło...

jak murański jest misiem z parciem na szkło, to Nawrocki z mieszkaniem to nie afera tylko akt miłosierdzia

Opublikowano

Takeda napisał:

Aaaa skąd wiesz? Nawrocki nic nie mówił.

Opublikowano
Teraz, hubertuss napisał(a):

Umknął ci mały wątek on brał za to kasę. A to już paragraf i są na to świadkowie i to wcale nie ten wasz Murański. Taksiarz bierze kasę za kurs on wg tych świadków brał kasę za załatwienie dziewczyny za kontakt do niej itd.

Pamiętasz Cimoszewicza? Ile tam było świadków jakie dowody, a po kilku latach wyszło, że to kampania by pogrzebać go jako kandydata, skuteczna z resztą. 

Jakby pis takie rewelacje wyciągał na kogoś z KO to byś to wyśmiał. Ty już wydałeś wyrok, ja poczekam na sąd o ile będzie, bo sypie się ostatnio narracja.

Masz marek wełna podał się do dymisji bo nie chciał się podpisać pod audytem śledztw za czasów ziobry, bo wnioski w audycie są za daleko idące. 

Opublikowano
hubertuss napisał:

5 minut temu, Takeda napisał(a):

Taksiarz bierze za kurs nieco inną stawkę od dziewuchy i inną od bobka z dworca.

Opublikowano
52 minuty temu, Desperado napisał(a):

Trzeba być skończonym kretynem by uwierzył że ktoś na wizji coś bierze,

Trzeba być skończonym kretynem żeby na wizji pchać se coś do pyska i myśleć że nikt nie zauważy.🤣

• Haha 2
Opublikowano
6 minut temu, DTaras napisał(a):

Aaaa skąd wiesz? Nawrocki nic nie mówił.

no jak od kogo od świadków

4 minuty temu, DTaras napisał(a):

Taksiarz bierze za kurs nieco inną stawkę od dziewuchy i inną od bobka z dworca.

a jak jadą razem z dworca?

Opublikowano
7 minut temu, hubertuss napisał(a):

Ja pier**lę jaki ty masz zie...y umysł .

Prostytutki mogą  działać,  jedynie na własną rękę legalnie .