Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
6 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Ja czekam na truskawki od Tomusia 

Za późno, już zagłosowałeś xD a że wiem jak to nie licz na truskawki xD one są 🌈 jak to Rysiek mówi, mogą Ci jeszcze zaszkodzić xD

Opublikowano
14 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Zobaczymy jak zobaczy sukę z cieczką czy będzie taki groźny 😅😅😅

ten owczarek jest tęczowy więc lepiej uważaj :D 

• Haha 3
Opublikowano
15 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Zobaczymy jak zobaczy sukę z cieczką czy będzie taki groźny 😅😅😅

Oj uwiez mi że wyborcy pewnej opcji politycznej są dla niego ważniejsi niż jakaś tam suka, dobrze go wyszkoliłem xD

Opublikowano
Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Za późno, już zagłosowałeś, to nie da się Ciebie przekupić 🤣

Z PO to raczej za kartofle chorych ludzi w DPSie próbowali. 

Za truskawki to nie słyszałem.

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Z PO to raczej za kartofle chorych ludzi w DPSie próbowali. 

Za truskawki to nie słyszałem.

Na młode kartofle to mało kto poleci, 1zl/kg ... Sieradz kopie ...

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

W tym roku będzie kartoflany boom i ziemniaki za psi ch... 

Już są tego efekty ...

Zresztą, na bób w tym roku też nie liczę, nasiane jest sporo, jak 6zl/kg będzie to będzie dobrze. Fajnie że chociaż truskawa jak na razie się trzyma. Ale musi przyjść i taki rok, żeby tzw "skoczki" odpadły ...

Jak się je z kilku różnych misek,.to nawet jak jedna będzie pusta to się z głodu nie umrze...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
5 godzin temu, mirro napisał(a):

I co im napisali?

By stawić się do jednostki . Jeden to zdziwiony bo do rezerwy nie był brany od wojska . Dlatego dopytuje czy tylko w mojej okolicy taka zbieżność . 

Bo zapewnienia że wojsk nikt nie chce wysłać to z każdej strony ale jak popatrzeć na to ze polscy żołnierze z desantu ćwiczyli odbicie Homla na uryniee - to pytanie po co ?? Dlaczego nie ćwiczą np. ochrony Brześcia czy odbicia Włodawy ?

Opublikowano

Pewno Śląsk Niemcom oddamy, a że powierzchnia ma się zgadzać to na wschód ruszymy😉

Opublikowano
2 minuty temu, marks50 napisał(a):

By stawić się do jednostki .

Miały być cwiczenia w tym roku? To są. Ktoś im nadał przydział mobilizacyjny, to wołają żeby skompletować wyposażenie, przymierzyć mundury. Jezeli zaś od zakończenia ZSW nie byli na takich ćwiczeniach, to tym bardziej.

Nie sr** żarem. Desant sam, Homla odbijać nie będzie. Aćwiczyc se mozna co się w papierach zapisze. Chcesz Watykan? Będziesz miał Watykan.

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

Miały być cwiczenia w tym roku? To są. Ktoś im nadał przydział mobilizacyjny, to wołają żeby skompletować wyposażenie, przymierzyć mundury. Jezeli zaś od zakończenia ZSW nie byli na takich ćwiczeniach, to tym bardziej.

Nie sr** żarem. Desant sam, Homla odbijać nie będzie. Aćwiczyc se mozna co się w papierach zapisze. Chcesz Watykan? Będziesz miał Watykan.

Nie sam desant bo ćwiczenia były w Finlandii a Polacy robili za desant

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał(a):

. Chcesz Watykan?

a dlaczego nie kreml? :D 

1 minutę temu, Ulman napisał(a):

A ja mam to w .......

20250601_141004.jpg

który to program tv? :D 

Opublikowano
6 minut temu, nie napisał(a):

a dlaczego nie kreml? :D 

Bo na wieść że Polacy ćwiczą uderzenie na Kreml ruska propaganda osrałaby się na całego. Jeszce zmuszeni by zostali do wykonania uderzenia wyprzedzającego. Dlatego Watykan jest bezpieczniejszy.

• Haha 1