Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, racyl napisał(a):

Gdzie jest choć jeden migrant który ma kupioną wizę od PIS ?

jest i PiS ich ciągle pokazuje i straszy teraz nimi .....Niemcy ich cofają bo to nielegalni emigranci którym pis dala wizy 🤣🤣

• Like 1
  • Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano
Teraz, Ulman napisał(a):

pewnie na jakimś bazarze

To specjalnej komisji , służbom nie udało sie nikogo znaleść ?

Jak to jest, że teraz mamy większą dziurę budźetową niż za rządów PIS i nikt nie krzyczy że kraj jest zadłużany ?

Co się takiego stało /

Opublikowano
3 minuty temu, jacor73 napisał(a):

Miernota nigdy nie przestanie zadziwiać, jaka partia taki i prezydent

image.png

Bywał na zabawach za młodych lat czy siedział w domu przy mamie .

Opublikowano
7 minut temu, Ulman napisał(a):

No i poruchać lubi. Nie to co prezes Kaczyński 🤣

I git...kierunek prawidłowy a nie🌈 jak u rafałka który nagle srodowiska zmienił przed wyborami 🤭 tego jego sekta nie głosi oficjalnie. 

Opublikowano

Churchil palił cygaro przez cały czas, niekomu to nie przeszkadzało, nawet sie zachwycaja jego stylem bycia. Tutaj chłopina nikotyne zdrowiej, bo pod blone sluzowa, albo jak tabaka do nosa, to wszyscy narkomana z niego robia. To jest własciwe w tym swiecie, palenie, smarowanie dzisla, wciaganie nosem tabaki, a co jest niewlasciwe? juz sam nei wiem, czyli jak kupie tabake to nie bedzie wlasciwe jej uzycie, bo trzeba do nosa wciagnac? wedlug lewackiej ideologii jest to niewlasciwe zachowanie?! ok, palenie cygara? wlasciwe czy nie? no dobra, a chodzenie po ulicy w gaciach ze skory, obciagnietych na jadrach tak moco, ze widac szew moszny to jest moralne czy nie? zabawkami , ktore wkadaja w odbyt machaja na defiladach! ok, to na ulicy a to przed kamerami, no ale flage teczowa rafal hołubi , wiec nalezy przyznac ze jednak mu to nie przeszkadza. Wydaje mi sie ze lewakom przeszkadza wciaganie nikotyny nosem, jak np tabaki, ale gdyby przyszedl gosc w skórze czarnej z przeswitujacym rowem marianskim , to juz by nie przeszkadzalo? chora ta ideologi nowoczesnej, lewackiej europy, chora!

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

pokaż te fotki swoich zawalonych bud co miałes zrobić i pokazać na forum że to moje 🤣🤣🤣🤣🤣

Przysrałeś się do wujka i ciotki budynków jak by ci na nich zależało.

Zapytam może jak się zawalą to ci sprzedadzą.

Opublikowano (edytowane)

Dużo znam ludzi co są za po A jak PiS zaczął rządzić to im się urwało weźmy nawet ten kibel w Warszawie wyprodukowanie go może z 60 000 a Ludzie zapłacili za niego 600 Czyli ktoś na nim dobrze zarobił i się z kimś tam podzielił, właśnie dużo takich osób Znam że robota Warta z 30 000 a oni brali za nią 150

Edytowane przez Strongman
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał(a):

jest i PiS ich ciągle pokazuje i straszy teraz nimi .....Niemcy ich cofają bo to nielegalni emigranci którym pis dala wizy 🤣🤣

Nie szukamy nowych a tych którzy mają kupione wizy za czasów pis. Myślałem że jesteś bardziej  rozgarnięty

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

To tych co Niemcy z orkiestrą witali raczej .

Opublikowano
4 minuty temu, jacor73 napisał(a):

Miernota nigdy nie przestanie zadziwiać, jaka partia taki i prezydent

image.png

Chcą się bić honorowo niech się biją, gdybyś ich zaszedł na grzybach nic by ci nie zrobili, czego nie mogę powiedzieć o inżynierach a nie daj Boże żebyś był z koleżanką...

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, GRZES1545 napisał(a):

I git...kierunek prawidłowy a nie🌈 jak u rafałka który nagle srodowiska zmienił przed wyborami 🤭 tego jego sekta nie głosi oficjalnie. 

Toć prezes to też LGBT . Nie przeszkadza ci to? 

No i mylisz światopogląd z postawą osobistą. 

Edytowane przez Ulman
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)

Ale do tego dąży do tej zoofili baba wystawi d*pę pies zrobi swoje nie zdradzi nie odejdzie jej bo to niby najlepszy przyjaciel

Edytowane przez Strongman
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Przysrałeś się do wujka i ciotki budynków jak by ci na nich zależało.

Zapytam może jak się zawalą to ci sprzedadzą.

o wypierasz się swego gieeee jak typowy pisowiec 🤣...to co ty wujka budy i graty na af wstawiałes i się przechwalales co ty tam nie hodowales ....🤣🤣🤣🤣....czlowieczku kogo tu udajesz na forum i z czym do ludzi z tym rozwalającym się pierdolnikiem 🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Eeej, chwila, w skrócie LGBT nie ma zoofili xD

Wiesz ile 🐈 kotów jest w pałacu prezydenckim? 12 czarnych Kaczyńskiego 

Opublikowano (edytowane)

Krzysiu ja pamiętam tego knura przy drodze co tam stał i co go w galery miałeś 🤣🤣🤣🤣🤣...mnie tam gówno obchodzi co masz ,ale udajesz tu nie wiadomo kogo a prawda jest jaka jest i dobrze obaj ja znamy że nędza aż piszczy i tyle ...pisze tyko dla tego że miałeś zrobić i pokazać co oglaszales  na forum , kompromitujące fotki mojego gospodarstwa ,mało tego nalgales soltysikowi na PW że mnie znasz ....🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Strongman napisał(a):

Dużo znam ludzi co są za po A jak PiS zaczął rządzić to im się urwało weźmy nawet ten kibel w Warszawie wyprodukowanie go może z 60 000 a Ludzie zapłacili za niego 600 Czyli ktoś na nim dobrze zarobił i się z kimś tam podzielił, właśnie dużo takich osób Znam że robota Warta z 30 000 a oni brali za nią 150

A jak to było z tymi maseczkami, respiratorami, czy agregatami, tam już chyba grube miliardy poszły?

Ale sekciarze wygranej partii już o tym nie pamiętają.

Edytowane przez jacor73
Opublikowano
8 minut temu, GRZES1545 napisał(a):

Ojoj ale sie narobiło...to straszne naprawdę  🙆‍♂️

Nie no, wypowiedź na poziomie prezydenta europejskiego kraju🤣

Ale jacy wyborcy taki i prezydent🤭

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Bogdan_ja napisał(a):

o wypierasz się swego gieeee jak typowy pisowiec 🤣...to co ty wujka budy i graty na af wstawiałes i się przechwalales co ty tam nie hodowales ....🤣🤣🤣🤣....czlowieczku kogo tu udajesz na forum i z czym do ludzi z tym rozwalającym się pierdolnikiem 🤣

Co za d

Edytowane przez Krzysztof81