Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, dsbh napisał(a):

Grodzki brał łapówki podobno ale go nikt na tym nie złapał a poza tym to było dawno i nie prawda i wszyscy wierzą Grodzkiemu. Nawrocki coś tam robił podobno i wszyscy wiedzą że to prawda. To jak to jest ?

Ano tak to jest że Grodzki to elyta z platformy, a wiadomo jaka jest doktryna Neumana.Nawrocki jest z plebsu, gminu, motłochu, to trzeba go batożyć, bo się chamowi prezydentury zachciało.

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
20 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Jeżeli był/jest Alfonsem to tylko pisanie prawdy ... Nie zmyślanie bajek takich jak twoje ... 

W miejscu publicznym / przy świadkach ?? Oczywiście że bym mu to powiedział...

Jasne😂😂😂😂

Czasami bywasz zabawny.

Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał(a):

nikogo tu nie namawiam i nie pouczam na kogo ma głosować ...wyrażam jedynie swoje zdanie i gówno mnie obchodzi że ktoś jest durniem i głosuje na alfonsa i sutenera ...🤣

Masz jakieś dowody na to ? Jako adwokat :ph34r: wiesz, że bez dowodów to pomówienia i można za to beknąć. Kto będzie wtedy durniem ?

1 minutę temu, witejus napisał(a):

Ano tak to jest że Grodzki to elyta z platformy, a wiadomo jaka jest doktryna Neumana.Nawrocki jest z plebsu, gminu, motłochu, to trzeba go batożyć, bo się chamowi prezydentury zachciało.

W sedno. O to właśnie mi chodziło.

Opublikowano
Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

Jasne😂😂😂😂

Czasami bywasz zabawny.

Skoro Alfons jest niewinny to powinien zrobić pozew w trybie wyborczym i tyle ... A może to zrobić w trybie wyborczym... 48h i sprawa wyjaśniona skoro niewinny ...

Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Nie wtrącaj się jak dorośli rozmawiają...

Zabodło?

Nie wiesz jak naprawde na imie miał Jerzy Popiełuszko?

Oooo cieniutko. 

Jeszcze wyjaśni ci ze imie Alfons było dosyć  popularnym imieniem pochodzenia niemieckiego ale odkąd Dumas napisał powieść w której jej bohater o imieniu Alfons był sutenerem, te imie źle się zaczeło kojarzyć i praktycznie nie jest używane zwłaszcza w Europie chociaż w Ameryce pd zdarza się dosyć często.

😉

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, dsbh napisał(a):

Masz jakieś dowody na to ? Jako adwokat :ph34r: wiesz, że bez dowodów to pomówienia i można za to beknąć. Kto będzie wtedy durniem ?

W sedno. O to właśnie mi chodziło.

moje dwie siostry są profesorami prawa a córka i zięć jest prawnikiem więc się nie martw dam sobie radę w razie czego 🤣🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Skoro Alfons jest niewinny to powinien zrobić pozew w trybie wyborczym i tyle ... A może to zrobić w trybie wyborczym... 48h i sprawa wyjaśniona skoro niewinny ...

Pozwał szybciej przetwarzaj dane od rudego .

Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Giertych chce mu nawet pozew darmo napisać w ramach pomocy 🤣🤣🤣

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, galan99 napisał(a):

Pozwał szybciej przetwarzaj dane od rudego .

W trybie cywilnym, taka sprawa może trwać i 5 lat po wspaniałych reformach sądownictwa Zbyszka Zero ...

A w trybie wyborczym 48h i po sprawie, ale Alfons wie że jest winny ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Niby co?

Mało lotnie piszesz by zabodlo...

Nawet nie bezpośrednio do mnie...

Mało kiedy czytam co tam napisałeś...

Ale to przeczytałeś i skomentowałeś.

Gdybyś nie czytał to byś nie reagował pod moimi postami.

Czyli kłamiesz jak Trzaskowski😂😂😂

• Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

W trybie cywilnym, taka sprawa może trwać i 5 lat po wspaniałych reformach sądownictwa Zbyszka Zero ...

A w trybie wyborczym 48h i po sprawie, ale Alfons wie że jest winny ...

wtedy sąd by uznał że to prawda bo są zeznania świadków i ponoć nawet nagrania 🤣

Opublikowano
3 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ale to przeczytałeś i skomentowałeś.

Gdybyś nie czytał to byś nie reagował pod moimi postami.

Czyli kłamiesz jak Trzaskowski😂😂😂

Czytasz?

Nie zawsze.

Znowu konfabulujesz...

Jak Macierewicz...😆

Opublikowano
8 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

moje dwie siostry są profesorami prawa a córka i zięć jest prawnikiem więc się nie martw dam sobie radę w razie czego 🤣🤣🤣🤣🤣

A szfagier premierem

• Like 1
  • Haha 2