Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, kampl napisał(a):

Wlasnie to mnie ro***erdala w tym wszystkim. Przychodzi taki Nawrocki, z nikąd. Ma prezencję jak kółek drewna. Ogólnie słabe wrażenie, PiS mówi mój kandydat. I nagle jak z bicza strzelił 30,%. Tłum szaleje, wspaniały kandydat, w końcu bezpartyjny. Wady PiSu? To nie on, on przecież jest spoza. Takie trochę zakłamanie. Wygląda na to ze Równie dobrze małpą by zrobili te 30% . I wy tu chyba nie głosujecie na człowieka tylko na bądź co bądź niezłych specy od wizerunku którzy porobili badania i wyhodowali takie poglądy i takie zachowanie które dadzą wynik. Więc Karol to trochę taki bot. Zaprogramowali go na wynik

Dokładnie tak jak piszesz. 

Znajomy idzie głosować na PiS mówi. 🤯

Mówię jemu że to wybory prezydenckie a on dalej swoje bo PIS dał to głosuję na PIS. 🤦‍♂️😱

Zgrozo jak w tym kraju ma się coś zmienić jak ludzie mają taki tok myślenia. 🥴🤪😂🤣

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, witejus napisał(a):

Nazwisko?

No właśnie nie ma ... Może poglądy jakiegoś Stanoskiego były w miarę wyważone ... Na pewno nie Brauny, Memtzeny, Lewaki, Nawrocki czy Trzaskowski ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
Teraz, hubertuss napisał(a):

Tylko teraz czasy inne KK już tak ludzi w Polsce nie interesuje jak za Kwacha.

Tak na pewno nie, ale może interesują taką ilość -  np kilkadziesiąt tys osób przez których głosy może przerżnąć wybory.

Albo jak odmówił przyjęcia flagi LGBT. To trzeba mieć zmysł polityczny żeby tak zrazić jednych i drugich jednocześnie.

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nigdy nie byłem na bazarze z bobem ;) wszystko w hurcie z domu albo na Bronisze ;)

Tak myślałe, że takiemu biznesmenowi to nie przystoi. To ja 30 lat temu kartofle na bazarze sprzedawałem :).

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, jahooo napisał(a):

Wielka Wojna - może być ??

teraz to już wszystko może być bo IWS to w pierwszej chwili skojarzyłem że jakaś partia czy zdarzenie np "internowania wielkiej (tej pierwszej - "W"łaściwej Solidarności) albo coś w tym stylu ;) xD

no bez sensu a że u Ciebie to dopytałem bo u paru tu innych i w aż taki bezsens bym uwierzył :P

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Tak myślałe, że takiemu biznesmenowi to nie przystoi. To ja 30 lat temu kartofle na bazarze sprzedawałem :).

Po prostu za duże ilości xD nie znam bazaru gdzie by poszło 1200-1500kg bobu dziennie xD trzeba by mieć z co najmniej kilka stoisk żeby sprzedać taka ilość, chłopak który ode mnie brał 600-700kg dziennie na Szczecin miał 4 stoiska.

4 minuty temu, witejus napisał(a):

To masz odpowiedź, wybór między gównem a wyrzygiem.

Tylko sami sobie to robimy, zobacz na młodzież do 30rż, ono zobaczyli że jest coś innego, czy to Mentzen, czy Zandberg, zobaczyli po prostu inne możliwości, a stare pokolenie wojenka PO-PiS.

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

czy to Mentzen, czy Zandberg,

i wiesz co? ja nadal nie wiem który z nich gorsze zło? socjalista utopista czy feudał narodowiec? w odwrotnej kolejności ale to dla większej równowagi ;)

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, dysydent napisał(a):

i wiesz co? ja nadal nie wiem który z nich gorsze zło? socjalista utopista czy feudał narodowiec?

Ani jeden ani drugi, chodziło mi tylko o to że zauważyli inne możliwości niż POPiS ... Nie ma jakoś kandydata na takiego prezydenta który by jakoś pogodził jedna i druga stronę ...

Opublikowano
6 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

To tam @hubertuss musi mieć ciężko. Pewnie ma ksywe Tusk🤣🤣🤣

W Zakładzie Psychiatrycznym w Choroszczy bez zmian, wygrał PiS ;)

Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

Może współpacjenci nie dopuścili. To by wszystko tłumaczyło.

Nie no, były i jakieś głosy na Trzaska ;)

Opublikowano
hubertuss napisał:

3 minuty temu, wojtal24 napisał(a):

dal byś się pokroić za KO a piszesz ze jakieś ustawy przygotowali 😀😀😀😀 szczególnie jedna o zmianie stawiki zdrowotnej dla przedsiębiorców gdzie nie było jednogłośności w całej koalicji i by sie rozpadła koalicja przez tą ustawę Tak z ciekawości Tobie ktoś płaci za tą propagandę? (Było by to zrozumiałe że dla pieniedzy) czy tak sam z siebie bo zarówno jedni I drudzy nie są idealni i jedni I drudzy za 3 tygodnie będą mieli obywateli w d*pie a Ty się nakręcasz tylko po co ? no chyba że jesteś posłem KO ?

Ale to ty przebierałeś nogami do wyborów na jesieni nie ja. Piszesz, że się nakręcam piszesz o mnie nie masz argumentów. To kto się tu nakręca jak nie ty. Jakie ustawy u Dudy nie były tego rządu to weto lub trzeba było coś dokładać by Duda nie miał możliwości. Bo to by było nie popularne jak z rentą wdowią.

Ja nie przebieram nogami o wyborach tylko stwierdziłem że pewnie będą kolejne wybory za nasze pieniądze. Każda wladza zarówno tą z prawa jak i z lewą ma swoich wyborców w głębokim poważaniu tydzień po wyborach i tyle w temacie. jestem zwykłym obywatelem i spelnilem wczoraj tylko swoj obowiazek. a Ty się nakręcam jak byś był opłacanym trolem KO na AF Co do veta Dudy na 1066 ustaw zawetował 9 w trakcie całej kadencji 5 zavetował ostatnio i jest to ustawa o języku śląskim. farmaceutyczna o pigułce, o zmianie stawki zdrowotnej ale tu nie było jednogłośności w koalicji rządzącej nawet, o komisji w sprawie wpływów rosyjskich i budżetowa

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

To tam @hubertuss musi mieć ciężko. Pewnie ma ksywe Tusk🤣🤣🤣

Jesteś po prostu trolem który potem ma pretensje o to co socjologowie zbadali i twierdzą o typowym wyborcy pisu. Ty to utożsamiasz. A z tej Choroszczy tak się nie nabijaj nigdy nie wiadomo co kogo spotka i co komu pisane.

A tym czasem w Rumunii Putinowski pachołek przegrał. naród się tam opamiętał i u nas się opamięta. 

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

A gdzie to sprawdzić?

Musisz sobie wyszukać odpowiednią komisję na stronie PKW, dla Psychiatryka w Choroszczy jest osobna.

Ale jak patrzę to niektórzy nie myślą ... PiS chciał nam wybudować ekspresówkę pod oknami, na spotkaniu pelna sala gimnastyczna ludzi, wszyscy na nie, a potem lecą głosować na ten właśnie PiS ...

Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Musisz sobie wyszukać odpowiednią komisję na stronie PKW, dla Psychiatryka w Choroszczy jest osobna.

Ale jak patrzę to niektórzy nie myślą ... PiS chciał nam wybudować ekspresówkę pod oknami, na spotkaniu pelna sala gimnastyczna ludzi, wszyscy na nie, a potem lecą głosować na ten właśnie PiS ...

Faktycznie, potwierdza się. W Suwałkach tak samo - nieznacznie pis - psychiatryk, po- więzienie.

Białystok tak samo.

Opublikowano

Gdyby te 30 % zdobył Bocheński ok rozumiem wyborcy pisu. 

Gdyby to Mentzen miał 30 % a Batyr 15 zrozumiał bym ludzie na prawicy chcą czegoś nowego.  Ale to, że 30 % głosowało na alfonsa gangusa który wyłudził od dziadka mieszkanie czyli moralne dno to już nie rozumiem. Wielu tu pisze, że w kraju nic się nie zmieni. Jak ma się zmienić jak ludzi nawet nie to co każdy obiecuje bo każdy obiecuje. Ale nawet jakieś moralne cechy kandydata mają gdzieś. Co powinno być podstawą do sprawowania tego urzędu. Bo co by nie pisać żaden kandydat oprócz Nowogrodzkiego nie jest takim moralnym dnem. A jak pisałem obiecuje każdy.

Opublikowano
26 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

W Kłodzku wszystko zalała woda. Premier miał to w chuju a i tak głosowali na Trzaskowskiego. Czyli to chyba nie ma znaczenia.

• Like 1