Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał(a):

to napisz skad jestes i ile masz dzieci -zapisze sobie to w kajeciku..wezykiem 😂

Do niczego nie jest Tobie to potrzebne , ponadto w dzisiejszej dobie internetu hejterów i wariatów nie brakuje. 

Opublikowano

od dawna wiadomo, ze ci nasi celebryci to potomkowie kacykow pzpr. naprawde, przestancie wypytywać o dzieci, bo to zaczyna byc dziwne malo smaczne. naprawde, algorytmy takie teksty wylapuja, wiec dajcie juz spokuj. algorytmy wychwytuja wyrazy ,ktore podlegaja kontroli.

Opublikowano

Sławomir Cenckiewicz
Podobno boją się tam wpisać swoich nazwisk w metryczkę - fakt! 
@cezarygmyz

To zresztą bardziej skomplikowane, bo już samo wyjęcie teczki procedury postępowania sprawdzającego (PPS) jest ewidencjonowane - kto zamawia, archiwista odnotowuje przekazanie teczki i tworzy w systemie „zastawkę”. Potem - już po przekazaniu z archiwum do adresata, jeśli ogląda ją naczelnik, dyrektor czy ktoś wyżej, musi to zostać odnotowane. 

Teczka „PPS” 
@NawrockiKn
 została poddana analizie pod kątem wyciągnięcia starych spraw i tym go skompromitowania. 

Był podobno spór czy jechać z PPS Nawrockiego do KPRM czy zrobić wyciąg i omówić wątki w formie notatki. Zwyciężyła koncepcja druga. Ona zapewnia minimalizację zostawianych śladów. A przecieki - naprowadzenia, pozwala przebrać w dziennikarskie dochodzenie. 

Powstała zatem notatka opierająca się na dawnej weryfikacji sprawy kawalerki, którą Nawrocki legalnie nabył od JŻ i podjął się opieki nad nim. Wpisał mieszkanie do swoich oświadczeń majątkowych. Składał wyjaśnienia i skrupulatnie to wykazywał w kolejnych postępowaniach sprawdzających ABW (Nawrocki od wielu lat - jeszcze za „pierwszego” Tuska, posiadał poświadczenie dostępu do informacji niejawnych). 

Koncepcja politycznych nadzorców ABW (wiem kto tym steruje, ale z ostrożności procesowej na teraz o tym nie napiszę) polega na zahaczeniu się na JŻ - emerycie, który popadł w przeszłości w konflikt z prawem (parę lat temu), by zbudować kolejną opowieść o „gangusach” wokół Nawrockiego którzy „dali mu chatę”. Cała opowieść o śledztwie dziennikarzy to legenda! 

W międzyczasie - w ostatnich 2 miesiącach - działy się dziwne historie… wokół JŻ (w swoim czasie wrócimy do tego). To na film! 

„Miasto” huczy o naradach ludzi służb (dziennikarzy?) przy Kieleckiej i wodowaniu sprawy do mediów. Ściany Kieleckiej nie są szczelne… gadali o tym na około! 

Wywołuje to spore perturbacje w samej Agencji bo wiedzą wszyscy, że wyciąganie najbardziej poufnych materiałów i wojowanie PPSem w kampanii wyborczej to jest „kryminał”! Za to idzie się do więzienia! Boi się tego - karnej odpowiedzialności - bardzo również szef DOIN ABW plk Jerzy Szafrański - z Poznania, który wie że miasto o tym i jego roli w sprawie huczy. 

To analogiczna sytuacja do Zarządu V SKW z którego ciekły i ciekną informacje do GW, Onet i TVN również z postępowań sprawdzających. W ten sposób opisano sprawę Szatkowskiego czy moją. Powstały nawet konta anonimowe które o tym pisały. Mamy wszystko udokumentowane i rola szefowej Zarządu V jest świetnie znana w środowisku. 

Po Końskich, zmianie sondażowej, kompromitacji Stróżyka z komisją, a tym bardziej po wizycie Nawrockiego w Białym Domu - nastroje w służbach są mocno rozemocjonowane. Są tacy co mają dość i gadają, jest armia niezadowolonych i wąska grupa politycznych czynowników którzy jadą na wózku w przepaść z 
@TomaszSiemoniak
 Kujawą i Stróżykiem (ten marzy o ucieczce w ambasadory!).

To co stało się w służbach za sprawą 
@donaldtusk
 jest czymś zupełnie wyjątkowym. Opinia publiczna się o tym dowie. Stąd musi być wyjątkowe panaceum na to bezprawie. I będzie! 

Tyle na dziś… w poniedziałek po południu lub we wtorek Onet opublikuje cz. 2 pasztetu (w środę była cz. 1)! Koordynują kartel medialny by wszyscy ruszyli „naprzód”. 

Musimy wygrać! By pod patronatem Prezydenta RP zatrzymać bezprawie i przygotować wielką reformę służb specjalnych! 

Uważajcie na prowokacje! 

Opublikowano

ktos czytal konstytucje ?? i to przed referendum ?? 😂 to bylo w 97 wiec nawet ja nie mialem internetu...a komputer w pracy sluzyl do pasjansa i tetrisa.🤣 ale komorka juz byla .

jak to szlo -z pamieci .prezydent powoluje sedziow trybynalu konstytucyjnego wybranych przez sejm ???

8 godzin temu, andrzej78 napisał(a):

Do niczego nie jest Tobie to potrzebne , ponadto w dzisiejszej dobie internetu hejterów i wariatów nie brakuje. 

hejterem tutaj jest kazdy a wariat suwalski jest raczej niegrozny. ten orawski nawet dzwonil do mnie 

bohaterowie w necie pizdy w swiecie -ot elektorat pis-u i konederacji.

Opublikowano (edytowane)
42 minuty temu, marulekk napisał(a):

A za tą ursulą stoi Soros a za nim....

aaaaaa za nim śmierć. Takie sa prawa natury i koleje życia ludzkiego.😂

7 godzin temu, nie napisał(a):

Musimy wygrać! By pod patronatem Prezydenta RP zatrzymać bezprawie i przygotować wielką reformę służb specjalnych! 

Uważajcie na prowokacje! 

Nie wiem czy się śmiać, czy płakać , czy po pogotowie dzwonić. Wielcy reformatorzy jak zwykle w formie.🤣

7 godzin temu, nie napisał(a):

Po Końskich, zmianie sondażowej, kompromitacji Stróżyka z komisją, a tym bardziej po wizycie Nawrockiego w Białym Domu - nastroje w służbach są mocno rozemocjonowane. Są tacy co mają dość i gadają

Służby mają jakieś nastroje? Są rozemocjonowane? A co może emerytury im chcą odebrać? 🤣 To na ciul nam służby rozemocjonowane? Rozgonić to w p.zdu, bo przecież do niczego się nie nadają.😂

@nie ja Cię proszę weź nie wstawiaj takich głupot, bo mi się zajady ze śmiechu porobią.😂

Edytowane przez mirro
Opublikowano

A ci to ma wspolnego z moim komentarzem?

Głosowałeś na ogórkowa?

W sumie właśnie zaczęło delikatnie padać. Wczoraj tylko pokropilo może dzisiaj poprawi bo prognozy są słabe 

Opublikowano
11 godzin temu, jacus napisał(a):

sprzedajne arbuzy-z wierzchu zieloni w srodku czerwoni ,pozniej szmata,kucyki i niemiec.. menazeria niezla 😂

ja zawsze glosuje na partie umiarkowanego postepu w granicach prawa.

2 godziny temu, jacus napisał(a):

bohaterowie w necie pizdy w swiecie -ot elektorat pis-u i konederacji.

Skoro jesteś taki odważny to powiesz wprost  na kogo będziesz głosował i głosowałeś ? Wstydzisz się czy boisz ? Przecież bohater jesteś.

58 minut temu, mirro napisał(a):

aaaaaa za nim śmierć. Takie sa prawa natury i koleje życia ludzkiego.😂

Zanim do tego dojdzie to wychowa albo już wychował swoich następców, którzy będą pilnować swoich interesów.

Opublikowano (edytowane)

Nooooo i wczoraj znowu Pan Prezydent nakrzyczał na mnie z telewizora. 😂 A ja strasznie tego nie lubię jak sie na mnie drze.

https://wiadomosci.wp.pl/tusk-skrytykowal-dude-prezydent-potrafil-jak-nikt-7152736991881920a

"Ponieważ to państwo, moi rodacy, zgodziliście się na tę konstytucję w referendum. Czytając ją tak, jak ją napisano, w swojej większości nie jesteście państwo ekspertami od interpretacji prawniczej. Nie jesteście państwo ekspertami od rozumowania prawniczego. Jest wielkim oszustwem ustrojowym wyciąganie z treści Konstytucji tego, czego nigdy w niej nie zapisano. Mówię to z całą mocą - podkreślił."

Yyyyy to ja po raz kolejny zapytam. A jak w przysiędze , którą składałem, jest napisane że mam stać na straży Konstytucji, to parę lat temu powinienem wziąć sprawy w swoje ręce i polegając na własnej ocenie naparzać po łbach wybrańców Narodu?

A Pan Generał Dominikowski, ten obok Premiera jak widzę ciagle w formie. Tak trzymaj Tomaszu. I do rychłego zobaczenia.

9 minut temu, jacus napisał(a):

Głosowałeś na ogórkowa?

Moja żona robi wspaniałą ogórkową, więc jak będzie głosowanie , to zagłosuję.😂

Edytowane przez mirro
  • Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał(a):

ktos czytal konstytucje ?? i to przed referendum ?? 😂 to bylo w 97 wiec nawet ja nie mialem internetu...a komputer w pracy sluzyl do pasjansa i tetrisa.🤣 ale komorka juz byla .

To co ty Jacuś nie czytałeś konstytucji? Taki światowy oczytany człowiek🤭 wstyd placek. Swoją drogą każdemu tu mówisz aby poczytał... 

Opublikowano
Godzinę temu, Qwazi napisał(a):

A czerwone flagi na kw PZPR to zgodnie z jakim prawem wieszał?

36 minut temu, Wpaw napisał(a):

To co ty Jacuś nie czytałeś konstytucji? Taki światowy oczytany człowiek🤭 wstyd placek. Swoją drogą każdemu tu mówisz aby poczytał... 

A ty czytałes ?Mam chyba gdzieś egzemplarz nieuzywany