Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał(a):

Booooo teraz jest czas ścigania PiSowców. 😂

A poprzednie 8 lat był czas jebania pisowców. Temat PO był ciągle nie na miejscu🤣

1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Znowu masz urojenia.

Za długo z lekarzami przebywasz i z tego któremu stawiają diagnozy, chcesz zostać tym który je stawia.

Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nawrocki zrobił co trzeba pod stołem i Trump kazał mu wy***rdalać ?? Widać szkolenie odbyte na kiełbasie w masarni się przydało xD o tak pewnie wyglądała wizyta u Trumpa, bo tylko tak PiSuar umie prowadzić politykę z Amerykanami ...

ale ciebie i tobie podobnym dupska pieką :D ile razy już dzisiaj zmieniałeś pampersa? :D 

Stanisław Janecki
Tak pięknej akcji zrobienia kompletnych durniów z największych buców wokół kandydata na prezydenta (tu Trzaskowskiego), jak po ujawnieniu zdjęć Trumpa z Nawrockim z gabinetu owalnego jeszcze w polskiej polityce nie było. Zaoranie, zezłomowanie, ośmieszenie. Przejdzie do historii.
Wiadomo, że zaplecze Rafała to żadne orły. Ale jednak tak się dać ograć sztabowi Nawrockiego…
Opadła mi szczęka. Stare wygi z Nowogrodzkiej znają lęki swych przeciwników, ich pogardę, ich skryte marzenia. I zagrali na tym wszystkim jak orkiestra symfoniczna.
Rozegranie w czasie puszczania kolejnych zdjęć i wypowiedzi, czym skłoniono wszystkich nieprzyjaciół do ostatecznego ośmieszenia…
Majstersztyk.

---------------------------------------------------------------------

Image

Image

Dariusz Matecki
Skrzypek na dachu, czyli metoda na niepoczytalnego. Donaldzie, sędziowie Trybunału Stanu tego nie kupią.

tusk zaorany, ale czego się spodziewać po partii po-łgłówków :D 

Opublikowano
35 minut temu, Wpaw napisał(a):

Może i klęczą ale do dzioba nie biorą🤭😁

Nie był bym tego taki pewien ...

26 minut temu, nie napisał(a):

ale ciebie i tobie podobnym dupska pieką :D ile razy już dzisiaj zmieniałeś pampersa? :D 

Ani razu ...  Tyle to spotkanie znaczy co spotkanie dwóch szympansów w zoo, poziom intelektualny rozmówców zresztą podobny ...

38 minut temu, nie napisał(a):

Ani razu ...  Tyle to spotkanie znaczy co spotkanie dwóch szympansów w zoo, poziom intelektualny rozmówców zresztą podobny ...

• Thanks 1
Opublikowano
19 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Ty widzę jesteś mega sfrustrowany ty już wiesz kto wygra. 😄

Jak na razie to ty ciągle powtarzasz że w czerwcu będzie słychać wycie zwolenników Pisu. Zastanawiam się skąd ta pewność, że twój idol wygra.

5 godzin temu, mirro napisał(a):

Takie były czasy, tak se ustawiliśmy swój przemysł i tak było wygodnie. Zbroić się nie zbroiliśmy ale też Rosja dużego zagrożenia nie przejawiała.

To może teraz nie płaczmy, skoro politycy rozpieprzyli wszystko co się dało.

2 godziny temu, mirro napisał(a):

Booooo teraz jest czas ścigania PiSowców. 😂

A kiedy będzie czas rozliczeń Koalicji ?

18 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nie był bym tego taki pewien ...

Powiedzmy że nie było ataku Rosji na Ukrainę hipotetycznie. Mamy do wyboru jako sojusznika Niemcy, USA i Rosję. Kogo społeczeństwo by wybrało ?

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, hubertuss napisał(a):

A dlaczego tylko dla co niektórych? Czyżbyś też chciał się dowartościować pokazując, że jednak inni według ciebie są gorsi? Którzy są to ci co niektóry co to chcą się dowartościować ci co są za pisem czy za ko a może ci od konfy? Następny od oceny innych się znalazł. Dowartościowałeś się tą złotą myślą?

A ja nawiązałem do tego wpisu

5 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

..

Toż chyba Wam sporo płacą, że tak się upodlacie i opluwacie

Pisząc:

3 godziny temu, andrzej78 napisał(a):

Dla co niektórych jest to jedyna możliwość dowartościowania własnej osoby.

Gdzie tu jest mowa o ocenie? A Ty  oczywiście interpretujesz to na swój sposób , odwracając  " kota ogonem " co i tak w konsekwencji jest przejawem  braku umiejętności czytania ze zrozumieniem treści powyżej dwóch wersów.  Jak w powiedzeniu " uderz w stół a nożyce się odezwą" .Wiem napisałem więcej niż dwa wersy ,dlatego uprzedzę twoją następną wypowiedź, nie mam urojeń i nie biorę dopalaczy .😁

Edytowane przez andrzej78
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, andrzej78 napisał(a):

A ja nawiązałem do tego wpisu

Pisząc:

A Ty oczywiście interpretujesz to na swój sposób , odwracając  " kota ogonem " co i tak w konsekwencji jest przejawem  braku umiejętności czytania ze zrozumieniem treści powyżej dwóch wersów.  Jak w powiedzeniu " uderz w stół a nożyce się odezwą" .Wiem napisałem więcej niż dwa wersy ,dlatego uprzedzę twoją następną wypowiedź, nie mam urojeń i nie biorę dopalaczy .😁

Ja niczego nie odwracam kota ogonem. Wyśmiewam tylko kolejnego mędrca co tu przyszedł i zabrał się za ocenę innych i tego kto się dowartościowuje a kto nie. Może to ty się dowartościowujesz tu bawiąc się w naczelnego recenzenta innych piszących.

53 minuty temu, dsbh napisał(a):

Jak na razie to ty ciągle powtarzasz że w czerwcu będzie słychać wycie zwolenników Pisu. Zastanawiam się skąd ta pewność, że twój idol wygra.

Sondaże są bezlitosne. Nawet w 2015 roku pokazywały, że zwycięzca się zmieni. Teraz nie pokazują tego. A żaden sztab nie ma jakichś przełomowych atutów by odwrócić losy kampanii zwłaszcza sztab Nowogrodzkiego. Który chce odebrać większe poparcie Trzaskowskiemu.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
3 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Ja niczego nie odwracam kota ogonem. Wyśmiewam tylko kolejnego mędrca co tu przyszedł i zabrał się za ocenę innych i tego kto się dowartościowuje a kto nie. Może to ty się dowartościowujesz tu bawiąc się w recenzenta innych piszących.

Dobrze że dodałeś " może" . Widzę że, naprawdę masz z tym problem , bo zamieściłem ogólnikowy nie spersonalizowany wpis ,a ciebie to szczególnie dotknęło i oburzyło ,czyżbym nieświadomie trafił w ego ????  Ponadto jest i to znaczącą różnica pomiędzy recenzją a obrażaniem i poniżaniem innych osób. 

Opublikowano
32 minuty temu, jacek1296 napisał(a):

To po co klęczą? Modlitwy to chyba jednak w innym kierunku.

Nie rozumiem czemu mnie pytasz?

Opublikowano
5 minut temu, andrzej78 napisał(a):

Dobrze że dodałeś " może" . Widzę że, naprawdę masz z tym problem , bo zamieściłem ogólnikowy nie spersonalizowany wpis ,a ciebie to szczególnie dotknęło i oburzyło ,czyżbym nieświadomie trafił w ego ????  Ponadto jest i to znaczącą różnica pomiędzy recenzją a obrażaniem i poniżaniem innych osób. 

Dodałem może bo nie jestem taki jak ty. To, że zamieszczasz jakieś ogólnikowe wpiy nie znaczy, ze nie oceniasz tym innych. A teraz po prostu palisz głupa bo cię wyśmiałem. I twoje wycieczki osobiste do mego ego nic nie zmienią. Bo jak już chcesz oceniać to nie ogólnikowo ale miej odwagę konkretnie.

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał(a):

A poprzednie 8 lat był czas jebania pisowców. Temat PO był ciągle nie na miejscu🤣

Zawsze jest dobry czas na j.banie PiSowców. Oni sa wprost stworzeni do tego. Aż grzech nie skorzystać. 

• Like 2
Opublikowano

Tak se oglądałem serwisów i ten wypad Nawrockiego do USA jest potrzebny , Sikorski raczej obecnie niema zbyt dobrych kontaktów z obecną administracja USA 

No i też poczytałem to forum to mimo mało logicznej polityki Trumpa to i tak to USA rozdaje karty 

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, hubertuss napisał(a):

Dodałem może bo nie jestem taki jak ty.

Mógłbyś jaśniej , bo wrzuciłeś dyskusję na swoje tory myślowe odjeżdżając tym sposobem w kosmos. Skoro nie jesteś taki jak ja .. , to znaczy że jesteś lepszy , tylko twój punt widzenia i rozumowania jest słuszny , nikogo nie obrażasz ( bo w zamyśle chcesz każdego mieszać z błotem ) . Czy o to tobie chodziło.? Ponadto nie mogę zrozumieć dlaczego tylko ciebie z całego forum to uraziło i dlaczego tylko Ty - ogólnikowy wpis ,będący jedynie tezą nazywasz krytyką,skoro nie na tam słowa oceny ?? Skąd się bierze takie wybiórcze postrzeganie rzeczywistości.🤪

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, dsbh napisał(a):

To może teraz nie płaczmy, skoro politycy rozpieprzyli wszystko co się dało.

Politycy swoje dołożyli, ale Naród również. Gdyby ktoś wcześniej chciał rozwijać zbrojeniówkę, to w polityce zostałby momentalnie wywalony na śmietnik. Wyborcy chcieli czego innego. Po zawieszeniu Zasadniczej Służby Wojskowej już powrotu do niej też nie było. Wszystko się rozlazło. Pieniędzy na gacie nie było a co dopiero na uzbrojenie.

3 minuty temu, jarecki napisał(a):

Tak se oglądałem serwisów i ten wypad Nawrockiego do USA jest potrzebny

Yyyyy jako kto tam sie objawił? 

4 minuty temu, jarecki napisał(a):

mimo mało logicznej polityki Trumpa to i tak to USA rozdaje karty 

Rozdaje ta karty jak chce i ma gdzieś wszelki9 umizgi. A ponieważ PiS już raz pokazał jak Pani Mosbacher potrafi ich szkolić, to widocznie kandydat obywatelski też potrzebuje tej tresury. Nawet zgłasza sie na ochotnika i merda ogonkiem. 

• Thanks 1
Opublikowano
41 minut temu, andrzej78 napisał(a):

Ty oczywiście interpretujesz to na swój sposób

Że ja?

Bo jakoś tak cytujesz, że się zastanawiam czemu sam sobie odpowiadasz..🤔

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Że ja?

Bo jakoś tak cytujesz, że się zastanawiam czemu sam sobie odpowiadasz..🤔

Zacytowałem jedynie  ciąg wypowiedzi ,aby kolega Hubertusa mógł lepiej zrozumieć .Ale niestety daremny mój trud.

Opublikowano
5 minut temu, mirro napisał(a):

yyyy jako kto tam sie objawił? 

Rozdaje ta karty jak chce i ma gdzieś wszelki9 umizgi. A ponieważ PiS już raz pokazał jak Pani Mosbacher potrafi ich szkolić, to widocznie kandydat obywatelski też potrzebuje tej tresury. Nawet zgłasza sie na ochotnika i merda ogonkiem. 

Dyskutować nie będę bo stosunek USA do Polski jest jednoznaczny , jesteśmy poddanym krajem i tu nic się nie zmieni , UE w najbliższych latach nic nie zaoferuje w kwestiach obronnych Nawrocki może być kontynuatorem polityki prowadzonej Dudy . Obecny rząd również to politykę kontynuuje poprzedniego rządu 

• Haha 1
Opublikowano
16 minut temu, jarecki napisał(a):

Tak se oglądałem serwisów i ten wypad Nawrockiego do USA jest potrzebny , Sikorski raczej obecnie niema zbyt dobrych kontaktów z obecną administracja USA 

No i też poczytałem to forum to mimo mało logicznej polityki Trumpa to i tak to USA rozdaje karty 

Jest potrzebny tylko nie wiadomo komu. Ponad 60 % Polaków ocenia negatywnie politykę Trumpa wobec Europy i Polski. Tylko 27 % jest za. Nawrocki rozmawiał z Rubio 8 sekund z przewodniczącym izby reprezentantów 10 sekund łącznie ze zrobieniem foty. Z Trumpem pewnie nie wiele dłużej. To nie wiem za bardzo komu to potrzebne bo chyba nawet Nowogrodzkiemu za bardzo się nie przyda. Przypomnę, że Duda aktualny prezydent Polski przyjaciel Trumpa po 7 godzinach lotu rozmawiał z Trumpem 7 minut.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, dsbh napisał(a):

Powiedzmy że nie było ataku Rosji na Ukrainę hipotetycznie. Mamy do wyboru jako sojusznika Niemcy, USA i Rosję. Kogo społeczeństwo by wybrało ?

USA można rozważać jako sojusznika gdy rządzi tam ktoś normalny, sojusze z Trumpem to jak sojusze z Putinem, a takie nam nie potrzebne ... 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, hubertuss napisał(a):

Jest potrzebny tylko nie wiadomo komu. Ponad 60 % Polaków ocenia negatywnie politykę Trumpa wobec Europy i Polski. Tylko 27 % jest za. Nawrocki rozmawiał z Rubio 8 sekund z przewodniczącym izby reprezentantów 10 sekund łącznie ze zrobieniem foty. Z Trumpem pewnie nie wiele dłużej. To nie wiem za bardzo komu to potrzebne bo chyba nawet Nowogrodzkiemu za bardzo się nie przyda. Przypomnę, że Duda aktualny prezydent Polski przyjaciel Trumpa po 7 godzinach lotu rozmawiał z Trumpem 7 minut.

Pytanie ile %Polakow wie coś więcej na temat owej polityki . Nawrocki nic nie załatwi ani teraz ani jakby ewentualnie został prezydentem jedynie może być jakimś łącznikiem między rządem a USA ale dobrze jest znać innych 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
2 minuty temu, jarecki napisał(a):

Nawrocki nic nie załatwi ani teraz ani jakby ewentualnie został prezydentem jedynie może być jakimś łącznikiem między rządem a USA 

Ja tylko przypominam że Prezydent nie prowadzi samodzielnej polityki zagranicznej, bo za nią odpowiada rząd. Ma to robić w uzgodnieniu z rządem.

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, jarecki napisał(a):

Pytanie ile %Polakow wie coś więcej na temat owej polityki . Nawrocki nic nie załatwi ani teraz ani jakby ewentualnie został prezydentem jedynie może być jakimś łącznikiem między rządem a USA ale dobrze jest znać innych 

Nie ważne ile wie ile nie wie. Słyszą co mówi i robi Trump i tak to a nie inaczej oceniają. Więc przydatność tej wizyty w kampanii jest mocno wątpliwa. To jest inny Trump inna polityka niż tak która była gdy Trumpa w kampanii odwiedzał Duda.

Poza tym polski rząd żadnego łącznika nie potrzebuje bo to oni wydają pieniądze i co najważniejsze to oni prowadzą politykę zagraniczną. A amerykanie rozmawiają z tym kto płaci i kupuje.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
1 minutę temu, jahooo napisał(a):

to jeszcze amerykanie będą zabiegac o rozmowy z Polską, a nie odwrotnie

Łooooo chyba do grila jakieś srogie piguły poszły?

• Haha 6