Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
58 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

widzisz, ja w twoim kierunku nigdy nie skierowalem posta. pisze o politykach, o tym co mi pasuje, co nie. mam prawo, sa politykami. spojrz na siebie, przeczytaj swojego posta i sie zastanow nad roznica. caly twoj wpis jest skierowany w moja osobe, a politykiem nie jestem. juz pisalem jackowi, teraz tobie odlowiem. nie bede odpowiadal na wasze zaczepki, glupie ataki, to nie moja bajka. pozwolisz, ze bede ignorowal wszystkie posty kierowane w moja strone. posze o politykach, sprawach politycznych, nie o sobie ani o was.

dopiero to zauważyłeś? nie mają nic, bo skąd, na obronę tego patologicznego rządu, więc muszą atakować tych co te patologie pokazują; nie przejmuj się sektą, najlepszy sposób na takich to wyśmianie ich

dzisiaj znowu dostali sraczki :D 

Image

The White House
President Donald J. Trump welcomes Polish presidential candidate Karol Nawrocki to the Oval Office.

Image

Image

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Siedzacybyk napisał(a):

widzisz, ja w twoim kierunku nigdy nie skierowalem posta. pisze o politykach, o tym co mi pasuje, co nie. mam prawo, sa politykami. spojrz na siebie, przeczytaj swojego posta i sie zastanow nad roznica. caly twoj wpis jest skierowany w moja osobe, a politykiem nie jestem. juz pisalem jackowi, teraz tobie odlowiem. nie bede odpowiadal na wasze zaczepki, glupie ataki, to nie moja bajka. pozwolisz, ze bede ignorowal wszystkie posty kierowane w moja strone. posze o politykach, sprawach politycznych, nie o sobie ani o was.

Nie zwracaj uwagi na tego trolla 🤮 jakie to trzeba mieć ograniczone życie aby całymi dniami tutaj na tym forum wypisywać jakieś swoje pierdy świątek piątek czy niedziela 🤣 ale jak ktoś widać nie ma swojego życia prywatnego to tylko to mu zostaje 🤦

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Kandydat KO Rafał Trzaskowski uzyskuje 30,8 proc.; popierany przez PiS Karol Nawrocki — 25,6 proc.; kandydat Konfederacji Sławomir Mentzen — 13,3 proc.; kandydat Trzeciej Drogi Szymon Hołownia — 6,1 proc.; kandydatka Lewicy Magdalena Biejat — 4,5 proc.; kandydat Razem Adrian Zandberg — 4,4 proc.; kandydat Konfederacji Korony Polskiej Grzegorz Braun — 2,3 proc.; kandydat Krzysztof Stanowski — 2 proc.; kandydat Wolnych Republikanów Marek Jakubiak — 1,3 proc.

Opublikowano

Podczas zupełnie nieistotnego wyjazdu do USA Nawrocki spotkał się z:

- Trumpem, prezydentem USA
-Johnsonem, przewodniczący Izby Reprezentantów Stanów Zjednoczonych
- Rubio, sekretarzem stanu USA
- Wiles, szefową gabinetu prezydenta USA
- Jordanem, przewodniczącym Komisji Sądownictwa przy Kongresie USA
-Kennedym Jr., sekretarzem Zdrowia i Opieki USA
-Haley'em, dyrektorem Rady Polityki Wewnętrznej Stanów Zjednoczonych

Za to podczas poważnej i fundamentalnej wizyty w Sopocie Trzaskowski spotkał się:

- z Tuskiem.

Rozmawiali o Prince Polo :D 

Opublikowano
10 minut temu, nie napisał(a):

Podczas zupełnie nieistotnego wyjazdu do USA Nawrocki spotkał się z:

- Trumpem, prezydentem USA
-Johnsonem, przewodniczący Izby Reprezentantów Stanów Zjednoczonych
- Rubio, sekretarzem stanu USA
- Wiles, szefową gabinetu prezydenta USA
- Jordanem, przewodniczącym Komisji Sądownictwa przy Kongresie USA
-Kennedym Jr., sekretarzem Zdrowia i Opieki USA
-Haley'em, dyrektorem Rady Polityki Wewnętrznej Stanów Zjednoczonych

No i co z tej wizyty wyniknie? Pytam poważnie.

Opublikowano

rafal pojechal sie poprzytulac do swojego szefa 😃 karol szuka polarcia, a ze tramp nie cierpi rudego ( jak my wszyscy) to jest okazja pozyskac glosy polonii, a moze i w krajau cos sie uszczknie.

Opublikowano (edytowane)

@nie a ile z tym Trumpem rozmawiali sekund. Duda to chociaż 7 minut rozmawiał. 😄 A tak na poważnie to myślisz, że spotkanie z Trumpem do którego stosunek w Polsce z uwagi na jego politykę jest taki sobie coś Nawrockiemu da? A może zaszkodzi? W samym USA Trump na 100 dni ma rekordowo niskie poparcie a z jego polityką zgadza się jedynie 40 %. To myślisz, że w Polsce go lubią za to co robi z Europą jak nakłada cła? Jak traktuje ludzi nawet Dudę. Sondażowo to nic nie zmieni. Kolejny wasz kapiszon.

Godzinę temu, Roki212 napisał(a):

Nie zwracaj uwagi na tego trolla 🤮 jakie to trzeba mieć ograniczone życie aby całymi dniami tutaj na tym forum wypisywać jakieś swoje pierdy świątek piątek czy niedziela 🤣 ale jak ktoś widać nie ma swojego życia prywatnego to tylko to mu zostaje 🤦

Tez nam przykro, ze nie masz życia prywatnego. A zaraz będziesz jęczał jak on, że cię atakują. 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

nie zlekcewazyl karola, a to daje ludzia obraz szanowanego polityka, popieranego przez prezydenta najwazniejszego i najpotężniejszego sojusznika polski. gdyby powiedział, ze zakochal sie w rafalku, to ludzie tez by bardziej zaufali trzaskowi 🤔😃

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, jacek1296 napisał(a):

No i co z tej wizyty wyniknie? Pytam poważnie.

zapytaj cyganki :D 

co wyniknie to się okaże, najpierw musi zostać prezydentem

na pewno będzie miał dobre relacje z administracją trumpa i trumpem, a nie wyzywał go od psychopatów i ruskich agentów, co może przełożyć się na lepsze stosunki biznesowe i wojskowe pl-usa

Opublikowano
11 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

rafal pojechal sie poprzytulac do swojego szefa 😃 karol szuka polarcia, a ze tramp nie cierpi rudego ( jak my wszyscy) to jest okazja pozyskac glosy polonii, a moze i w krajau cos sie uszczknie.

Przeceniasz zainteresowanie Trumpa Rudym. On ma w dupsku każdego i wszystkich. Wisi mu Rudy i wisi mu Nawrocki. Wisi mu także Polska i Polacy. Może w końcu przestań się oszukiwać.

• Like 3
  • Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, Siedzacybyk napisał(a):

osobiste odczucia po tych debatach, to nawrocki ma dosc duze szanse na wygranie. jego kampania raczej z dnia ma dzien bardziej rozbujana. chyba PO nie odrobilo lekcji .

Wydaje mi się, że KO popełniło ten sam błąd , co ostatnio, uważając, że mają tak idealnego kandydata, że zwycięstwo ma w kieszeni. Oby się grubo pomylili

Opublikowano
8 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

nie zlekcewazyl karola, a to daje ludzia obraz szanowanego polityka, popieranego przez prezydenta

Aaaaaa pewnie, bo ludzki Pan. Mógł kopnąć albo zabić, ale nie. Wziął i pogłaskał.😂

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

Wisi mu także Polska i Polacy. Może w końcu przestań się oszukiwać.

to dlatego, jego pierwsza wizyta w europie, jako prezydenta, była w polsce i dlatego przysłał do polski 5 tys. żołnierzy amerykańskich

• Haha 1
Opublikowano

po czesci zgadzam sie ,ze tamp ma wszystko w dupie, albo tak na pokaz to robi. to sa interesy, dla usa rowniez. zapewne woli karolka niz rafalka. on widzi dolary, a te bardziej wyciagnie za pis. natomiast, za ochrone trzeba placic, jesli samemu przez 30 lat nic sie w tym kierunku nie zrobilo! jestesmy w tak goracym punkcie na mapie, a nasze zbrojenie lezalo i kwiczalo. teraz placimy frycowe!

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

zapewne woli karolka niz rafalka.

Jak do głaskania nawinął mu się Karolek, to pogłaskał Karolka. Jakby był Rafałek, to by pogłaskał Rafałka. On będzie głaskał tego, co mu zarekomenduje jego sztab. 

7 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

jesli samemu przez 30 lat nic sie w tym kierunku nie zrobilo! jestesmy w tak goracym punkcie na mapie, a nasze zbrojenie lezalo i kwiczalo. teraz placimy frycowe!

Takie były czasy, tak se ustawiliśmy swój przemysł i tak było wygodnie. Zbroić się nie zbroiliśmy ale też Rosja dużego zagrożenia nie przejawiała.

7 minut temu, nie napisał(a):

i dlatego przysłał do polski 5 tys. żołnierzy amerykańskich

I co z tego? Przysłał bo Polska zaproponowała najkorzystniejsze warunki ich pobytu.

Edytowane przez mirro
Opublikowano
17 minut temu, nie napisał(a):

zapytaj cyganki :D 

co wyniknie to się okaże, najpierw musi zostać prezydentem

na pewno będzie miał dobre relacje z administracją trumpa i trumpem, a nie wyzywał go od psychopatów i ruskich agentów, co może przełożyć się na lepsze stosunki biznesowe i wojskowe pl-usa

Widzę, że pisowcy orgazmu doznali. Ta wizyta to dla nich kroplówka. Stosunki biznesowe trump będzie miał z każdym, kto zaoferuje kasę za jego wojskowe zabawki. Jaką kasę może zaoferować nawrocki? Pożyczy od wielkiego bu?

Opublikowano

wolalbym by ich tutak nie bylo. nie wiem jakie sa warunki, ale placimy za to ciezkie pieniądze. nie rozumiem tego nato. jak zolnierze nato stacjonuja, to skladka nato. jak u nas zolnierze usa to my placimy. a jak bedzie wojna to pierwsi speird....la za ocean.

Opublikowano (edytowane)
45 minut temu, nie napisał(a):

to dlatego, jego pierwsza wizyta w europie, jako prezydenta, była w polsce i dlatego przysłał do polski 5 tys. żołnierzy amerykańskich

Za żołnierzy płacimy i to słono zrozumcie to wreszcie. Przestańcie klęczeć przed tym Trumpem. Sikorski kiedyś trafnie nazwał to co robicie. Murzyńskość i robienie laski. Nawrocki nic tymi kilkoma zdjęciami nie ugra. Ludzie w PL przejrzeli na oczy i widzą jaki jest Trump i że ma wszystko i wszystkich gdzieś chyba, że ktoś płaci. W większości przejrzeli bo są jeszcze tacy jak ty ale to już mniejszość.

Opublikowano
Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

@nie a ile z tym Trumpem rozmawiali sekund. Duda to chociaż 7 minut rozmawiał. 😄 A tak na poważnie to myślisz, że spotkanie z Trumpem do którego stosunek w Polsce z uwagi na jego politykę jest taki sobie coś Nawrockiemu da?

Nie bądź głupi, oczywiście, że to spotkanie da dużo pisowi i obywatelskiemu,  prawie tak dużo ile dało konserwatywnej prawicy w kanadyjskich wyborach poparcie trampka🤣 u nas mniej zaszkodzi pisiorom, bo jednak Trump jeszcze nas nie chce zająć

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Ja głupi nie jestem i wiem, że nic nie da ale wielu wierzy. Nie chce nas zająć ale ludzie widza jego stosunek do świata do Europy do ludzi. Dość przypomnieć Dudę i 7 minut rozmowy po 7 godzinach lotu.

Tak swoją drogą ciekawe czy poświęcił Nowogrodzkiemu aż 7 minut. Czy tylko podął rękę i powiedział, ze musi wygrać i foty cyknęli?