Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
51 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Koko Koko Euro spoko zostało piosenką na Euro to i Imperator Senyszyn ma szanse wygrać xD

Wtedy i tak to wszędzie leciało. Imion maskotek nikt nie pamięta a to każdy. 

56 minut temu, MariuszDe napisał(a):

To już Stanowski lepiej on...

Kandyduje tylko po to żeby wyświetlenia i zasięgi zrobić.

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, Elon napisał(a):

Wtedy i tak to wszędzie leciało. Imion maskotek nikt nie pamięta a to każdy. 

Kandyduje tylko po to żeby wyświetlenia i zasięgi zrobić.

A Senyszyn po co kandyduje żeby 1%poparcia Biejat odebrać?bo stare SLD ona czy Miller sa skloceni z Czarzastym...ale co ona może osiągnąć 1-1.5% to max

Edytowane przez MariuszDe
  • Like 1
Opublikowano
36 minut temu, MariuszDe napisał(a):

A Senyszyn po co kandyduje żeby 1%poparcia Biejat odebrać?bo stare SLD ona czy Miller sa skloceni z Czarzastym...ale co ona może osiągnąć 1-1.5% to max

Biejat nie zabierze 1% poparcia tylko 50% jego elektoratu, to jest taka walka bez sensu, bicie piany o nic

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, MariuszDe napisał(a):

Żartowałem tylko.

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

Grześ, dla Ciebie ten Braun jest mądry?

Czasem źle nie mówi. A to ze używa swoistego języka nie oznacza że jest głupi. Wykształcenie ma też nie przeciętne. 

7 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

Serio, Strażak Braun to wg Ciebie rozsądny kandydat ?? xD

Serio uważasz że jest całkowicie nie rozsądny? Jeśli w 2 turze będzie Braun i bonżur to wybór dla mnie jest oczywisty.

Najbardziej podoba mi się Jakubiak jeśli chodzi o rozsadne wypowiedzi . 

6 godzin temu, mirro napisał(a):

Kumpel dzwonił , znowu robią potkanie klasowe. Kazał wybrać jakie alkohole mają być do dyspozycji. Wybrałem mądrze - wódkę czystą.🤣

Bimber to mądry wybór 😉

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano
9 minut temu, GRZES1545 napisał(a):

Serio uważasz że jest całkowicie nie rozsądny? Jeśli w 2 turze będzie Braun i bonżur to wybór dla mnie jest oczywisty.

Dla mnie Braun czy Zandberg to osoby które nie powinny mieć jakichkolwiek szans na bycie prezydentem tego kraju.

Opublikowano
1 minutę temu, GRZES1545 napisał(a):

Dlaczego tylko oni? Dla mnie trzask, Senyszyn, Hołownia tak samo...

Jakubiak, Nawrocki, Memcen też, w sumie to nikogo sensownego wśród kandydatów nie ma ...

Opublikowano (edytowane)

Senyszyn jest dość ogarnięta , na prezydenta nie nadaje się ale można się od niej uczyć , zresztą jest wykładowcą na uniwerku więc ta nauka od niej jest zasadna , zresztą Kwasniewski z lewicy też nie był zły ogólnie lewica zrobiła sporo dobrego dla Polski ta stara lewica 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
1 minutę temu, GRZES1545 napisał(a):

A co w Jakubiaku nie podoba Ci się? 

Wiele rzeczy ... Zaczynając od tego, że z Kukuziem są zwykłymi szmatami do podłogi u Jarka Kwaczyńskiego ...

• Like 1
  • Confused 1
Opublikowano
29 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Jakubiak, Nawrocki, Memcen też, w sumie to nikogo sensownego wśród kandydatów nie ma ...

Ogólnie to od 20 lat prezydentem jest albo ktoś z PO albo z PiS z przewagą 15 do 5 dla PiS,teraz też wygra ktoś z tej dwójki i nieważne kto jest kandydatem ważne że mają szyld PIS i PO równie dobrze by mogli małpy wystawić i też wyborcy  na nie głosowali...

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, GRZES1545 napisał(a):

Właśnie widzę podnóżek Tuska jest ok a ktoś komu bliżej do prawicy już to szmata Kaczora  ... 👍

Tym bardziej że Nawrocki nie należał do PiSu i nawet za czasów PO już pracował w IPN a Trzaskowski całe swoje polityczne życie był w PO

5 minut temu, witejus napisał(a):

Lekarz nie żyje, pięknie się tam bawicie, a to nożownik doktora zadźga, a to maczetą zarąbią chłopaka, a to Polska A właśnie, a ty mnie ciulu od scyzoryków wyzywasz.

Lepiej nie drąż tego tematu bo podobno ten co zabił to był z Jędrzejowa przynajmniej tak twierdzi obywatel Polski A a to tam już blisko Kieleckich scyzoryków 🤣

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano
mirro napisał:

Godzinę temu, GRZES1545 napisał(a):

Jest w kim wybierać Panowie, więc wybierajcie mądrze. 

Kumpel dzwonił , znowu robią potkanie klasowe. Kazał wybrać jakie alkohole mają być do dyspozycji. Wybrałem mądrze - wódkę czystą.🤣

Kiedyś piłem. Spiryt 98 na wodzie destylowanej w jakości 1. Lepiej nie...

• Haha 2