Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, Takeda napisał(a):

Nie chce mi się szukać wypowiedzi innego psiarczyka obecnej władzy, ale Pan H. jakoś inaczej mówił jeszcze 2 lata temu o Banasiu, ty pewnie też.

Ale spoko jescze trochę to będziecie piać z zachwytu jak państwo w ramach repolonizacji odkupi to co sami sprzedali albo oddali w ciągu 1,5 roku.

Jaki pisałem świeże bateryjki macie i coraz więcej szaleństwa w wypowiedziach. Brawo dla was

A szukaj xD Banaś jak tylko zasiadł w NIK to wziął się za PiSowskie brudy, a tego nie mogli mu wybaczyć xD bo sami go tam wsadzili xD

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

A szukaj xD Banaś jak tylko zasiadł w NIK to wziął się za PiSowskie brudy, a tego nie mogli mu wybaczyć xD bo sami go tam wsadzili xD

Banaś to za brudy wziął się jak zaczęli mu robić koło pióra. A zaczęli mu robić koło piora bo wizerunek partii i słupki poparcia. Także powinno brzmieć znajomo bo obecna władza też tym się kieruje.

Tylko czekać jak glapa zacznie obniżac stopy to i on zostanie dobrym szefem NBP🤣 W końcu giertych już swój i dobry, Sikorka to samo, a znajdzie się kilku jeszcze. Nic dziwnego w końcu w Polszy to nawet swego czasu Celiński potrafił się zapisać do SLD, taki antykomunista.

Było takie powiedzenie o młodych i jurnych, nie przytoczę dosłownie, tak wężykiem z niedomówieniem bardziej inteligentnie jakby Kobuszewski powiedział.

Wam to nie powiem czym oczy zarosły...🤪

Edytowane przez Takeda
Opublikowano
3 godziny temu, marks50 napisał(a):

Sam tego nie ogladałem ale kazdy doskonale wie że stchórzył i sie nie pojawił na debacie i o to chodzi ze jego elektorat nie jest wysokich lotów ale rozumie co to być cykorem, kurczkiem , tchórzem , to jest dla nich gorsze niż zobaczyć jak Lafał rombnął by komuś portfel - wtedy nawet moze i by mu notowania wzrosły bo by powiedzieli - swój chłop :) - tchórzostwo dla nich jest nieakceptowalne , najważniejsze nie pękać :) a Lafał pęka i zakleja taśmo blamaż :) 

O dla boga, mój jegomość! Nie wiem co bierzesz, ale bierz co najwyżej ćwierć dawki. Jeżeli elektorat rafała "nie jest wysokich lotów", to jaki poziom (od)lotów prezentuje elektorat pisowski, skoro tak zawzięcie broni sakiewiczowskiego szamba? Co do samego rafała, to bardzo dobrze zrobił, że republikę olał.

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Agrest napisał(a):

Będą tacy co uwierzą. A nawet w mediach sukces pokażą i jakiś przetarg wygrany przez polską firmę ogloszą. Byle do wyborów...

A, przypomniało mi się. Jakiś filmik mi wypozycjonowało jak to tusek dojechał jedyną polską fabrykę ultralekkich samolotów cenioną na świecie. Właściciel osobiście mu gratulował 125% ceł na komponenty.

tak to wygląda i będzie wyglądać nadal

Obudźmy się, bo żaden kraj w Europie NIE jest tak gościnny wobec PRZYPADKOWYCH firm spoza własnego kraju jak Polska !

GAZ_SYSTEM powierza budowę strategicznej infrastruktury krytycznej - terminala #FSRU w Gdańsku - konsorcjum z Turcji , którego lider zarejestrował działalność w Polsce we... wrześniu 2024 roku (!) (jako oddział zagranicznego przedsiębiorcy) i osiąga roczne przychody na poziomie ok. 260 mln USD (źródło: Engineering News Record, ENR), co plasowałoby go... poza pierwszą dwudziestką największych firm budowlanych w Polsce. Tureckie konsorcjum NIE dysponuje w naszym kraju żadnym realnym potencjałem wykonawczym (sprzętowym, kadrowym), a mimo to powierza się mu realizację kluczowej inwestycji infrastrukturalnej.

Jednocześnie GAZ-SYSTEM odrzuca oferty konsorcjum 1. i 3. największej firmy budowlanej w kraju oraz konsorcjum czołowej firmy polskiej ze wsparciem największych wykonawców w segmencie budownictwa hydrotechnicznego na świecie z Holandii. Coś tu wyraźnie jest nie tak.

Turecka firma, której Gaz System zleca budowę FSRU, została wcześniej wyrzucona z przetargu na inny fragment tego samego projektu przez Urząd Morski w Gdyni. Dla mnie to dowód na chaos, w jakim tkwimy jako państwo. (DK)

Opublikowano

peowska praworządność

Dwa lata za zabicie dwóch kobiet.
Trzy lata za wyrwanie tęczowej torby.

"Rzeczpospolita Polska jest demokratycznym państwem prawnym, urzeczywistniającym zasady sprawiedliwości społecznej."

mafia w togach 🤮

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, nie napisał(a):

peowska praworządność

Dwa lata za zabicie dwóch kobiet.
Trzy lata za wyrwanie tęczowej torby.

"Rzeczpospolita Polska jest demokratycznym państwem prawnym, urzeczywistniającym zasady sprawiedliwości społecznej."

mafia w togach 🤮

Chłopie wiesz co będzie się działo po wprowadzeniu ustawy o ,,mowie nienawiści,,?to dopiero będzie zobaczysz za pół roku

Edytowane przez MariuszDe
  • Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, MariuszDe napisał(a):

Chłopie wiesz co będzie się działo po wprowadzeniu ustawy o ,,mowie nienawiści,,?

Wiem, zniknie z AF polityka okiem rolnika.👀

4 godziny temu, jacek1296 napisał(a):

Co do samego rafała, to bardzo dobrze zrobił, że republikę olał.

Jeszcze lepiej będzie jak go wyborcy oleją.

4 godziny temu, MariuszDe napisał(a):

ciekawie co musiała za to zrobić?

To co zazwyczaj robią sekretarki i asystentki, a zwłaszcza młode.

Opublikowano
12 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Wyborcy pisu wierzą w brednie, że pół Polski ogląda republikę bo w republice im tak powiedzieli. A z drugiej strony dla pisu przykre wieści amerykanie nie sprzedają tvn.

Sprzedał byś coś poniżej kosztów ? Cały biznes Brzóski jest wart tyle co TVN, Już nie będzie prezesem i nie jest już potrzebny Tuskowi. Patrząc na to co było do sprzedaży to WB prędzej czy później znów wystawi TVN pod młotek.

9 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nigdy nie był xD Dlaczego tak PiSuar z nim walczył, te hotele na godziny itd, bo nie mogli sobie tego wybaczyć że sami go wsadzili na ten stołek i teraz on pod nimi dołki kopie xD jakoś nie kojarzę żeby Banaś reklamował PiS czy pojawiał się na ich wiecach i promował tą partie ;)

Banaś przed wyborami wyciągnie kwity na Nawrockiego. Czyli takie samo zagranie jak przed parlamentarnymi. Ciekawe czy go to uchroni przed prokuraturą.

5 godzin temu, jacek1296 napisał(a):

O dla boga, mój jegomość! Nie wiem co bierzesz, ale bierz co najwyżej ćwierć dawki. Jeżeli elektorat rafała "nie jest wysokich lotów", to jaki poziom (od)lotów prezentuje elektorat pisowski, skoro tak zawzięcie broni sakiewiczowskiego szamba? Co do samego rafała, to bardzo dobrze zrobił, że republikę olał.

Faktycznie wysokich.

bredzisz szczekając brednie. Jak to twierdzisz odszczekujesz, co ty bredzisz, Twój trampek się osrał, Większego idioty niż

nie muszę ci trolu      i.t.d.

A co do Rafała to strach go ogarnął i to wszystko.

Opublikowano
12 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Nie pij już bo bełkotać zaczynasz.

pisałem nie raz pisałem nie 2 jesteś największym idiota na tym forum , przykład ze wykształcenie nie idzie z inteligencją 

takie zjeba jak ty powinno sie kastrować żeby dalej sie nie rozmnażał nałykany propagandy jak pelikan  

https://www.orlen.pl/pl/o-firmie/media/komunikaty-prasowe/2025/Marzec-2025/orlen-dostarczy-amerykanskie-lng-do-ukrainy

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-jsw-wzrost-eksportu-do-ukrainy-o-87,70472449.html

5 godzin temu, MariuszDe napisał(a):

no chyba nie całusa , jebała się pewnie jak pies , albo łykała propagandę jak pelikan @hubertuss 

platforma to są sami idioci dno moralne i to z wysokimi stanowiskami 

https://wydarzenia.interia.pl/malopolskie/news-asystentka-polityka-wygrala-konkurs-test-napisala-najslabiej,nId,7893567

11 godzin temu, DTaras napisał(a):

Inwestycje się zwracają...

ta a rozumy ci przybędzie ? chyba nie co ? 

Opublikowano
14 godzin temu, jacek1296 napisał(a):

elektorat rafała "nie jest wysokich lotów", to jaki poziom (od)lotów prezentuje elektorat pisowski

Własnie reprezentują równy poziom i w sumie to niczym się nie różnią , czy w jakości telewizji , czy w ilości szaleńców jednostkowych no może lafał ma nawet lepszych szaleńców bo posówaj sie do wiekszych skrajnosci bo morderca Piotrowski który zabił Popiełuszke jest w sztabie Lafała , czy Cybą chyba Rosiaka killing , w PiS są raczej wariaci typu jak babci Kasi platformowej  - taki jest właśnie elektorat obydwu partii , zmanipulowany, niskich lotów , no jest też podstwowa różnica że jedni czekają aż im socjal skapnie z pańskiego stołu a drudzy kradnąc biora sami bo wiedza że znajomki na górze ich wybronią .Tak więc elektorat betonowy obydwu partyjek jest niziutkich lotów a nawet dosadniej nie leci a brnie w intelektualnym mule . Tak więc nie naganiaj na którą kolwiek stronę bo bo się załapiesz na ten elektorat :) i gdzieś cię sklasyfikują po miedzy mułem a kiwi . 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

To tylko przykład bo ta fnatyczna babcia popiera tęczę i platformowa stronę ale podawałem przykłady że fanatyzm jest podobny .Np podane Sakiwiczowskie szambo  w sumie niczym sie nie różni od TVPowskiego , ci sami najęci redaktorzy ta sama misja by wykazać że ich kandydat lepszy , tu także nie ma różnicy i nie mówią tylko o wyborach bo jak odwrócic w drugą stronę to obydwie TV popierają bezwzględnie ukrainę , obydwie partie bezwzglednie popierają morderców Palestyńczyków . tak więc nie szukał bym różnic w tych partyjkach czy TV bo nawet ci ich skrajny nielotny elektorat będzie brodził w tym mule i za chwilę będzie robił to co politycy czyli przeskakiwał z partyjki do partyjki i dziś każdy wie że taki Sikorski, kowal, Kluzik -rostkowska itd. wiele innych były raz w jednej partii czy koalicji z którym dziś sie nie zgadzają tak i naganiaczy zatrudnieni o umowe o dzieło będą balansowac po między w zaleznści kto da więcej tylko z ta różnica że jedni patrzą za których da sie wiecej ukraść a drudzy którzt dadzą większy socjal ale efekt jest zawsze ten sam 

Edytowane przez marks50
Opublikowano
3 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Roman naprawdę nie pij tyle bo widać po twojej radosnej bełkotliwej twórczości ,ze wieczorami nieźle gazujesz. 

Roman, ja Cię proszę nie słuchaj hubertusa tylko pij. Wal ile się da i dopóki będziesz dawał radę.😂

• Haha 1