Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Republika to stacja zależna od PiSu, taka jest prawda i nie da się tego ukryć ...

trafniej - tuba pisu

bo kto tam od kogo zależny to - zdaje się - sami już nie wiedzą
popaprańce z reszta też jeśli siłowo chcą zamknąć tę tubę jak by nie pamiętali że im mniej KCZYŃSKIEGO SŁYCHAĆ PUBLICZNIE TYM PISOWCY WIĘCEJ WYGRYWALI W DEMOKRACJI
no nic i te durnie się nie uczą :P

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, witejus napisał(a):

Nie zależna, a popierająca PIS, a to duża różnica.

Chłopie, to jest stacja zależna od PiSu, bezpośredniego połączenia nie ma, ale każdy kumaty z mózgiem bardziej pojętnym od małpy to wie ... I kłamstwa jej wielbicieli nic tu nie poradzą ...

4 minuty temu, dysydent napisał(a):

trafniej - tuba pisu

bo kto tam od kogo zależny to - zdaje się - sami już nie wiedzą

Namieszane specjalnie, jakieś spółki, spółeczki, fundacje ale to tylko pewnie konieczna machlojka aby wszystko było "zgodne" z prawem ...

Republika jest tak "niezależna" jak TVP, tylko że Republika jest na stałe zależna od PiS a TVP zależne od tego kto tam akurat aktualnie rządzi w tym naszym kraju ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
4 minuty temu, witejus napisał(a):

Zagranie z debaty DudaVS Komorowski w 2015 roku😝

Biejat z lewicy dopitoliła bonżurowi i powiedziała że ona się tej flagi nie wstydzi i poprosiła o nią a ten jej oddał 😂🙆‍♂️ tęczowi go tam wydupcą na stojąco po tej debacie 🤭

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
8 minut temu, dysydent napisał(a):

nie i komusza natura przez Ciebie tylko przemawia

jankesi mają abonament medialny?
można?

Demokracja w USA jest inna niż w Europie , tam rządzi wolny rynek a w Europie interesy polityczne , oparcie przekazu tylko o wpływy z reklam było głupie , obecnie pewnie największe wpływy to suplementy dietetyczne 

Opublikowano
4 minuty temu, GRZES1545 napisał(a):

Biejat z lewicy dopitoliła bonżurowi i powiedziała że ona się tej flagi nie wstydzi i poprosiła o nią a ten jej oddał 😂🙆‍♂️ tęczowi go tam wydupcą na stojąco po tej debacie 🤭

Czy tylko mi jego machanie rękoma i powtarzaniu sloganu "mamy mocne karty" przypomina się jego sklep obwoźny z Prince Polo? 😄

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, witejus napisał(a):

Yes ser

No to nieźle już przedawkowałes Republikę xD

Powiem Ci że do wPolsce24 czy jak oni się tam nazywają nic nie mam, tam jakoś "normalnie" to wygląda. Popierają poglądy propisowskie to popierają. Ale to nie jest szczucie i plucie jak w Republice ...

Jest różnica między telewizja popierająca tą czy inną opcją, a propagandową szczujnią dla debili ...

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, witejus napisał(a):

Jest taka wódka czy trawa?

Nie, to taka telewizja, ale ryje banie lepiej niż wymienione przez Ciebie używki xD

Są "prawicowe" telewizje które da się oglądać i jest Republika ...

Opublikowano

Wafelek nie wytrzymał presji. Głupi uśmiech, odganianie much rękoma , unikanie odpowiedzi i podnieta euro, milionami euro. 🤣

Opublikowano

Jak widzę tą fałszywie uśmiechniętą mordkę czaskowskiego i jego bezczelne kłamstwa to mam nieodparte wrażenie że to jest hubertuss😆

1 minutę temu, Ploc napisał(a):

Profesor Nawrocki wygrał debatę.

Jeszcze doktor🤪

Opublikowano
Teraz, witejus napisał(a):

Jak widzę tą fałszywie uśmiechniętą mordkę czaskowskiego i jego bezczelne kłamstwa to mam nieodparte wrażenie że to jest hubertuss😆

Jak widzę Nawrockiego to widzę przeciętnego widza Republiki, też uwierzył w te bajki które tam opowiadają i myśli że to prawda ...

Opublikowano

O kurna, w Warszawie można jechać telekomunikacją🤣

Ciekawe czy to reklama netti czy t-mobile

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, witejus napisał(a):

Hołownia wdeptywał Putina w ziemię, Biejatowa będzie twardo stawiać się Trampowi.🤣

Szczerze. Już pisałem wcześniej, i nigdy bym się tego nie spodziewał, ale dla mnie Senyszyn wygrywa tą debatę, nie popieram jej poglądów i myślałem że to ona będzie najsłabsza ale widocznie reszta jest tak beznadziejna że Senyszyn jest najlepsza z tego towarzystwa xD

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, jarecki napisał(a):

Demokracja w USA jest inna niż w Europie , tam rządzi wolny rynek a w Europie interesy polityczne , oparcie przekazu tylko o wpływy z reklam było głupie , obecnie pewnie największe wpływy to suplementy dietetyczne 

tak demokracja amerykańska jest różna od dowolnej innej

jak ekonomia socjalistyczna jest inna od ... nawet nie pamiętam od czego program nauczania tę ekonomię rozróżniał choć wos na maturze zdałem na czwórę :P

no piszę że masz pozostałości w naturze z komunistycznego wychowania i ja nie czuję się tak dobry w naukowej psychologii jak do Ciebie dotrzeć racjonalnym argumentem a wyzwiska to tutaj nie moja specjalność

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano

Jeden plus dla Nawrockiego za to że nie jest taką miękką fają jak Duduś.

Opublikowano
8 minut temu, Agrest napisał(a):

Wafelek nie wytrzymał presji. Głupi uśmiech, odganianie much rękoma , unikanie odpowiedzi i podnieta euro, milionami euro. 🤣

Spójrzcie na jego źrenice i nerwowe gesty