Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet przykład leśnictwa pokazuje że to nadal układ magdalenkowy który trwa , a trwa dlatego ze ustalili wcześniej pod świecznikiem ze niby sa odrębnym układem , niby będą się różnić , nawzajem atakować a po cichu realizować stary plan grabienia Polski , jedni i drudzy pozorują działania że robią co innego niż niby przeciwnicy a zawsze taki sam efekt wychodzi . Do kiegy tego nie zroumiecie to będziecie rozgrywani raz przez jednych raz przez drugich a w sumie to jeden magdalenkowy układ .

Opublikowano

Oto Pan Musk i jego dzieło.

https://www.money.pl/gospodarka/sedziowie-orzekaja-wbrew-woli-muska-miliarder-zamach-stanu-7138261649808000a.html

"Miliarder powołuje się także na przykład Salwadoru, gdzie prezydent Nayib Bukele usunął sędziów Sądu Najwyższego. W jednym ze wpisów Musk stwierdził, że "jedynym sposobem na przywrócenie władzy ludu w Ameryce jest impeachment sędziów. Tak naprawiono Salwador. Tak samo powinno być w Ameryce".

Ja przypominam tylko że Salwador naprawiali również Amerykanie a w szczególności CIA🤣

• Thanks 2
Opublikowano

skad wiesz ze bezpodstawnych ?? bo ktos tam z za kadru mowi ??

23 godziny temu, mirro napisał(a):

Jest też kolejna sprawa. Z tego widać że to my, mieszkańcy dziczy napędzamy popyt na mieszkania, bo musimy kupować je dzieciom.🤣 

tak to wlasnie wyglada.. a potem te dzieic u nas po krzakach i lasach mieszkaja 🤣

23 godziny temu, Bogdan_ja napisał(a):

no to mu pokaż 🤣

Screenshot_20240826-140142 (1) (1).png

Zara opylisz te nie swoje pola za miliony 🤣

Screenshot_20240419-140129 (1).png

ogarek to madry gosc -znalazl bezplatne schronienie na zime ..

sufit mu sie na glowe zwalil, przez stare okna wiatr hula, parapety nieszczelne,cerata cienka wiec sie nie przykryje, . wiec wzial siekiere i zamiast drwa robac do pieca to pogonil nia parobka .

tylko kononowicz gdy sie dowiedzial ze bedzie z nim jednej sali to wolal umrzec..

22 godziny temu, dysydent napisał(a):

nie sądzę abym zmienił bo trzeba sporego intelektu by potrafić prowokować innych nie odsłaniając celu czy przyczyn tych prowokacji.
Mamy tu typowych trolli propagandowych którzy nawet jeśli obiekt propagowany ma jakieś wady to idą w zaparte a jeśli obiekt trollowany ma jakieś pozytywy to też jak by wręcz zabroniono im bodaj przemilczania takowych a muszą negowań nawet nienegowalne.

Tym razem jeszcze nie powymieniam Was z nicków ale Ty @witejus doskonale wiesz o kim piszę czy to propisowskich czy propopapranskich czy prokonfiarskich mam na myśli, (ruskie niemieckie chińskie czy jankeskie trolle to osobna kwestia i może innym razem). Ci ostatni mają najtrudniejsze zadanie bo muszą obiektywizm markować jako mniejszość bo jeśli tego nie potrafią to właśnie ktoś taki jak @jacus bezlitośnie wyłapie i całkiem celnie ośmieszy czy sprowokuje do bezsensu agresji takowych bo akurat elektorat konfy to emanacja pogardy pomieszanej z kompleksami.
Najmniej atakuje popaprańców tylko sam siebie wykreował na zdystansowanego luzaka i doskonale wie że nikt Go poważnie tu nie traktuje to i agitator z Niego żaden i tylko tym owym popaprańcom bardziej szkodzi niż pomaga jeśli ulgowo traktuje ktoś taki na kogo się tu wykreował.
Jednego na pewno nie zaprzeczysz - kreuje się na osobowość jaką mało kto by się zgodził sam siebie zaakceptować i celowo pominąłem w nawiasie niemieckich trolli ale tylko jako podejrzenie bo to potrafi zanegować całkiem wiarygodnie gdy kto przyciśnie tak że prosty i nieskomplikowany umysł by tego nie potrafił a czy wyrafinowany intelekt używa swego potencjału kreatywnie czy destruktywnie to zupełnie inne kryterium i jedno nie jest zależne od drugiego i tu nie ma dyskusji - destruktor i szkodnik a do tego niegłupi.

z takimi to ni dziw że się austro węgierskie cysorstwo rozleciało i nikłe szanse na bodaj namiaskę restytucji gdy bezpośredni spadkobiercy prus i rosji mają się nadal bardzo dobrze ;)

chcialo ci sie tak w kosmos odlatywac ?

pogoda byla kiepska padalo...chyba ze u was slonce byo wtedy nawet przyjemnie polatac..byle nie za wysoko bo tam zimno..

20 godzin temu, dsbh napisał(a):

Narzekałeś na Pis, że Ci ceny nawozu wywalił do góry a teraz jest Ci obojętne ile płacisz ? Gubisz się :ph34r:.

Po pierwsze to popraw służbę zdrowia w tej Polsce A u ciebie bo bardzo kuleje z tego co widzę. Po drugie tak ogólnie napiszę bo nie chce mi się cytować. Była tutaj mowa o reformie edukacji jak widzę. Jeżeli ktoś nie rozróżnia Piłsudskiego od Stalina bo są takie przypadki lub nie może pokazać na mapie gdzie leży Europa w ogóle nie wie gdzie takie "państwo" jest to reformujmy dalej tą oświatę. Sukcesów.

To pochwal się tym stanowiskiem w firmie. Będziemy zazdrościć. Jak chcesz to mogę już zacząć :ph34r:.

Przetłumaczę ci to  abyś zrozumiał :ph34r:. Wypowiedź ma na celu mobilizację zwolenników Pisu. Natomiast mnie bardziej interesuje kto to ten Majdzik na pasku ? Platforma zaczyna ścigać doły partyjne u góry nie ma już kogo ?

wlasnie ten majdzik jest przykladem ze sluzba zdrowia jest u nas na wysokim poziomie ..

podobnie jak ty jest pis-owskim oszolomem a od 40 lat dobrze sie ma.

nawet jakies stanowiska i kase ma a ty bidujesz na wiosze..

on ze skawiny a do psychiatryka ma rzut beretem. 

to idealna destynacja dla kazdego pis-uara.

14 godzin temu, binek napisał(a):

Czy to zielony ład, czy puszczenie rzek w samopas wszystko sprowadza się do eko-oszołomstwa

mieszkasz nad jakas rzeka ?? taka wieksza .. widziales jaki jest poziom wody ??

11 godzin temu, Siedzacybyk napisał(a):

z ta wycinka lasow, bylo troszke inaczej. rozmawialem z nadlesniczym i z lesniczym. powiedzieli mi ,ze plany wycinki ustalane sa na 10 lat. ostatni plan ,ktory realizowali byl z 2015 roku, ktory opracowali jeszcze poprzednicy. plan wycinki tej okropnej, nadmiernej ,krytykowanej przez PO, opracowalo PO!!! oprócz tego niuansu, w polsce mamy bardzo duze opoznienia w wycinkach. mowil mi lesniczy ,ze tak ok 20% jestesmy do tylu. las to uprawa, a jesli ktos uwaza ze jest inaczej, to niech nie kosi np. pszenicy!

wiem ze jestes do tylu, ale zebys kosil szenice co twoj dziadek sial ??

mysmy swoje lasy dawno wycieli.. wy ciemniaki nie chcecie sie uczyc na naszych bledach tylko na swoich..

Opublikowano
4 minuty temu, jacus napisał(a):

krzakach i lasach mieszkaja 🤣

Dobrze że nie z łajnem za oknem.🤭 

...jednak te 5 ha, to nie 20 o których mi wczoraj napisałeś....to sporo mniej ..🤔

Opublikowano

z lajnem w glowie to lepsze ?? 

za 2 lata wejdzie wymog plyt obornikowych .. na kazda sztuke ilies metrow .co wtedy zrobisz ??

z palet ja zbijesz ??

samego ornego uprawiam 17 hektarow do tego 7 ha lak . przez pare lat troche ubylo bo podzielili na dzialki i domy juz stawiaja.. 

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, jacus napisał(a):

samego ornego uprawiam 17 hektarow do tego 7 ha lak . przez pare lat troche ubylo bo podzielili na dzialki i domy juz stawiaja.. 

Uprawiać, a posiadać, to jednak co innego.

Płytę to zrobię z dala od okna.

...i jeszcze raz powtórzę...

Ja nie udaje tak jak ty...

Ja biedny i zacofany...

Ty się chwalisz rozwojem, a nic tam nie posiadasz czego by inni nie mieli...

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
2 minuty temu, Strongman napisał(a):

Oglądałeś film Polityka z 2019r

Ja próbowałem ale nie dałem rady. Tak głupi że zastanawiałem się co się stało temu vegecie, że kiedyś  nakręcił taki zayebisty dokument a później serial Pitbul. Co jemu się stało?

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, jacus napisał(a):

Czyli jesteś parobkiem na cudzej ziemi ?? W sumie nic się nie zmieniło od czasu gdy krowy doiles jako parobek ... Golicyjski bogol xD

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

twoja zone tez inny obrabia i masz z tym problem ??

sakrament malzenstwa jest wazniejszy niz akt wlasnosci bo dozywotni..🤣

7 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Uprawiać, a posiadać, to jednak co innego.

Płytę to zrobię z dala od okna.

...i jeszcze raz powtórzę...

Ja nie udaje tak jak ty...

Ja biedny i zacofany...

ja tez mam z dala od okien .. 

chlopcze w krotkich spodenkach ja ma inne rozrywki niz siedzenie i patrzenie na obornik..

masz zdjecia z wenecji w gondoli ?? pokaz. zobacze czy nie plynelismy ta sama 🤣🤣

ilu z was ma kosiarke dyskowa z kondycjonerem pokosu   ??

Opublikowano
8 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ja próbowałem ale nie dałem rady. Tak głupi że zastanawiałem się co się stało temu vegecie, że kiedyś  nakręcił taki zayebisty dokument a później serial Pitbul. Co jemu się stało?

No głupi ale śmieszny.

Opublikowano
12 godzin temu, Roman176 napisał(a):

zastanawiam się czemu wyborcy rudego często się rozwodzą  i jak hubercik 

Zapytam jeszcze raz czegoś ty się znowu naćpal albo nachlał? Bajki piszesz.

11 godzin temu, Krzysztof81 napisał(a):

On przecież w Choroszczy siedzi.

Co ty z tą Choroszczą masz? Tak często o niej piszesz musiałeś długo tam przebywać.

Opublikowano
5 minut temu, jacus napisał(a):

tez mam z dala od okien

No jak z dala...toż zaraz obok.

Toż widać na fotkach.

Wybacz, ale naprawdę nie widzę u ciebie czegoś, na czym miał bym się wzorować, brać przykład...

Nie wiem naprawdę czym prubujesz zaimponować i czemu twierdzisz że w inni w tyle za tobą...i przez jadą pracować u ciebie moje dzieci.

9 minut temu, jacus napisał(a):

sakrament malzenstwa jest wazniejszy niz akt wlasnosci bo dozywotni..🤣

Nie zawsze.

Pisałem już.

Opublikowano

I co z tego że podróżuje, to nie powód by się głupio przechwalać.

Miliony ludzi podróżują, ale nie spotkałem nikogo kto by się tak głupio przechwalał.

A tak naprawdę to on ma bekę z nas że dało mu się kogoś wkurzyć, a my odpisujemy na jego zaczepki.

• Thanks 1
Opublikowano
5 minut temu, witejus napisał(a):

Bierzesz te przechwałki za prawdę?

Nie wiem. Teraz gdzieś wyjechać to każdy może. Wystarczy tylko chęci. Na AF większość wpatrzona w krowie cycki i hektary że nie wystawiła nosa za swój powiat. Całe życie ufeftany w gównie chwali się nowym ciągnikiem czy innym złomem a w życiu niczego nie widział i nie ma żadnej pasji oprócz yebania od rana do nocy.

Raczej tu jeden podobny jemu oszołom wrzucał zdjęcia z galicyjskim krezusem, to raczej słabo by się  komponował w gondoli( pod warunkiem żeby się zmieścił i nie poszła na dno z przeciążenia).

• Haha 2
Opublikowano
7 minut temu, witejus napisał(a):

tak naprawdę to on ma bekę z nas że dało mu się kogoś wkurzyć, a my odpisujemy na jego zaczepki

Nie wydaje mi się by kogoś wkurzył.

Ja mam radoche z jego przechwałek, wiedząc że ma tyle co większość, a nawet mniej...

Opublikowano
55 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Jak nie ma? Trochę z Włocha makaron za oknem😁