Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Tyle że tak to może sobie pisać janusz pod sklepem a nie szef polskiej dyplomacji.

On raczaj bardziej zawsze był za izraelem. Realne podejście to on ma faktycznie - jego dzieci uczyły się w USA a jeden służy w ich armi. 

Dobrze że przy okazji trumpa powychodziły takie kwiatki. My im płacimy miliony i miliardy a oni w zamian nawet nie pozwalają na ekshumacje ich mordów o jakiekolwiek innej wdzięczności nie wspominając. Dobre, naprawde dobre. Tutaj radek nie ma problemów z robieniem laski załenskiemu.

Opublikowano
12 godzin temu, hubertuss napisał(a):

@nie za ile dni zmieniasz zdanie na temat Trumpa? Politycy pisu już powoli się odcinają. Jak myślisz kiedy przyjdzie do was przekaz z centrali, że Trumpa już nie chwalimy?

Nadążasz za Tuskowym przekazem?

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Tyle że tak to może sobie pisać janusz pod sklepem a nie szef polskiej dyplomacji.

On raczaj bardziej zawsze był za izraelem. Realne podejście to on ma faktycznie - jego dzieci uczyły się w USA a jeden służy w ich armi. 

Dobrze że przy okazji trumpa powychodziły takie kwiatki. My im płacimy miliony i miliardy a oni w zamian nawet nie pozwalają na ekshumacje ich mordów o jakiekolwiek innej wdzięczności nie wspominając. Dobre, naprawde dobre. Tutaj radek nie ma problemów z robieniem laski załenskiemu.

Za Izraelem nie jest teraz nikt tak jak wasz Trump. Słyszałeś by chciał od żydów kasę za obronę. Nawet riwierę będzie z Netaniahu robił. 

3 minuty temu, witejus napisał(a):

Nadążasz za Tuskowym przekazem?

Ja tylko czytam to co się dzieje przekaz wychodzi z tego automatycznie. Pisowcy wrzeszczeli z radości jak to Musk Sikorskiemu odpisał przepraszali. A Potem Musk ich zaorał tj was i napisał, ze tak, że nie wyłączy. Zrobił z was wała ale mieliście chwilkę radości. Jak tam kiedy zaczniecie chwalić reset z Rosją?

Edytowane przez hubertuss
  • Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, hubertuss napisał(a):

A Potem Musk ich zaorał tj was i napisał, ze tak, że nie wyłączy. Zrobił z was wała ale mieliście chwilkę radości. 

Ochłoń już z tej euforii i czytaj to co jest napisane ,a nie to co chcesz by było napisane, gdzie Musk napisał że wyłączy starlinki?

Opublikowano
7 minut temu, hubertuss napisał(a):

Za Izraelem nie jest teraz nikt tak jak wasz Trump. Słyszałeś by chciał od żydów kasę za obronę. Nawet riwierę będzie z Netaniahu robił. 

A drugi po Trampku jest herr tusk i sikorka, już zapomniałeś jak się zbłaźnili z Milejkowskim?

• Haha 1
Opublikowano
22 minuty temu, witejus napisał(a):

Ochłoń już z tej euforii i czytaj to co jest napisane ,a nie to co chcesz by było napisane, gdzie Musk napisał że wyłączy starlinki?

Poczytaj sobie. Nie cytowałem wprost ale wszyscy wiedzą o co chodzi a wam zostało czepianie się słówek po tym jak nawet Musk was już ośmiesza. Bo Trump robi to od dawna patrz Duda.

4 minuty temu, jacek1296 napisał(a):

Nowogrodzki tonie sondażach. Śmiali się kiedyś z Kidawy teraz maja podobny problem. Kandydat jest dramatycznie słaby. Widmo wyprzedzenia przez Mentzena i bycie poza drugą tura realne. Pisowcy zaczynają się odcinać. 

22 minuty temu, Takeda napisał(a):

A drugi po Trampku jest herr tusk i sikorka, już zapomniałeś jak się zbłaźnili z Milejkowskim?

Wątpię by Tusk bł jakoś za żydami. natomiast wasz Trump otwarcie mówi, że nikt tak jak on nie pomaga Izraelowi i to za darmo.

Opublikowano (edytowane)

Ba dużo lepsze dla Trzaskowskiego. Mentzen jest bardziej radykalny i bardziej związany z prawą stroną. Ma problem z pozyskaniem centrum . 

Opublikowano
11 minut temu, jacek1296 napisał(a):

Pewnie tak samo jak Platforma

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, jacek1296 napisał(a):

Nawrocki ma w domu "pucię", znaczy żonę. Ja prdle, zero zahamowań, przyzwoitości, kultury.

Przecież to gangus który skończył szkoły i założył gajer ale jak to mówią czym skorupka za młodu itd.....

Opublikowano
10 minut temu, hubertuss napisał(a):

Nie cytowałem wprost ale wszyscy wiedzą o co

To zacytuj wprost a nie rób z siebie głupka, a zobaczysz że powiedział JEŚLI wyłączy.Na koniec Sikorski dostał kopniaka w d*pę i na tym się skończyło kozaczenie.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, witejus napisał(a):

To zacytuj wprost a nie rób z siebie głupka, a zobaczysz że powiedział JEŚLI wyłączy.Na koniec Sikorski dostał kopniaka w d*pę i na tym się skończyło kozaczenie.

Kopniaka w d*pę to dostaniesz teraz ty poniższym wpisem. I to od Muska nie ode mnie.

Mogłeś siedzieć cicho ale wrodzona głupota wymieszana z oślim uporem każe ci nieustannie się kompromitować. Znowu życie was zaorało tym razem rękoma Muska. To jest ostatni wpis Muska którym potwierdził, że NIGDY NIE WYŁĄCZY starlink i że jesteś gamoniem który nic nie rozumie i żyje przekazem pisu. Możesz mi podziękować za zaoranie w końcu lubisz się kompromitować.

https://www.wprost.pl/swiat/11954257/musk-nie-wylacze-starlinkow-nad-ukraina-choc-sie-z-nia-nie-zgadzam.html

Bez względu na to, jak bardzo nie zgadzam się z polityką Ukrainy, Starlink nigdy nie wyłączy swoich terminali” – napisał Elon Musk na platformie X i dodał:

Opublikowano
39 minut temu, hubertuss napisał(a):

Wątpię by Tusk bł jakoś za żydami. natomiast wasz Trump otwarcie mówi, że nikt tak jak on nie pomaga Izraelowi i to za darmo.

jak dawanie listu żelaznego ludobójcy z wyrokiem nie jest proizraelskie to nie wiem co jest. Putinowi też damy? Ma taki sam wyrok.

Cóż za dużo propagandy łykasz

Opublikowano
9 minut temu, Takeda napisał(a):

jak dawanie listu żelaznego ludobójcy z wyrokiem nie jest proizraelskie to nie wiem co jest. Putinowi też damy?

Przecież to Prezydent zaczął ten cyrk z zapewnieniem bezkarności Żydowi.

• Like 3
Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

spotyka się z najważniejszymi ludźmi na świecie a ty kim

Twój najlepszy tekst  w każdym temacie jak argumentów brakuje  😆

Ryszard Szczena też nie raz gościł na salonach

Tam gdzie ty nigdy nie byłeś i nie będziesz 

I co uważasz się za gorszego ?

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

A coś mądrego masz do napisania? Wyrwałeś się coś z kontekstu i co budujesz na tym prawdę dla głupków? A potem płaczecie, że się z was śmieją. 

Wczoraj Musk pokazał jak was się orze. 

Opublikowano

i porumakowal 😂 bez-mozg.. 

1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

No właśnie widzę....jaki masz stan umysłu...

jak ci co od was uciekli i nigdy nie wroca.w sumie sie im nie dziwie .

15 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ciekawe czy to prawda https://www.facebook.com/share/v/1BRsJrsXqL/

Jeżeli tak to naprawde coś jest nie tak z tą wojną. Chyba że to wszystkie auta dla wojska🤣.

cos nie tak jest z toba i twoimi onucami..poluznij owijki  bo ci szkodza na zwoje mozgowe.czasami tez je przepierz. 😂

• Haha 1