Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, nie napisał(a):

przestań robić z siebie głupka większego niż jesteś

jeśli, chcesz, żeby ktoś ci rzeczowo odpowiedział, to najpierw naucz się zadawać precyzyjne pytania

w przeciwnym razie będziesz traktowany tak jak na to zasługujesz

Pafnuc lubi podpuszczać, sam nie bardzo wie o co pyta, ale pyyyytaaaaaaaa.  xD

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, nie napisał(a):

przeciwnym razie będziesz traktowany tak jak na to zasługujesz

Raczej na poziomie jaki reprezentujesz.

Wszyscy zrozumieli tylko ty nie...od dawna w Polsce że takie trudności ze zrozumieniem?😆

Opublikowano
1 minutę temu, dysydent napisał(a):

zatem kwestionujesz słuszność obaw Prezydenta Kaczyńskiego z gruzińskiego przemówienia?

pafnucy, wydrukuj sobie i powieś nad łóżkiem 👍

przecież sam, cytat z tego przemówienia, kilka dni temu zamieściłem :D 

Opublikowano
16 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

...zrozumieć....bym chciał...

ja też
ale skoro pytasz to całym zdaniem - "nie" sprawia wrażenie jakoby zaprzeczał owemu proroctwu L Kaczyńskiego a wręcz udawał że takowego nie było
a resztę już znasz z kolejnych po tym co cytuję

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Jeszcze paru by mogli zabrać ze sobą...

Tych krzykaczy walecznych co pierdzą w stołki.

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
5 minut temu, nie napisał(a):

przecież sam, cytat z tego przemówienia, kilka dni temu zamieściłem :D 

chopiel ja swoich wpisów z wczoraj muszę przez szukajkę tu szukać tak strony tu zapindalaja
swoje znajdę bo wiem jakie słowo kluczowe wpisać ale kogoś innego?

dj spokój i albo podcytuj samego siebie albo odpowiedz jeszcze raz

nie da rady inaczej, no nie da rady

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Desperado napisał(a):

Tych krzykaczy walecznych co pierdzą w stołki.

Na początek cały Sejm, Senat, Prezydenta i tych wszystkich co siedzą w europarlamencie, do tego wszystkich obecnych i byłych prezesów największych państwowych spółek z ostatnich 20 lat ... Ogólnie to bym wrócił do średniowiecznych zasad wojny, zamiast armie walczyć ze sobą niech o wynikach bitwy rozstrzyga pojedynek np Prezydentów czy Płemiełów ... Chcą se politycy toczyć wojenki to będą w nich walczyć ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Widzisz kilka cm zabrakowało a tramp by nie był prezydentem,taka jaka jest sytuacja w Polsce to na siłę będą coś robić.

Choroba go wie co z leperem kiedyś było tez niby miał haki.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Na początek cały Sejm, Senat, Prezydenta i tych wszystkich co siedzą w europarlamencie, do tego wszystkich obecnych i byłych prezesów największych państwowych spółek z ostatnich 20 lat ... Ogólnie to bym wrócił do średniowiecznych zasad wojny, zamiast armie walczyć ze sobą niech o wynikach bitwy rozstrzyga pojedynek np Prezydentów czy Płemiełów ... Chcą se politycy toczyć wojenki to będą w nich walczyć ...

O widzisz, jak chcesz to myślisz.

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Strongman napisał(a):

Ja to myślę ze jeszcze coś się wydarzy przed wyborami.

na pewno
całe sztaby intrygantów pozatrudniane (na tę okoliczność) i mają nic nie wymyślić?

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
10 minut temu, dysydent napisał(a):

"nie" sprawia wrażenie jakoby zaprzeczał owemu proroctwu L Kaczyńskiego a wręcz udawał że takowego nie było

powstrzymam się od komentarza :D 

W dniu 1.03.2025 o 14:46, nie napisał(a):

sorry ale trzeba być głupim albo ślepym pisząc, że tusk widzi więcej 

gdy już przed wojną w gruzji, kaczyńscy ostrzegali europejskich przywódców przed polityką rosji to tusk (i jego cały anturaż) ich wyśmiewał i wyzywał od rusofobów ("jaki prezydent taki zamach"' "ślepy snajper"), strasząc, że jak pis dojdzie do władzy to wypowie rosji wojnę

już pokazał jak widzi próbując układać się z ruskimi i rezygnując z budowy tarczy antyrakietowej w polsce, na szczęście kaczyński to naprawił

popierając masowy, niekontrolowany napływ migrantów do europy i strasząc polskę, że jak się nie zgodzi to będzie płaciła kary, któremu kaczyński był przeciwny

będąc przeciwnikiem budowy gazoportu i gazociągu

będąc przeciwnikiem zakupów uzbrojenia ("pis modernizuje armię przeciw opozycji nie wrogom polski") i tworzenia wot ("prywatna armia macierewicza")

itd. można wymieniać bez końca

• Thanks 1
Opublikowano
Teraz, pawel885 napisał(a):

Muszę przyznać ci teraz rację

Gdybyś miał rozum, to byś wiedział, że człowiek, czym więcej wie, to zdaje sobie sprawę że w sumie nie wie nic ...

No ale ty wiesz wszystko i zawsze masz rację....

Tylko czy zdajesz sobie sprawę kim wtedy jesteś....z takim myśleniem.... pafełku.....😆🤭😆

Teraz, nie napisał(a):

powstrzymam się od komentarza :D 

Z powodu braku wytycznych?🤭

Opublikowano (edytowane)

Ja jakbym kandydował na prezydenta i tak chodził pomiędzy ludźmi to bym się kurde bał że mnie zabiją zastrzelą

Edytowane przez Strongman
  • Haha 1
  • Sad 1