Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Bez powodu się gazem od policji nie dostaje ...

Nooo..., zapewnie była tam nielegalnie ,bo to przecież strajk rolników, a rolniczka ma " inną końcówkę" 😁

Opublikowano
4 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Pis w unii nic nie znaczył i nic nie umiał załatwić. Pis miał komisarza rolnictwa w unii i nic nie umieli załatwić. Jedyne co załatwili to to, że Wojciechowski przepisał projekt zielonego ładu z programu pis co sam przyznał a teraz gonią naiwnych rolników na ulice by protestowali przeciwko zielonemu ładowi. A frajerzy idą i protestują

Po co idą jaki mają cel .

DACIE SŁOWO NA 100 % że Cesarzowa broni Unii przed zielonym ładem i tak samo Premier Polski . To źli politycy źle się wypowiadają  w danym materiale o Unii i Cesarzowej i Premierze .

To twa ostateczna odpowiedź  ?.

Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał(a):

Co powiesz o danym materiale jak wyżej wstawiony z wypowiedzi 2 polityków .

Nie lubią rządu z 13 grudnia i Cesarzowej .

Staram się nie oglądać materiałów w mediach społecznościowych bo to zawsze w którąś stronę wykrzywione

Lubisz czy nie lubisz to i tak musisz dalej żyć. Jedni podbużają a drudzy uważają że lepsza od pis

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, racyl napisał(a):

Jedni podbużają a drudzy uważają że lepsza od pis

Co powiesz o tym materiale i danym Pośle co powiada . @hubertuss 

5 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

...nie gadaj tera...

Oglądaj w jedynce przejęcie prezydentury przez Pana Tuska..

Nie wybierał nie oglądam .

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ale jesteś w tym i interesujesz się.

Bądź na bieżącą, bo nic nie będziesz wiedział...

To co dziś powiada będzie odwrotnie wszystko . 

Pod koniec maja będzie po wyborach pogadamy na dany temat to co dziś powiedziała wrona  a jak będzie .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
4 godziny temu, Agrest napisał(a):

Witam Was.

W nawiązaniu do ostatnich moich postów w ubiegłym temacie, przeanalizowałem swoje zachowanie.

Bez względu na to czy poczuwam się do bycia oszustem, alkoholikiem czy też zgorzkniałym starcem, moje zachowanie było karygodne i chamskie. Epitetami chciałem sprowokować kolegę racyla.  

Posunąłem się za daleko.

Niniejszym oficjalnie przepraszam Cię @racyl  za wszelkie chamskie epitety. 

Przepraszam też wszystkich uczestników forum za oglądanie tego spektaklu.

Po przeanalizowaniu wszelkich zastrzeżeń pod moim adresem,  noworocznym  postanowieniem przestaję prowokować i  wyśmiewać.

Jeszcze raz wszystkich przepraszam i pozdrawiam.

Ja również Przepraszam

Opublikowano
14 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Kompromitujesz się dalej. Miałeś szansę siedzieć cicho. Ale wybrałeś samozaoranie. Zmyślasz jakieś dyrdymały z którymi nie ma sensu dyskutować. Odcinek a1 o którym mowa przestał być finansowany z pieniędzy podatnika a musi sam na siebie zarobić a nie z jakichś podatków. Nie zmyślaj bzdur bo i tak już głupka z siebie zrobiłeś. Nie ogarniasz prostych rzeczy.

tyś głupi nie przyjmujesz prawdy tylko rudy  

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, Ulman napisał(a):

Opiszesz jak ta firma działa?  Jak zawsze wrzuciłeś jakiś neurotyczny bełkot i nie wiadomo o co ci chodzi.

gdybyś poszukał może pisze o tym w Internecie ? 

Opublikowano
41 minut temu, nie napisał(a):

RENTA ALKOHOLOWA wzrośnie do ponad 1900 zł miesięcznie od 2025

po-tologia dba o swoich :D 

paru poslom pis-u juz przysluguje.

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Ulman napisał(a):

Przywykł do tego, to dla niego stan permanentny 😄

Po co oni tak powiadają . Co chcą zyskać popularność ?.

8 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Przestań.

Galan wszystko wie...tylko inaczej...😆

@Ulman BEŁKOT  wie tak jak powiedzą mu tych 2 polityków . Nic więcej nie wie . @12Pafnucy co powiesz o tych 2 posłach .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
3 minuty temu, Roman176 napisał(a):

gdybyś poszukał może pisze o tym w Internecie ? 

a według ciebie to jak działa, gdzie sa nieprawidłości, kto czerpie korzyści a kto ponosi straty i jak to się przedstawia kwotowo. Podołasz?

Opublikowano
31 minut temu, galan99 napisał(a):

Po co idą jaki mają cel .

DACIE SŁOWO NA 100 % że Cesarzowa broni Unii przed zielonym ładem i tak samo Premier Polski . To źli politycy źle się wypowiadają  w danym materiale o Unii i Cesarzowej i Premierze .

To twa ostateczna odpowiedź  ?.

Przecież zielony ład przepisano z programu pis. Rolnicy powinni wykopać z tego protestu Nowogrodzkiego i posłów pis/.

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, hubertuss napisał(a):

Przecież zielony ład przepisano z programu pis. Rolnicy powinni wykopać z tego protestu Nowogrodzkiego i posłów pis/.

W unii przepisali z programu PiS ?.

Co powiesz na tych 2 szalonych polityków co powiadają . @hubertuss 

Edytowane przez galan99