Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, Ulman napisał(a):

ty się galanek na mentzena nie powołuj bo to absolutnie nie twoja liga

Po co on mi potrzebny jak i ty mało się liczycie ale powiedział to powiedział upadek rządu 13 grudnia mile widziany 2025 roku .

PiS tylko się liczy a ty @Ulman możesz tylko "prosić by otwierać drzwi ".

Edytowane przez galan99
Opublikowano
Teraz, Ulman napisał(a):

no to będziesz mi otwierał choć nie wiem czy się do tego nadajesz. 

Co tam jeszcze upadnie w tym roku? Jakie masz wizje?

Nie rób z siebie idioty tylko ty masz otwierać drzwi .

@Ulman  Kreci jak może i zmienia byle zabłysnąć i tak nie ma czym .

Opublikowano
10 minut temu, Ulman napisał(a):

coś czuję ze zaraz Roman wytrzeźwieje i jakąś kolejną tragedię i sPISek znajdzie. Galan będzie miał wsparcie😄 

ty wytrzeźwiałeś już ?

5 minut temu, Ulman napisał(a):

Co tam jeszcze upadnie w tym roku?

bardziej już nie upadniesz ...

Opublikowano (edytowane)

Oooooo, odsiecz przybyła. Analfabeta alkoholik na ratunek schizofrenikowi z manią prześladowczą. Kwintesencja elektoratu  pis🤣

Edytowane przez Ulman
  • Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał(a):

Oooooo, odsiecz przybyła. Analfabeta alkoholik na ratunek schizofrenikowi z manią prześladowczą. Elektorat pis🤣

Na słuchał się Brauna i prawi jak on .

Kto was słucha i po co 000000000000000000000 1 % nic nie znaczy .

PiS  ma  miliony  wyborców i przybywa  . Sławek powiedział @Ulman że ten rząd powinien jak najszybciej upaść tylko przez twe chamskie gardło nie przechodzi   tego powtórzyć że PiS JEST LEPSZY . 

• Haha 3
Opublikowano
24 minuty temu, Patrycja2 napisał(a):

@12Pafnucy

Każdy musi zatankować:) 

Wszystko zależy jaką benzyna tankujesz bo są wysoko oktanowa i mniej oktanowa. A jednak obydwie mają swoje zalety i wady. 

Ja miałem na myśli olej napędowy bo to wrażliwsze i droższe układy

Opublikowano
8 minut temu, galan99 napisał(a):

Na słuchał się Brauna i prawi jak on .

Kto was słucha i po co 000000000000000000000 1 % nic nie znaczy .

PiS  ma  miliony  wyborców i przybywa  . Sławek powiedział @Ulman że ten rząd powinien jak najszybciej upaść tylko przez twe chamskie gardło nie przechodzi   tego powtórzyć że PiS JEST LEPSZY . 

taaaa, nikt nas nie słucha i nic nie znaczy a ty Mentzena i Brauna wklejasz wklejasz . Jesteś nienormalny czy założyłeś się z kimś że zrobisz pierwsze samozaoranie w tym roku?

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Ulman napisał(a):

taaaa, nikt nas nie słucha i nic nie znaczy a ty Mentzena i Brauna wklejasz wklejasz . Jesteś nienormalny czy założyłeś się z kimś że zrobisz pierwsze samozaoranie w tym roku?

Teraz się zaorałeś po same jaja . 

Przedstawiłem kto jest naszym wrogiem to co wczoraj wrzuciłem co powiadał Braun . Dziś wrzuciłem co Sławek powiedział że ten rząd musi upaść . 

Że  Ukraina nie jest wrogiem  tylko kto inny @Ulman nie rób siebie idioty .

Tylko PiS wygra wybory .

Edytowane przez galan99
Opublikowano

Ukraina jest wrogiem. Twój problem jest taki ze ani trochę  nie potrafisz samodzielnie myśleć i wiecznie przedstawiasz fragmenty wypowiedzi wyrwane z kontekstu jako prawdy objawione. Teraz podpierasz się wypowiedzą Brauna którego ponoć nikt nie słucha a ty wiecznie twierdzisz że facet nie ma racji. Jak ty mozesz mieć taki burdel w głowie? Jak ty w ogóle funkcjonujesz? 

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Ulman napisał(a):

Ukraina jest wrogiem. Twój problem jest taki ze ani trochę  nie potrafisz samodzielnie myśleć i wiecznie przedstawiasz fragmenty wypowiedzi wyrwane z kontekstu jako prawdy objawione. Teraz podpierasz się wypowiedzą Brauna którego ponoć nikt nie słucha a ty wiecznie twierdzisz że facet nie ma racji. Jak ty mozesz mieć taki burdel w głowie? Jak ty w ogóle funkcjonujesz? 

Nie jest wrogiem Ukraina  ty masz już tak wypraną głowę że aż strach . Mniej słuchaj swego idola .

Inni są i  niech walczy Braun i gasi świece czy wygra raczej nie .

Czemu Braun nie powie ci że , Niemcy na Ukrainie kupili 7 cukrowni i będą cukier produkować i sprzedawać na Polski rynek ?.

A ty nie będziesz buraka uprawiał .

Edytowane przez galan99
  • Haha 2
Opublikowano
4 minuty temu, galan99 napisał(a):

Nie jest wrogiem Ukraina  ty masz już tak wypraną głowę że aż strach . Mniej słuchaj swego idola .

Inni są i  niech walczy Braun i gasi świece czy wygra raczej nie .

Czemu Braun nie powie ci że , Niemcy na Ukrainie kupili 7 cukrowni i będą cukier produkować i sprzedawać na Polski rynek ?.

A ty nie będziesz buraka uprawiał .

Jest wrogiem nie mniejszym niż Rosja ale byś musiał samodzielnie myśleć żeby do tego dojść. 

Wczoraj pisałeś że źle że gasi chanukę a dziś piszesz żeby walczył i gasił dalej? Ty głupi jesteś czy to forma prowokacji? 

A o cukrowniach to mi nie musi Braun mówić bo doskonale o tym wiem.

• Haha 1
Opublikowano
59 minut temu, Patrycja2 napisał(a):

@12Pafnucy

Każdy musi zatankować:) 

Wszystko zależy jaką benzyna tankujesz bo są wysoko oktanowa i mniej oktanowa. A jednak obydwie mają swoje zalety i wady. 

No oki, tyle że ja diesla leje do aut...🤷

Opublikowano
2 godziny temu, Ulman napisał(a):

Oooooo, odsiecz przybyła. Analfabeta alkoholik na ratunek schizofrenikowi z manią prześladowczą. Kwintesencja elektoratu  pis🤣

hmmm po tym cioty można poznać ... desperacko szukasz pocieszenia .......... już jeden pisał mi tu o piciu ........ a co sie okazało ze polska A a kołtun jak obciążnik w nowym moim ciągniku .... pewnie z tobą podobnie desperacie jak tam twoja pszenica na 12t  ..... a pole wyglądało jak na 6 klasie 😆

tu masz sylwestra marzeń w berlinie  https://www.facebook.com/reel/941404174604316 

Opublikowano

@racyl dlaczego w poprzednim temacie wprowadziłeś forumowiczów w błąd i napisałeś, że masz tutaj konto od 2021 roku i napisałeś tyle a tyle postów ?? dlaczego nie wspomniałeś o swoim poprzednim koncie?? pamiętasz odkąd je miałeś i ile wypowiedzi napłodziłeś czy już nie chcesz o tym pamiętać ?? jaki miałeś nick ?? jak śmiesz komuś wypominać staż i napisane posty ?? dlaczego jesteś taki fałszywy ?? 

jeżeli ktoś tutaj jest OSZUSTEM, to ty. 

przepraszam ale nie mogę przejść obojętnie obok takiego k**estwa.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Ulman napisał(a):

Jest wrogiem nie mniejszym niż Rosja ale byś musiał samodzielnie myśleć żeby do tego dojść. 

Wczoraj pisałeś że źle że gasi chanukę a dziś piszesz żeby walczył i gasił dalej? Ty głupi jesteś czy to forma prowokacji? 

A o cukrowniach to mi nie musi Braun mówić bo doskonale o tym wiem.

Wiem co pisałem i napisałem że źle zrobił . Dziś napisałem nich se walczy ze świecami Chanukowymi i tak nie wygra bo Żydzi stawiają je wszędzie nie tylko w Sejmie . Berlin Brama Brandenburska Żydzi tańczą z radości bo mogą stawiać Świece Chanukową i nikt nie protestuje . Szymon Hołownia decyduje i pozwala w Sejmie Polskim  nie Braun . Jak to Szymon powiadał Sejm na kółkach dojedzie do każdej miejscowości na wschodzie .

Starczy tego Sejmu na kółkach .

Ukraina nie jest wrogiem . Ukraina to tylko nazwa pozostała , Ukraina została wykupiona przez Amerykanów , Chińczyków , Niemców , Holandię i Anglików i tak by wiele wymieniać .          Polska też jest bezpańska a każdy pies ma swego Pana czyje to słowa ...?.

Dla przykładu jak Niemcy kupili 7 cukrowni na Ukrainie i będą produkować , Cukier co sprzedadzą w Polsce . Pytanie czyj to cukier "Ukraiński " czy NIEMIECKI ?.  Trzeba głośno powiedzieć że to Kapitał jest wrogiem  Polski . co wykupił  Ukrainę i w Ukrainie będą uprawiać i produkować i sprzedawać w Polsce

Braun jakoś nic o tym nie powiada i tak samo 13 grudnia cisza . 

Nikt nie wspomina .

Cytat .

Tranzyt rosyjskiego gazu przez Ukrainę wstrzymany. Radosław Sikorski reaguje

W środę Gazprom poinformował, że "ponieważ Ukraina wielokrotnie i wyraźnie odmawiała przedłużenia umów, koncern nie miał innego wyjścia, jak tylko zakręcić kurek z gazem do tranzytu". Na wstrzymanie tranzytu rosyjskiego gazu przez Ukrainę zareagował Radosław Sikorski. "Kto pod kim dołki kopie…" — napisał na portalu X minister spraw zagranicznych.

Słowa Radka .

Edytowane przez galan99