Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
23 minuty temu, Karol6130 napisał(a):

Jakie normalne jak baba z babą 

I nie pisz że nie bo 

A co nienormalnego, że niewiasta w towarzystwie innych niewiast alkoholu skosztuje🤔...

...oby tylko nie zazbyt wiele😱...

25 minut temu, slawek74 napisał(a):

Zuch chłop 🤭

Te słowa razem mi jakoś...nie pasują 🤷

Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał(a):

A co nienormalnego, że niewiasta w towarzystwie innych niewiast alkoholu skosztuje🤔...

...oby tylko nie zazbyt wiele😱...

Te słowa razem mi jakoś...nie pasują 🤷

Nie 🤔🙆‍♂️

Wiele rzeczy nie pasuje...

Opublikowano
15 minut temu, Karol6130 napisał(a):

@6465 

Jakie normalne jak baba z babą 

I nie pisz że nie bo 

I

Pewne że to baba z babą 🤔

Screenshot_20250301_105725_Google.jpg

2 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Lecimy, nie śpimy.

IMG_20250301_083451.jpg

Już rozmarzło ? Pod co orka ?

Opublikowano
6 minut temu, slawek74 napisał(a):

Nie 🤔🙆‍♂️

Wiele rzeczy nie pasuje...

Zuch mi nie pasuje do chłopa...raczej do chłopczyka...to nawet nie harcerz jest🤷...

17 tys km małżonka ma nakręciła przez rok🙆...gdzie łona jeździ 🤔😱

Opublikowano
4 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Zuch mi nie pasuje do chłopa...raczej do chłopczyka...to nawet nie harcerz jest🤷...

17 tys km małżonka ma nakręciła przez rok🙆...gdzie łona jeździ 🤔😱

Tylko ona 🤔 a jak chłop się spisał to jak napisać jak nie zuch 🤔

Opublikowano
Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Kawałek górki przechodzi i tam dłuta łapią ... Pod zboża staram się nie łapać tej martwicy, a pod kukurydzę ziarnowke to się potem akurat wymiesza to z resztkami i coś tam się zwiększa ta warstwa orna. Nie będę splycal orki na 3ha bo 20a górki jest że lekko ta martwicę łapie ...

Dokładnie przy qq czy ziemniakach można sobie pozwolić szurnąć głębiej 

Opublikowano
W dniu 28.02.2025 o 10:40, Strongman napisał(a):

Bez ciebie to smutno na tym forum.

Łe 

W dniu 28.02.2025 o 10:40, slawek74 napisał(a):

Nie zamknęli Cię 🤔🤭

W dniu 28.02.2025 o 12:12, radekz200 napisał(a):

gdzieś był jak cię nie było?

a co ty mi za jakieś stare strucle wysyłasz?

No tu gdzie jestem a i w okolicy i dalej trochę 

W dniu 28.02.2025 o 12:24, Karol6130 napisał(a):

A no część część 

Gdzie żeś tyle był?

Dżanetka narobiła przekrętów i zamkli🤔

Tam zara zamkli, czasu nie było a i chyba jeszcze bardziej nie będzie 

W dniu 28.02.2025 o 13:23, pedro2 napisał(a):

Powitać księciunia 🙋 

Mietek teraz na tiktaku kolegów ma, lajty robią sobie to tu już na kolegów wyebongo 🤭

Koniec 💩 

Teraz to wszystko pomyć 🙆

W traktorze yebie jak w gnojowniku 🙊

Dawno mnie i tam nie było 

4 godziny temu, Krzysztof81 napisał(a):

Europa dalej śpi tzn Niemcy i Francja mają wyyebongo. Już zaczeli remontować Nord Stream. Niech Sikorski i Tusk jeszcze pobrykaja do Trumpa to będziemy w d*pie.

Tak się kończy gdy priorytetem są: ekologia, prawa LGBT, wolność słowa tzn lewacka wolność słowa.

Z drugiej strony czytałem że zachodnie koncerny wydzierżawiają ziemie od ukropków po 1600zł za hektar czyli czują biznes i pszenica będzie płynąć szerokim steumieniem do UE tzn do Polski.

Trochę luzu w robocie złapałeś?

Opublikowano
4 godziny temu, Qwazi napisał(a):

No starsza...ojjj boliiii😁...już jej nadokuczalem, że jest gorsza od brata🤭...

Co za czasy żeby dziewczyny piły 🥃🍺% 🙆

Opublikowano
Godzinę temu, gregor1284 napisał(a):

Łe 

Trochę luzu w robocie złapałeś?

Luz jak cholera. W czwartek facet źle sie poczuł, po kilku telefonach przyjechała karetka, zbrali i po 2 godzinach żona dzwoni że nie żyje. 50 lat miał.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v