Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, konteno napisał(a):

i tak od lania lejkiem i auto ochlapane i traktor 

Taki jeden Nyską bańki wozi i cysterny nie chce, bo cysterna to łoszukuje i nie ma litra w litrze xD bo mu tak jego profesjonalna miarka na Mauzerze pokazała xD

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano

Godzinę temu, Bezduszna napisał(a):

Tego nikt ci nie odpowiem tym bardziej ja co tak naprawdę mnie tu sprowadziło i jaki był w tym zamysł. Zostaje wam tylko domysły. 

Myślcie dalej a może będzie wam kiedyś poznać prawdę choć w to wątpię 

Wątpię,że kogoś to interesuje.

Opublikowano
36 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Niech się @Kallina86 wypowie.

Jak i cała reszta userów. 

Widać że znają mnie lepiej niż ja sama  siebie. 

Z tego co zauważyłam Kalina jest na forum od lat . I każdy ją szanuje.

Godzinę temu, Bezduszna napisał(a):

Możesz tylko pamiętaj że ja też mam ostry język i potrafię go wykorzystać🤣

Do robienia niepotrzebnego zamieszania na forum?

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, rolniczka_agro napisał(a):

Do robienia niepotrzebnego zamieszania na forum?

Widać jak ty mnie dobrze znasz. 

Jednak pudło nie trafiłaś. 

Przestań się silić nad zagadka i tak nic nie wskórasz aby ode mnie wyciągnąć. 

Widać właśnie że szybciej ty jesteś taka osoba która ma tutaj wprowadzić zamieszanie. 

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

No a jak zmywarka przez aplikację się włącza? 

Awansowałeś na mojego sekretarka xD Czytasz mi w myślach. 

2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Taki bajer. Bez tego też działa.

Ale z tym też. Tylko się nie wyjmuje. 

Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał(a):

Piertolisz 🤦 raz do roku 500 i git

Pewnie mu tak koledzy powiedzieli że to nie ma sensu 🤭 oni mogli by swój odr założyć bo same dobre rady mu dają 🤣

Przecież na stacji nikt faktury na 40l ropy nie wystawi a w gminie nie rozliczą takiej faktury 😂

• Thanks 1
Opublikowano
10 minut temu, szymon09875 napisał(a):

Pewnie mu tak koledzy powiedzieli że to nie ma sensu 🤭 oni mogli by swój odr założyć bo same dobre rady mu dają 🤣

Przecież na stacji nikt faktury na 40l ropy nie wystawi a w gminie nie rozliczą takiej faktury 😂

Łaski nie robią 

Opublikowano
7 minut temu, Karol6130 napisał(a):

Teściu, żyjesz?

Rycina nie zszokowała?

Właściwy kierunek ?

20251210_194746.jpg

Dziś trzy laty na raz 

Jedna od rana dawała, i na obydwóch miała ładne 

Dwie na lewym

daje tysiaka i jutro jestem 

• Haha 1
Opublikowano
59 minut temu, bezbarwny napisał(a):

Kobity!

- po kuchniach- rozejść się!

ten co trzyma kobitę w kuchni widać ne bardzo ma pojęcie, co z nią robić w innym miejscu

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano
21 minut temu, jacus napisał(a):

to ty nie jestes kobieta ?? koniec swiata..

Tak dla twojej wiadomości to robię remont w kuchni mam tylko kuchenkę podłączona do gazu aby coś ugotować. 

Powolutku idzie remont do przodu. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v