Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
malaczarna napisał:

3 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Było można się zgłosić...był czas🤷...

Ja dziękuję, nawet gdyby mnie Kalina molestowała razem z @malaczarna, to nie wyrażam zgody🤷...

Dlaczego ja mam Pana molestować?

no racja Ty tylko miastowych molestujesz 😀😀😀

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Może też syfa jakiegoś złapać od tych panienek co je tam odwiedza po kościele ...

To też 🤷...ale może też zostać ojcem, albo mogą mu...wmówić że nim został 🤔😉

• Haha 1
Opublikowano
Qwazi napisał:

1 minutę temu, wojtal24 napisał(a):

Mariusz ale oprócz Moniki i Kaliny ta trzecia z forum dopadła Kasia to byś i tej elekcji reelekcji i erekcji mógł doznać 😉🤭😀😀😀💸

Chciałbym nieśmiało wtrącić, że jest jeszcze... czwarta 🤷😁...

Mógłbym...nie poradzić 🤦🤭...

1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Wy naprawde nie macie co robić.

Przecież jest...zima🤷...

ale ona w wieku Twoje córki i dotego z wyglądu gimnazjalistka w avatarze to gdzie do dostojnego emeryta

Opublikowano
2 minuty temu, wojtal24 napisał(a):

ale ona w wieku Twoje córki i dotego z wyglądu gimnazjalistka w avatarze to gdzie do dostojnego emeryta

Ale ja nie o niej...ja o niej 👇

1 minutę temu, limonka napisał(a):

Jeszcze ja jestem!

Wiem😊

Opublikowano
Qwazi napisał:

2 minuty temu, wojtal24 napisał(a):

Ale ja nie o niej...ja o niej 👇

1 minutę temu, limonka napisał(a):

Jeszcze ja jestem!

Wiem😊

mi umknęło koleżanka za rzadko się udziela w tym temacie kiedyś jeszcze była @Meg ale to dawne czasy

Opublikowano
13 minut temu, wojtal24 napisał(a):

Nic człowiek nie poradzi że młodo wygląda, co mam już zmarszczki mieć żeby za gimnazjalistkę nie uchodzić?  😂

Opublikowano
Godzinę temu, Qwazi napisał(a):

Skoro @malaczarna nie chce, to ja głosuje na @radekz200 na założyciela tematu o pogodzie w 2026 roku...

Jeśli ktoś ma ochotę zagłosować to niech wspomni kandydata. A jest ich dwóch, czyli Radek i Michał. Tym sposobem oni sami będą widzieć ile osób ich oznaczyło...

Edit. Po opierdzielu od Kaliny uzupełniam, listę kandydatów o Szymona, bo mi umknęło, że wyraził zgodę pomimo wcześniejszej odmowy...podejrzewam, że molestowan był o to przez właśnie Kalinę, bo to ona jego kandydaturę zgłosiła...przepraszam za utrudnienia...dziękuję Kalinie za czujność i lobbing🤭...tylko co na to...Karol🤔😱🙆🤭

Veto 🤣🤣🤣🤣

Opublikowano
51 minut temu, malaczarna napisał(a):

Jersey w takim razie. Ja nie znoszę dojenia krów.

Co ty, sarenki to na łąkach mogą latać a nie w oborze stać. Ciekawe kto lubić i doić 🤭

Jakiego masz tego pieska?

Opublikowano
11 godzin temu, Bogdan_ja napisał(a):

jtd dobre silniki ...no i sa wersie 4x4  z blokada napedow ...

Najpierw aby sobie pozwolić na kupno trzeba zrobić prawo jazdy a to ja czarno jak na razie widzę. 

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, Qwazi napisał(a):

Skoro @malaczarna nie chce, to ja głosuje na @radekz200 na założyciela tematu o pogodzie w 2026 roku...

Jeśli ktoś ma ochotę zagłosować to niech wspomni kandydata. A jest ich dwóch, czyli Radek i Michał. Tym sposobem oni sami będą widzieć ile osób ich oznaczyło...

Edit. Po opierdzielu od Kaliny uzupełniam, listę kandydatów o Szymona, bo mi umknęło, że wyraził zgodę pomimo wcześniejszej odmowy...podejrzewam, że molestowan był o to przez właśnie Kalinę, bo to ona jego kandydaturę zgłosiła...przepraszam za utrudnienia...dziękuję Kalinie za czujność i lobbing🤭...tylko co na to...Karol🤔😱🙆🤭

Wstrzymuję się. 

Godzinę temu, Michał18 napisał(a):

Chłopie ty żyjesz na kocią łapę ,masz nie ślubne dziecko, pracujesz w każdą niedzielę, nie chodzisz do kościoła . Normalnie wzór do naśladowania. Stare panny na takich lecą 😆

Kowalski - leżysz, robisz pod siebie, raz kościół, raz nie, raz na dzi*ki a raz nie... Rozdwojenie jaźni to mało... 

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Wstrzymuję się. 

Kowalski - leżysz, robisz pod siebie, raz kościół, raz nie, raz na dzi*ki a raz nie... Rozdwojenie jaźni to mało... 

Oj Piotrze dziś nie w robocie to lepiej napij się % i idź spać. Nic tu z twoich mądrości .😆😂

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
  • Dodaj nową pozycję...
v