Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Qwazi napisał(a):

W tym szaleństwie jest metoda🤔...może zostanę...wymieniony🤔...na młodszy model🤔🤭...

Podeślij namiar za wczasu😉

Edytowane przez Baks00
Opublikowano
3 minuty temu, 6465 napisał(a):

A widzisz a niektórych to kreci. Taka znajoma dużo młodsza ode mnie ciągle pyta kiedy ją na wycieczje zabiorę, mówi że może nawet za mną walizki nosić. 

Te te☝️...bo i w Twojej parafii parkan będzie... obserwowany 🤭

• Haha 2
Opublikowano
6 minut temu, 6465 napisał(a):

A widzisz a niektórych to kreci. Taka znajoma dużo młodsza ode mnie ciągle pyta kiedy ją na wycieczje zabiorę, mówi że może nawet za mną walizki nosić. 

Nie wiem ile by mi musieli dopłacić abym pojechał gdziekolwiek na wywczas...

Opublikowano
7 minut temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Nie znalazłby klienta na taką ilość hodowli. Bardzo dużo u nas handlujących jajkami, mięsem. 

A na uj mi jakieś palmy? Sraczki dostać od niewiadomego żarcia? 

Coś Ty taki delikatny? Nawet w Polsce nie zjadłbyś kebaba od panów z nad delty Gangesu?

Opublikowano
9 minut temu, GRZES1545 napisał(a):

Kiedyś dziadki za to gruby hajs płacili, może i w kolejkach stali teraz na pszok jedzie nikt za darmo nie chce

20250411_091414.jpg

Jak się bawić to się bawić drzwi wy***ać okno wstawić 😁

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Nie wiem ile by mi musieli dopłacić abym pojechał gdziekolwiek na wywczas...

doświadczenie nowych rzeczy pozytywnie wpływa na nasze życie są na to badania 

Opublikowano
30 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Tylko ciekawe czy więcej było nasion chwastów czy tego łubinu

Na pewno chwastu, a może to były nasiona na kwietne łąki czy rośliny miododajne

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, marulekk napisał(a):

Jak się bawić to się bawić drzwi wy***ać okno wstawić 😁

Dokładnie taki jest plan😉

3 minuty temu, Uziu92 napisał(a):

Piękna zima tej wiosny 😁

IMG_20250411_092926.jpg

O której to się wstaje panie?😉

Opublikowano
25 minut temu, 6465 napisał(a):

Mnie tam kręciło jak po Polsce zacząłem jeździć, dużo ciekawych ludzi się poznało, na mazurskie jeziora z tych górzystych pól też super widoki, ale już to tak nie kreci jak kiedyś 🤷

16 minut temu, 6465 napisał(a):

Też dlatego na taką wycieczkę nie ma szans. 

Na tiktoku kiedyś z jakąś dziewczyną z pod Poznania gadałem i się pytała czy jest szansa jak będę gdzieś w okolicy żeby mogła przyjść pojeździć 🫣 a ja kulturalny chłopak... 

Tyle że nie wiedziałem że Paulina oglądała to też 🤣🤣🤣

• Haha 4
Opublikowano
38 minut temu, piotrp88 napisał(a):

Coś Ty taki delikatny? Nawet w Polsce nie zjadłbyś kebaba od panów z nad delty Gangesu?

Nie jadam takich rzeczy. Nie żywię się poza chałupą. Tylko to co sam ugotuję i ze swoich składników.

33 minuty temu, Mateusz1q napisał(a):

doświadczenie nowych rzeczy pozytywnie wpływa na nasze życie są na to badania 

Pierdu pierdu...

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Qwazi napisał(a):

O dziekuję. Kolejny do odbioru 🤗...

Może tak jeszcze jakaś rada, co poza kwiatkiem, żeby... przeżyć 🤔

" Moja wina, moja wina, moja bardzo....."🤣

Edytowane przez jacek1296
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v