Skocz do zawartości

Owijarka Metal Fach Z693

Mieczyslaw_

Rekomendowane odpowiedzi

Witam myślę nad zakupem podanej powyżej owijarki. Mam Metal Fach Z577 i myślę o przyspieszeniu pracy. Potrzebuje opinii na temat tego modelu i czy opłaca się przesiadać na model Z693. Jeśli ktoś ją posiada proszę o informację na temat awariach tego modelu i czy robota jest rzeczywiście dwa razy szybsza.

Dziękuje za każdą odpowiedź.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez davidsonn
      Witam wszystkich ostatnio u znajomego widziałem że jego sąsiad owijał jakąś przezroczystą folia, no zapytałem sie co to za folia no i okazało się że to jest folia maszynowa stretch do owijania palet, no i rozmawiałem z tym sąsiadem i mówi że już 3 rok owija tą folią i nie widzi różnicy tylko ta budowlana ma 23 mikrony a ta do kiszonki 25 czyli jest troszeczkę cieńsza to dla pewności owija 30 obrotów, no i za rolkę 17kg płaci 90zł a specjalna waży 22kg i kosztuje powyżej 200zł oczywiście mowa tu o 50. Jak wy zapatrujecie się do tego pomysłu, może ktoś tak robi?
      http://allegro.pl/folia-maszynowa-tania-wysylka-i1645998811.html
    • Przez bambik999
      Witam,
      planuje kupić owijarkę i tu nasuwa się pytanie a mianowicie jaką?
      Szukam czegoś do 8 tyś w gre wchodzi też używana lecz nie wiem jaką wybrać. Jestem kąpletnie zielony w tym i chciałbym się poradzić. U nas są 3 Metal-Fachy i ludzie są zadowoleni ale słyszałem różne opinie o maszynach MF. Może Sipma? Owijarka będzię owijąć max 150 bel rocznie.
    • Przez Grzesiek199320
      Podczas wywracania beli owijarka nie ucina folii, folia jest naciągnięta nóż jest ostry(dwa noże krazkowe),bo naciśnięciu wajchy mechanizm przytrzymuje folie ale jej nie ucina tylko zostają później dłuższe kawałki foli po urwania ktore dostają się w łańcuch napędowy od platformy
    • Przez DebyFarmer
      Witam, mam pytanie czy do owijarki sipma tekla z274 (czerwona), rocznik 2000 można zamontować aparat na folie 750? pozdrawiam
    • Przez piootr
      Mam zamiar kupić owijarke z sipmy na folie 50 i 75 cm , urzytkuje ktoś taką maszyne albo jakąś inną owijającą folią 75 cm jak się coś takiego sprawuje , powinno się szybciej owijać
  • Dodaj nową pozycję...
v