Sprzedam zestaw uprawowo siewny Amazone KE303 AD 302 3m
-
Podobna zawartość
-
Przez PiotrKaliski
Witam, zabrałem się za wymianę tuleji ślizgowych koła napędowego w siewniki amazone d7 junior. Po wyjęciu piasty koła, na osiach znajdują się dwa ślizgi różnej długości. Jeden z nich ma wycięcie na klin oraz jest krótszy. Czy wiecie może gdzie można kupić takie ślizgi? Czy są dostępne? Z tego co widzę w internecie to tylko są czarne i w innym kształcie
-
Przez Dead_Pool
witam panowie mam pytanie odnosnie proby krecenia amazone d8 25 super ile razy trzeba kolo przekrecic nie posiadam instrokcji
-
Przez sfzhdd
Dzień dobry.Planuje zakup siewnika pneumatycznego i nie wiem czy wybrac nowego agro masza czy poszukac jakiegoś używanego zagranicznego.
-
Przez rolnik8712
Witam
Posiadam siewnik kverneland apollo dr 5400
Poszukuję informacji na temat fabrycznych rozmiarów zębatek stosowanych w tym modelu.
Oznaczone one są takimi naklejkami jak na załączonym zdjęciu (15/23)
Czy macie może u siebie naklejki na elementach oznaczonych żółtą strzłką?
-
Przez simpleNICKpl
Witam, stoję przed zakupem siewnika do poplonów i jak w temacie, jaki wybrać? Jakiej firmy, polski czy zagraniczny, talerzykowy czy pneumatyczny, jakie zalety ma napęd hydrauliczny nad elektrycznym. Do siania rocznie około 20-30 hektarów raczej z tendencją wzrostową. Siewnik będzie zamontowany na bronie talerzowej landstal. Póki co siany był tylko rzepak ale nie wykluczam innych roślin. Pozdrawiam
-
Rekomendowane odpowiedzi
Tuleja ślizgowa koła siewnik amazone d7 junior
Czytaj dalej »
Zestaw uprawowo-siewny 3m Agro-masz