Skocz do zawartości

Zaczep dolny do steyr 6135 profi

pawlak2507

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez ObolKuba253
      Witam w steyr terrus 270 wyskakuje błąd 3811 wiem znaczy ale nwm co to za czujnik i gdzie go znalesc
    • Przez ZCBooster
      Mam problem z resetującymi się ustawieniami przepływu w gniazdach hydraulicznych sterowanych elektrycznie. Przy każdym zgaszeniu ciągnika przepływ ustawia się sam na 0. Jestem na 99,9% pewien, że tak nie było od nowości, i ustawienie przepływu było zachowane nawet po zgaszeniu ciągnika. Wie ktoś co jest tego przyczyną i jak to naprawić? Idą orki i siewy gdzie więcej używam tego gniazda i ustawianie od nowa za każdym razem jak się uruchomi ciągnik jest wkurzające.
    • Przez MateuszPL
      Witam. 
      Od zimy tego roku gdy były mrozy -20 stopni zaczęły pojawiać mi się kody błędów w traktorze STEYR 185CVT 
      Kody błędów: 18255 i 18254 
      Czy ktoś może wie co te błędy oznaczają? 
    • Przez Farmerek1234
      Witam czy robił ktoś z hamulcami w steyr jak to najlepiej rozebrać i jak się do tego wziąść
    • Przez adamo18
      Witam, mam problem z Kompaktem 75. Przy rozgrzaniu ciągnika i przy skręcaniu kierownicą w miejscu slychac dziwne otarcia przy różnych stopniach.
      Serwis wymienił przód uszczelki gumy ,tulejki , lecz problem nadal pozostał. Serwis umywa ręce że już wszystko zrobione i przy odbieraniu na zimnym nic sie nie dzieje.
      Jak postępować , jak się zachować ?
  • Dodaj nową pozycję...
v