-
Podobna zawartość
-
Przez Alchemik
Ogólnie widzę, że nie jest to popularny ciągnik. Warto zawracać sobie nim głowę? Jest w okolicy podobno ciekawy egzemplarz na sprzedaż.
Pytanie: Jak wygląda w praktyce dostępność części do tego modelu?
Czy jest to bliźniaczy model jakiegoś popularnego ciągnika? Ewentualnie czy skrzynia biegów wystepowala też w innych markach?
Jakie są główne bolączki tego modelu, a jakie plusy?
-
Przez dunaj
Witam. Mam problem z odpaleniem mojego Steyera 8090, gdy wkładam kluczyki do stacyjki nie świecą się kontrolki co, jak zwykle źle wróży. Ciągnikiem nawet nie obróci! sprawdzałem bezpieczniki i są nieprzepalone i dobre, potem myślałem, że to akumulator ale on jest prawie nowy! Chciałem go odpalić przy temp. 2 stopnie Celsjusza ale nic! Przy okazji proszę o pomoc w znalezieniu instrukcji obsługi do mej maszynki:), nigdzie nie mogę takiej znaleźć! Proszę o pomoc i z góry dziękuję.
-
Przez Steyr8090
Dzień dobry chciał bym prosić o opinię posiadaczy steyr 8090 Turbo Electronic czy traktor jest mało wadliwy jak z dostępem do części pozdrawiam.
-
Przez Adrianek970217
Koledzy chcę na dniach wziąć się za pomalowanie dachu w Steyr 9145.. ktoś podpowie jak się za to zabrać?? Czy on schodzi ze wszystkim typu podsufitka itp ??
-
Przez Adrianek970217
Koledzy zna sie ktos na ciagniku steyr 9145? Gdyz zakupiłem ciagnik i potrzebuje pomocy w jego obsłudze..
-