Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Dnia 13.07.2024 o 09:20, adamn999 napisał:

Pytanie odnośnie dofinansowania na bioskurację, co trzeba napisać na fakturze aby przyszła myjka ciśnieniowa na zimną wodę. przedstawiciel mówi że piszą: myjka ciśnieniowa z zintegrowanym aplikatorem środków biobójczych. jak to u was wygląda?

Podbijam

Opublikowano (edytowane)

BIOASEKURACJA .Mam pytanie odnosnie faktur do arimr Jezeli faktura jest z formą zaplaty ZA POBRANIEM czy taka faktura przejdzie Druga faktura Alegro naliczylo mi za buty ochronne 220.80zl i ten wydruk bankowy mam a Sprzedawca przeslal mi fv z kwota 220.79zl bo tak mu z automatu alegro nalicza I mam pytanie czy obie faktury przejda ?

Edytowane przez cobra
Opublikowano (edytowane)

Niewiele sztuk... 

Wiadom że cena zależna od ilości.

2 godziny temu, Adrian10250 napisał:

Duzo sztuk sprzedales?? Troche slaba cena. 

W nocy laduje 7+vat

Dużo sztuk ładujesz?

Edytowane przez PRZMAS19821982
Opublikowano
Dnia 15.07.2024 o 14:36, Unexpected napisał:

Podbijam

@adamn999 od stony technicznej to jak myjka ma aplikator / zasysanie chemii do mycia (bez użycia pianownicy na lancę) to i teoretycznie środek biobójczy można podać ta drogą jeśli jest o podobnej konsystencji/formie co detergenty 

Opublikowano
13 godzin temu, sylwekbarca2 napisał:

znam rolników co partie 15 sztuk sprzedają drożej niż ilości całasamochodowe np :)

a ja widziałem samochód z drzewa;-)

• Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, Lukas210 napisał:

Gumofilce, widły i łopata do obornika przejdą na zwrot na bioasekuracje?

Gumofilce, widły i łopata do obornika przejdą na zwrot na bioasekuracje?

widły i łopata raczej nie, ale chcesz to próbuj

gumofilce wcześniej przechodziły

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Przez soltys48
      Zapraszam do dyskusji na temat cen bydła w 2025r

• Dodaj nową pozycję...
v