Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
26 minut temu, krzychu121 napisał(a):

Czasu tyle na pisanie bo dużo z dzieckiem siedzę i jak noga bujam wózek to zamiast oglądać tv to siedzę na telefonie. No i już po sezonie w polu. A że dużo pracy w oborach nie ma to dużo w domu się siedzi. Ale niedługo się to zmieni gdy młody podrośnie. W sumie to i dobrze bo trzeba te uzależnienie od telefonu ograniczyć. I nie w każdym tylko w 3 czy 4 tematach się trochę udzielam :) 

krzysiu Ty wariacie 😂

Opublikowano
3 godziny temu, marks50 napisał(a):

Ila teraz panowie mleczarnia płaci za jednostke tłuszczu ? jest z 10 gr ? to by kostka masła wychodziła z 2 zł . Chyba że więcej ?

Masz porównanie nie ma co tylko pogratulować. 

• Like 1
Opublikowano
49 minut temu, greg1985 napisał(a):

A już byłem w Tafiłach oglądać sprzęty a tu zonk 😂😂😂.

Ale  ludzi sporo do oglądania tych fendów 🙆🙆🙆

Cóż grudniowe premie zrobiły swoje . Miejmy nadzieję że po nowym roku niektórzy ochłoną trochę i jeszcze przemyślą czy robić taki zakup .🙆

Opublikowano
4 minuty temu, Michal2399 napisał(a):

Cóż grudniowe premie zrobiły swoje . Miejmy nadzieję że po nowym roku niektórzy ochłoną trochę i jeszcze przemyślą czy robić taki zakup .🙆

A ty dalej się czaisz 🤔🤭

Opublikowano
Godzinę temu, Michal2399 napisał(a):

Nie ma co się czaić jak iść to na całość 😁

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, Michal2399 napisał(a):

zobacz taki slawek on już wydał premie świąteczną  za grudzień 2025 😂 

• Haha 1
Opublikowano
27 minut temu, radekz200 napisał(a):

zobacz taki slawek on już wydał premie świąteczną  za grudzień 2025 😂 

Ja wydałem bo mam premię a ty ratku bez premi to i nic nie wydasz 😛🤷‍♂️🤣🤣🤣

Opublikowano

Mleczarnie się starają . Widać mleka coraz mniej mają 😣😦

Bo wiele gospodarstw mniejszych likwiduje bo młodzi nie chcą robić 

Opublikowano

Tylko tak to napisali jakby dopiero mieli liczyć ile wam mogą tej premii dać. ;) 

Ale z tym że premia zostanie wypłacona w grudniu to dobry pomysł. Skoro premia wigilijna to kasa w grudniu powinna być a nie w połowie stycznia. Zresztą tak jest we wszystkich podmiotach. Jeszcze nie nauczyli się szanować rolnika tak jak piatnica , która premię dała w listopadzie i została wypłacona razem z wypłatą w grudniu 

Opublikowano
4 godziny temu, greg1985 napisał(a):

A już byłem w Tafiłach oglądać sprzęty a tu zonk 😂😂😂.

Ale  ludzi sporo do oglądania tych fendów 🙆🙆🙆

Może jakaś promocja 

Opublikowano
15 minut temu, krzychu121 napisał(a):

Tylko tak to napisali jakby dopiero mieli liczyć ile wam mogą tej premii dać. ;) 

Ale z tym że premia zostanie wypłacona w grudniu to dobry pomysł. Skoro premia wigilijna to kasa w grudniu powinna być a nie w połowie stycznia. Zresztą tak jest we wszystkich podmiotach. Jeszcze nie nauczyli się szanować rolnika tak jak piatnica , która premię dała w listopadzie i została wypłacona razem z wypłatą w grudniu 

poprostu premia miała być dana za grudzień a zostanie wypłacona za listopad 

27 minut temu, michalcium napisał(a):

Było. Ja to dzwonię że chce te 40 groszy za grudzień bo mleka w grudniu u mnie akurat będzie+/- 5 tyś więcej niż w listopadzie było 😜

a u mnie akurat za listopad będzie więcej 😂

Godzinę temu, slawek74 napisał(a):

Ja wydałem bo mam premię a ty ratku bez premi to i nic nie wydasz 😛🤷‍♂️🤣🤣🤣

wykrakałeś 😂😂😂

Opublikowano
Godzinę temu, michalcium napisał(a):

Było. Ja to dzwonię że chce te 40 groszy za grudzień bo mleka w grudniu u mnie akurat będzie+/- 5 tyś więcej niż w listopadzie było 😜

Ja tez ze 3 tyś w grudniu będę miał więcej i już zarobek poszedł

Opublikowano
40 minut temu, radekz200 napisał(a):

poprostu premia miała być dana za grudzień a zostanie wypłacona za listopad 

a u mnie akurat za listopad będzie więcej 😂

wykrakałeś 😂😂😂

Ale co wykrakałem? Będzie ze 2.5 netto 🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez tomekskw
      Jakie są u was ceny mleka? Podawajcie ceny i parametry w swoich mleczarniach.

Zapraszamy do dyskusji na temat cen mleka w sezonie 2025.
      Poniżej zamieszczamy listę najpopularnieszych pytań jakie przewijały sie na forum w latach poprzednich.
      Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie który dotyczy cen mleka w roku 2025.
      Ile będzie kosztować mleko w 2025 roku? Jaka będzie cena mleka w 2025 roku? Czy ceny mleka pójdą w górę w 2025 roku? Czy mleko będzie droższe w 2025 roku? Czy ceny mleka będą spadać w 2025 roku? Dlaczego mleko może tanieć w 2025 roku? Co dalej z cenami mleka w skupie w 2025 roku? Ile będzie kosztować mleko w Biedronce w 2025 roku? Ile będzie kosztować litr mleka w sklepie w 2025 roku? Ile będzie kosztować litr mleka w skupie od rolnika w 2025 roku? Ile będzie kosztować mleko w Polsce w 2025 roku? Ile będzie kosztować mleko w Ameryce w 2025 roku? Stawki w mleczarniach i ceny skupu mleka 2025
      Ile będzie płacić Piątnica za mleko w 2025 roku? Ile będzie płacił Mlekpol za mleko w 2025 roku? Ile będą płacić mleczarnie za litr mleka w 2025 roku? Ile będzie płacił Łowicz za mleko w 2025 roku? Ile będzie płacić Mlekovita za litr mleka w 2025 roku? Ile będzie płacić Polmlek za mleko w 2025 roku? Ile będą płacić rolnikom za mleko w 2025 roku? Zapraszamy do merytorycznej i kulturalnej dyskusji.
      Podając ceny mleka wpisujcie jaki to powiat, jaki odbiorca, jakie parametry mleka przy tej cenie. Taka informacja pomoże nam dyskutować na faktach a nie na domysłach.
      Pozdrawiam, YacentY
  • Dodaj nową pozycję...
v