Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
46 minut temu, Desperado napisał:

Odwracają się od tuska, i to szybciej niż można było się tego spodziewać,xD

Ty weź wstawaj, bo chyba jeszcze śnisz xD przed wyborami też podobno mieliście mieć 3 kadencje xD

• Like 1
Opublikowano
jahooo napisał:

A tak działają w internecie farmy niemieckich trolli

Pacz i dla Brlin Brandenburg Willy Brandt flughafen tysz....

Roman176 napisał:

://www.facebook.com/100002152025992/videos/1054011246378853/  lewica to stan umysłu i słabo ty   pedały też mają dość rudego  https://www.facebook.com/reel/1785565758849999

Gdybyś tylko przyjrzał się tym wyrobom to może nie powielił byś tego posta.

Chodzi o sluchawki...

Opublikowano (edytowane)

1. Pewnie jeszcze nie raz popełnimy błędy albo popełnimy czyny, które według niektórych autorytetów prawnych będą niezgodne albo nie do końca zgodne z zapisami prawa, ale nas nic nie zwalnia z obowiązku działania każdego dnia – stwierdził premier 

2. Ja, tak czy inaczej, dalej będę takie decyzje podejmował z pełną świadomością ryzyka, że nie wszystkie będą odpowiadały kryteriom pełnej praworządności z punktu widzenia na przykład purystów, w dobrym tego słowa znaczeniu – oznajmił szef rządu.

3.Nie chciałbym, żebyśmy my w Polsce znaleźli się kiedykolwiek w takiej sytuacji, że siła zewnętrzna jest niezbędna, żeby gwarantować nasz ład konstytucyjny – mówił Donald Tusk

no tam zwolennicy  popaprańców, słynne już trio, gdyby tak powiedział pinokio czy kaczor a nie donaldinio jakbyście się pluli, a tak "luzik kierowniku, dziękujemy"? 

Oni chcą gapę przed TK, no a donald grozi wejściem obcych sił by gwarantować obecny porządek czy obecną władzę?

Edytowane przez Takeda
  • Like 1
Opublikowano

PiS to złodziejska banda ,kradli gdzie się dało  ...nie ma żadnego ministerstwa w którym by nie robili  złodziejskich wałków ...to organizacja przestępcza do delegalizacji i do pierdla z nimi ....ino dudu spadnie z tronu to i na niego czas nastanie .....karma idzie po te bydło 🤣🤣

• Like 2
Opublikowano

Kiedy wybory prezydenckie? Muszę się w końcu spiąć i zagłosować na prawicowego kandydata, bo złodzieje z KO tylko czyhają na babcyno 13 i 14. Teraz wypłacajo bo nie mają większości aby obalić veto, ale jak już bedo mieć Czakoskiego to zaraz babke okradno

• Haha 2
Opublikowano

Mafie vat owskie działały działają i będą działać czy pis czy po. VAT to niestety ułomny pod tym względem system podatkowy. Nawet szary człowiek wciąż może kupić wiele rzeczy jak to się mówi bez faktury.

Opublikowano
Kowalsky30 napisał:

Kiedy wybory prezydenckie? Muszę się w końcu spiąć i zagłosować na prawicowego kandydata, bo złodzieje z KO tylko czyhają na babcyno 13 i 14. Teraz wypłacajo bo nie mają większości aby obalić veto, ale jak już bedo mieć Czakoskiego to zaraz babke okradno

A babka to jak nazwała 13 i 14 miesiąc?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v