Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, hubertuss napisał:

E tam kredyt 0 %. Angielski sąd odmówił wyjścia za kaucją pisowskiemu złodziejowi. Będzie siedział i kruszał do lutego. Wiać w Anglii też zemsta polityczna Tuska działa. Swoja droga wychodzi znowu pisowskie nieuctwo i głupota. Koleś uciekł do UK bo za mocno wierzył w  brexit i myślał, ze tam go nie sięgnie ręka sprawiedliwości. A brexit nie oznaczał, ze nie może być stamtąd sprowadzony do PL. Nieuk z pisu siedzi Szopa widać mądrzejszy trochę ale pewnie kwestia czasu.

Błaszczak pewnie decyzję angielskiego sądu nazwie zemstą polityczną Tuska.

nie nadążam za tematem i nie wiem czy procedura ekstradycyjna ruszyła do Polski delikwenta czy na razie tylko przetrzymują u siebie i namyślają się co zrobić tam w tej Anglii?
No ale skoro kaucji nawet nie zażądali to winę uznają za wysoce prawdopodobną i oceniają że kryminalistę złapali a nie dysydenta politycznego i póki co Brukseli się nie zamierzają postawić akurat w tym - w sumie - mało istotnym dla relacji xujnia vs brytole przypadku.

Ciekawe co by Białoruś zrobiła gdyby tam uciekł? ;)

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

Prokuratura i sąd w Anglii uważają, że skoro uciekł do UK z PL to jest wysokie ryzyko, ze dalej ucieknie. Nie umiał uzasadnić, ze w UK szukał pracy gdyż nie przedstawił dowodu, ze był na jakiej kolwiek rozmowie o pracę. On sam jak i osoby oferujące kaucję nie mają żadnych związków rodzinnych z UK. Więc pewnie w lutym delikwent wróci do PL casą.

Na BY w sumie Baćko by go pewnie chętnie przyjął. Na pewno był by bezpieczny przed wymiarem sprawiedliwości w PL. Tylko to ucieczka już na zawsze ale z jego hajsem żył by tam jak król.

Edytowane przez hubertuss
  • Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

dzięki za skrót dość treściwy że nawet o linka nie muszę prosić a czas pokaże dopiero co będzie dalej
Mój wtręt z Białorusią nasuwa pytanie - czy jest jakieś miejsce na planecie gdzie polscy przekręciarze mogą sensownie uciec? na razie pisowscy ale to na razie
bo może na pokaz

33 minuty temu, hubertuss napisał:

Baćko by go pewnie chętnie przyjął

ale z czasem w najlepszym wypadku byłby prowadzany jak pokazowe cielę medialne a w najgorszym by został gwiazdą kronik samobójców ;)

Tusk "nie akceptuje" kontroli granicznych na wszystkich niemieckich granicach jakie Niemcy wprowadzają po jakimś incydencie z pojedynczym oszołomem z nożem i zobaczymy czy Niemcy bodaj cokolwiek odpowiedzą na te popiskiwania, czy je w ogóle zauważą :P czy bodaj stamtąd kto zapyta Tuska - a kto ty jesteś abyśmy musieli o twoją akceptację pytać? xD 

A tak obiektywnie to mamy demontażu xujni krok kolejny
kiedyś też nie brałem pod uwagę aby było możliwe że blok sowiecki z centralą w moskwie za mojego życia się rozleci

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

Z tymi samobójstwami to przesada. Ten żołnierz co tam uciekł to był jakiś czubek więc pewnie się go pozbyli. Za to sędzia Szmit ma się dobrze i nawet na yt nagrywa. Omawiając sytuację w PL. Oczywiście zgodnie z przekazem propagandy BY.

W sumie nie wiem co gorsze dla pisu. Gdyby kolejny ich człowiek uciekł do BY i burza medialna z tym związana, że kolejny prawy i sprawiedliwy zdradził. Czy żeby delikwent wrócił do PL i nie daj Boże zaczął sypać.

A czy jest takie miejsce gdzie przkręciarze z PL byli by bezpieczni? Kiedyś Baksik uciekł do Izraela. Jak by się z nimi Kuśmierowicz czy jak mu tam szmalem podzielił to Żydzi może by go nie oddali do PL. Izrael chyba do dziś nie ma umowy ekstradycyjnej z PL.

Edytowane przez hubertuss
  • Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, dysydent napisał:

kiedyś też nie brałem pod uwagę aby było możliwe że blok sowiecki z centralą w moskwie za mojego życia się rozleci

No ico? Blok się rozleciał a centrala dalej straszy.

Opublikowano (edytowane)

nie bardzo chwytam
że niby brukselskie darmozjady te z tych kmisyj i parlamentów?
jak się xujnia... pójdzie w xuj to nie wiem czy które z obecnych tam dzisiaj "dupognidarzy" się gdziekolwiek do zamiatania korytarzy pałaców dyktatorów załapie

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
9 minut temu, dysydent napisał:

jak się xujnia... pójdzie w xuj to nie wiem czy które z obecnych tam dzisiaj "dupognidarzy" się gdziekolwiek do zamiatania korytarzy pałaców dyktatorów załapie

No to Czarnecki jednak jest wygrany, Bo jak go posadzą za unijne przekręty, to choć stałą posadę na parę lat dostanie.:lol:

Opublikowano (edytowane)

a Ten? dopiero czytałem że pono do roboty w Brukseli to i ciągnikiem siodłowym a nawet jakąðś chińską motorynką dojeżdżał (w/g rachunków za paliwo jakie pojazdy tankował w ramach potrzeb dla swej xujnej fuchy w Brukseli)

to typ cwaniaczka nawet względnie inteligentnego i z tego co widać to On pasjonat mobilności i stała posada czy w pierdlu czy nawet na zwykłem legalnym etacie to by był chyba dlań wyższy wymiar kary nawet jak czapa

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, mirro napisał:

No to Czarnecki jednak jest wygrany, Bo jak go posadzą za unijne przekręty, to choć stałą posadę na parę lat dostanie.:lol:

Hmmm.

Chciał byś być takim wygranym?

Ja nie...

Złodziejstwo, to złodziejstwo...

Powinno być piętnowane i karane...

To nie jest zaszczyt...być ...kradziejem.

Kurna...nawet Dysydent napisał o złodzieju...cwaniaczek....echch...

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, dysydent napisał:

a Ten? dopiero czytałem że pono do roboty w Brukseli to i ciągnikiem siodłowym a nawet jakąðś chińską motorynką dojeżdżał (w/g rachunków za paliwo jakie pojazdy tankował w ramach potrzeb dla swej xujnej fuchy w Brukseli)

to typ cwaniaczka nawet względnie inteligentnego i z tego co widać to On pasjonat mobilności i stała posada czy w pierdlu czy nawet na zwykłem legalnym etacie to by był chyba dlań wyższy wymiar kary nawet jak czapa

To jest to strzał w 10 .

Wszelką produkcję rolną wyprowadzić po za Unię .

Janusz Terka: Duży kapitał chce aby rolnicy zaprzestali produkcji w możliwie największym stopniu

10 wrzesień 2024 12:11

https://www.cenyrolnicze.pl/podrecznik-rolnika/z-gospodarstwa/36299-janusz-terka-duzy-kapital-chce-aby-rolnicy-zaprzestali-produkcji-w-mozliwie-najwiekszym-stopniu

Będzie w Polsce czyste powietrze w pełni ekologia a nie smród .

Będzie jak z Ursusem? Polska wieprzowina znika ze sklepów.

https://www.agrofoto.pl/articles/aktualnosci-branzowe-swinie/bedzie-jak-z-ursusem-polska-wieprzowina-znika-ze-sklepow-2457762

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)

Zmiana tematu , piszecie o bzdurach mało ważnym temacie jakiś tam Czernecki komu on  potrzebny   czy tam jakiś Potocki .

Mi się podoba że sędziowie mają podpisać lojalki wobec władzy . 

Edytowane przez galan99
  • Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał:

piszecie o bzdurach mało ważnym

Złodzieje to nie bzdury...

Ciekawe jak by wypłatę od Italiana ci podpieprzyl, to byś gadał że to bzdura...

8 minut temu, dysydent napisał:

a co ma wspólnego

...to się nazywa ...odwrócenie uwagi...

Opublikowano
4 minuty temu, galan99 napisał:

Mi się podoba że sędziowie mają podpisać lojalki wobec władzy . 

O! W końcu będzie  porządek. Nikt nie będzie protestował i zajmą się robotą. :lol:

Opublikowano (edytowane)

Nie dasz rady od Germańca tam inny świat to nie Polska .

5 minut temu, mirro napisał:

O! W końcu będzie  porządek. Nikt nie będzie protestował i zajmą się robotą. :lol:

To jest to  skończą się blokady na drogach niezadowolonych ze wszystkiego .

Będzie jebać karać nie ...

Będzie tak jak wie Partia a nie jakiś tam lud stale nie  zadowolony ze wszystkiego .

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, galan99 napisał:

Zmiana tematu

że niby to ja mam jakim poważniejszym się zająć ?
no dzięki za komplement że akurat ode mnie oczekujesz takich rzeczy skoro mnie akurat cytujesz ale dzisiaj u mnie pada i po tych upałach nazbyt "luźnie" się czuję i nazbyt emocjonować tudzież angażować sie mi zwyczajnie nie chce. Fajnie się zrobiło; chłodno ale jeszcze nie zimno i nie wyrzeknę się tego komfortu zbędnie wysilając umysł i nerwy bo cokolwiek poważniejszego teraz by nie wziął na klawiaturę to najczęściej wqrwiające

6 minut temu, 12Pafnucy napisał:

...to się nazywa ...odwrócenie uwagi...

a no i fiasko bo moja "uwaga" była .. jest dziś zbyt leniwa aby udało się ją odwrócić xD

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
1 minutę temu, dysydent napisał:

Fajnie się zrobiło; chłodno

W sobotę padła mi klima w kombajnie.  Części przyszły dzisiaj. Co ja przeżyłem przez ostatnie dni za szał temperaturowy.

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

W sobotę padła mi klima w kombajnie.  Części przyszły dzisiaj. Co ja przeżyłem przez ostatnie dni za szał temperaturowy.

Chcesz się zamienić ? U mnie nie ma klimy w kombajnie a silnik dmucha na kabinę. Zrobiłem trochę przeróbek, bo przy 37 stopniach w cieniu nie dało się kosić.

Opublikowano

No ale popatrz panie Pafnucy, ciągle o opozycji prawicie. Uj gospodarka, uj konstytucja, uj deficyt, uj bezrobocie.

Pis wciąż na topie.  Jakby rządził.

W jednym Tuska pochwalę. Złamał pozakulisowe ustalenia i spuścił psy gończe. Dotychczas goniono królika by nie złapać go. 

Aż nie mogę doczekać się kolejnych wyborów. Jeśli nie dojdzie w międzyczasie do drugiej Magdalenki to będzie ciekawie.

A i chłop na uprawie kukurydzy na popcorn zarobi🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v