Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bo to pozyteczne hobby jest a nie ciezka praca 😂

1 godzinę temu, jahooo napisał:

Tak było np w przypadku AT&T, jeśli ktoś taką firmę pamięta

to zupelnie inna sytuacja.

nikt nie jest zmuszony do korzystania z googla ,tylko to robi bo jest wygodnie.

Opublikowano (edytowane)

Trochę się nie godzi bo z konfy .

Ale trzeba pamiętać że bolszewia i onuca to zło .

Dziś Święto Wojska Polskiego i 104. rocznica Bitwy Warszawskiej. Polacy odnieśli w niej zwycięstwo nad Armią Czerwoną. Bitwa, która miała miejsce dniach 14-15 sierpnia, nazywana jest również Cudem nad Wisłą, dzięki mobilizacji całego narodu udało się powstrzymać bolszewicką inwazję. Wygrana polskich żołnierzy na blisko 20 lat zapewniła naszemu krajowi niepodległość i uchroniła Europę Zachodnią przed rewolucją komunistyczną. #BitwaWarszawska jest zaliczana do 18 wielkich bitew, które zdecydowały o losach świata.

Może być zdjęciem przedstawiającym 4 osoby, Brama Brandenburska i tekst

Może być zdjęciem przedstawiającym 3 osoby

Edytowane przez galan99
Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

Bitwa, która miała miejsce dniach 14-15 sierpnia, nazywana jest również Cudem nad Wisłą, dzięki mobilizacji całego narodu udało się powstrzymać bolszewicką inwazję

A wiesz gdzie ten cud się zaczął?

Opublikowano

Przy okazji tego pięknego dnia wszystkim co służą, służyli albo będą służyć Ojczyźnie życzę dużo żołnierskiego szczęścia, takiej ilości bez limitu.

A to tak aby nie stracić kontaktu z rzeczywistością.

• Thanks 2
Opublikowano
23 godziny temu, jacus napisał:

takie pytanie do wybrcow pis- u, nigdy was nie zastanowilo czemu im wieksze zacofanie i bieda to wieksze poparcie dal pis-u.

bo dobrobyt i "awangarda" tworzy więcej degeneratów i dziwadeł?

nie żebym był Ich wyborcą od samego Ich powstania a wręcz przeciwnie no ale anty PiS to jeszcze większa szumowina niż ta propisowska ciemnota

no i naraziłem się wszystkim stronom polskiej sceny politycznej :P

Opublikowano

August Hanning były prezydent BND  mówi w Die Welt,  że Polska i Ukraina wysadziły Nord Streamy i muszą zostać za to ukarani i powinni zapłacić rekompensaty włascicielom gazociągów.

niemcy muszą jakoś przykryć ofensywę ukrainców, trzeba wspomóc przyjaciół moskali 🤮

a tusk już szykuje reparacje dla niemców

Opublikowano
18 minut temu, nie napisał:

August Hanning były prezydent BND  mówi w Die Welt,  że Polska i Ukraina wysadziły Nord Streamy i muszą zostać za to ukarani i powinni zapłacić rekompensaty włascicielom gazociągów.

niemcy muszą jakoś przykryć ofensywę ukrainców, trzeba wspomóc przyjaciół moskali 🤮

a tusk już szykuje reparacje dla niemców

https://www.rmf24.pl/raporty/raport-wojna-z-rosja/news-sensacyjne-doniesienia-ws-zniszczenia-nord-stream-zelenski-m,nId,7758065 a co do Niemiec to akurat każdy chodź trochę myślący człowiek wie że przez lata to byli najwięksi przyjaciele Rosji i Putina woleli przymykać oczy na wszystko żeby tylko gospodarka się rozwijała a zwykłych ludzi mieli gdzieś...zresztą nie oni jedni

Opublikowano
Przed chwilą, Roman176 napisał:

porady 

Przecież olewasz porady. Mówiłem- kup se Fenda. I co?:lol: 

Raz w życiu miałem takiego śmigłowca w baniaku. Ale wtedy chlaliśmy co w barku stało, bo akurat kumple mieli lecieć za tydzień do Iraku i dziewczyny dały nam dzień na pożegnanie. 

• Haha 1
Opublikowano

"z rozmowy CEO firmy z szefem działu kadr:
- Jakież to CV złożył Kowalski że nie chcecie go zatrudnić?
- a no pisze że jest sumienny i punktualny ma wykształcenie i praktykę w kierunkach dokładnie takich jakie poszukujemy, nie ma zobowiązań rodzinnych ograniczających dyspozycyjność
- przecież to same zalety, a co wpisał po stronie wad?
- jedną; potrafi kłamać"

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/donald-tusk-deklaruje-juz-nigdy-nie-postawimy-polskiego-zolnierza-w-takiej-sytuacji/4je9wzl

— Już nigdy nie postawimy polskiego żołnierza w sytuacji, w której wróg będzie lepiej uzbrojony, lepiej wyposażony — dodał Donald Tusk.

że też musiał to powiedzieć akurat największy łgarz Rzeczypospolitej czasów nowożytnych

• Thanks 2
  • Haha 2
Opublikowano
1 godzinę temu, dysydent napisał:

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/donald-tusk-deklaruje-juz-nigdy-nie-postawimy-polskiego-zolnierza-w-takiej-sytuacji/4je9wzl

— Już nigdy nie postawimy polskiego żołnierza w sytuacji, w której wróg będzie lepiej uzbrojony, lepiej wyposażony — dodał Donald Tusk.

że też musiał to powiedzieć akurat największy łgarz Rzeczypospolitej czasów nowożytnych

YYYyyyy od czego by tu zacząć? Może od wyposażenia indywidualnego? :lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v